Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsánat hogy nem tartozom a három csikos űditő rajongo táborába, kűlönben meg mennyire beteg egy világ ahol a jol kimosott agyu gyerekek, a megfelelő piár tevékenység után már rajongoi klubbot alapitanak, egy űditőért....

háh lefosom a bokámat komolyan, legyen rajongoi klubbja Pastrana-nak, vagy Carmichael-nek, Senna- nak, vagy Beckham-nek, de egy cukros űditőnek.... mert az olyan trendi meg cool....
olvastad?írtam mailt a múltkor
hívj fel!
Jól mondja kollega
jajj téged meg leoltottak mert nem matricákkal a fejeden röpködsz az enduróddal

van a hardenduród slusszkulcsán gas gas monster -es kulcstartó?

az a baj, hogy a kemény motoroknak nincs kulcsa ...
és ott a pont....
* szarni
oké srác, de elég nehéz lenne NEM lefikázni a monsteres kotont, meg a monsteres bevásárlokocsi érmét,

gondolom az elöbbit első bálozo fiukáknak találtad ki, a másodikat meg felbőszűlt mosteres tescos öreg asszonyoknak....

amugy akár azt is mondhattam volna hogy huzz a picsába innen a sok űber gagyi kacatoddal és árulgasd a megfelelő topikban, vagy elado rovatban...

a több száz fős mosteres rajongo táborodhoz pedig csak gratulálni tudok, épp itt az ideje hogy magatokra varrassátok ezt a három ződ trendi monster cikcakkot, hajrá....

jahh és még egy dolog, töltsd ki azt a kibaszott adatlapodat ha már itt akarsz vásározni a sok gagyi kacatoddal.
maguktól kéne védeni az erdőket.....
ellopják a fákat meg tonnaszám a húst lehúzzák a sok eurót a külföldi vadászoktól ami szintén nem érkezik meg az államkasszába.......megint miről beszélünk? de ebben az országban barátom mindent lehet úgylátszik....ez is vicc....
aztán még ők ugatnak mikor a börtönbe kéne ülni ...ja meg a sok részeg vadászbaleset...kemény férfiak...
jó mondjuk vigsztaló hogy ezek nem tudnak egy keményet szani se
És azt az okosságot hallottátok a médiában hogy felvesznek 100-db fegyveres őrt hogy őrizzék a nemzeti parkokat?
10 ŐR jut 1 parkba ..hát azok majd kibasznak velünk,és ellopnak mindent
engem is leszophat......és mind elmehet a kurva anyjába....
elmebeteg mind de olyan szinten, hogy azthiszi egészséges....

szóróknál 5 les és szerencsétlen vadakat halomra lövik...micsoda férfiak....vicc
Had fikázzam már a vadászt ember!Ki megy vadásznak?Sok szadista gyökér.Nekem te ne mesélj a vadászokról.Meg mi az hogy esélyt adsz a vadnak?Baszki ha rálősz a vadra és szarul találod el akkor is megdöglik.Elbújik a sűrüben azt kinok közt elvérzik a faszba.Kurva nagy etikája van a vadászatnak.Szégyen az egész ami folyik!Én nem vitatkozok erről amúgy kár is erre visszaírnod.A vadászok legtöbbje szadista köcsög!
A mi vadászunk már kibaszott velünk. A fél Ferihegyi pályánkat eltúratta a buzija. Gondolhatod hogy hogy szeretjük.
Vadászok szerint mi meg bekaphatjuk 1-1
Az összes vadász leszophat!
kéne majd 1-2 cucc :)

árakat meg a darabokról 1-1 képet küldj már mailemre: kistuning5@citromail.hu

köszi
lol vadászok fikázárol le lehet szokni....hogyha minden fegyver halálosan pontos lenne akkor a vadnak mi esélye van? szerinted miért nem lehet automatával vadászni? talán hogy a vadnak is legyen esélye? Kb ritka kurvajó lővész vagy atom szerencsés az aki 1 lővéssel + lő 1 disznót ugy hogy megse moccan mielött + döglik
MI a gond?
Kulcstartónak készült volna de amire használod arra van akár dísznek akár hogy a kulcsod ne hagyd el de jól is néz ki...
Én is arra tippeltem csak olyan nagynak néz ki.
Kulcstartó. Nekem is van olyan...
A 2. képen a KTM-es karabíneres cucc micsoda?
Szia! Elérhetőségem: zoli920319@citromail.hu vagy 06-30-485-30-44 ha közelben laksz( vác veres gödöllő vagy budapesten is találkozhatunk) és 2000 ft felett vásárolsz akkor találkozhatunk.... vagy feladom neked postán utánvéttel okés?
Miért lennének használtak? De nem azok megnyugtatlak...