Nagyon jó motor! Én egy KTM teszten próbáltam ki, és beleszerettem. Egy nagyon jó túramotor, jó szélvédelemmel, és még értelmes kompromisszumok mellett, terepen is használható. Erős, komfortos, jó futómű, jó fékek. Ha érdekel, akkor van egy eladó az 1WD-nél Gödöllőn.
könyebben letudod nyomni a berugókart mert nincs kompresszió a motorban nicns sűrítése a hengernek, vedd le a kipufogót és nézz be a nyíláson mit láttsz a henger falán meg a dugattyún kb ezt lehet tenni.
Sziasztok a következő problémám van KTM EXC 125/200 2000évj., surlódó hangot hallottam a lendkerék felől, nem ér bele a fedélbe és nem szabadult el a lendkerék sem a tengelyről, hanem benne a lendkerékben csúszkál valmi ami tippem szerint egy elszabadult mágnes, mivel vele párhuzamosan jelentkezett az alapjárat eltőnése és gázelvételre hirtelen leállás behúzott kuplungnál. (szerintem a maradék mgnes nem termel kis fordulaton elég villamos energiát a gyújróív létrehozásához a tekercsekben) Szerintetek mi lehet, én ennél okosabbat nem tudtam kitalálni. Tudtok olyan műhelyt ahol a lendkerék szegecseket lefúrva mágnest visszaragaszva újraszegecselve a lendkereket kézbekapom jutányos áron?
Ahogy gondolod.Ezek a 2T-k amiket felsoroltam messze jobbak voltak mint akkoriban az összes más 4T!Lomha nehéz dögök kevés lóerővel...De ez csak magánvélemény
Hát nem ütni vágni akarom azért... Maradok a 4T-nél egyelőre. Most is az van, és szeretem. Jó titokban a 2T a kedvenc, de azt egyelőre nem akarok venni. XR lesz és kész! ENNYI
Köcce ;)
Ennyi pénzért is lehet kapni elfogadható mocit amivel lehet terepen küldeni!De ne KTM-et meg ne is 4T-t ennyi idősen!Japcsiknak van egész jó 2Tenduróik ilyen árfekvésben.SuzukiRMX250,KawaKDX250,HondaCRM250!Mindhárom jó kis moci ütni vágni
ez egy normális válasz lett volna,... ha JO paraszt gyerek létedre a majmozást kihagytad volna.
amugy ha már ennyi az iq-d, mond el nekem, mi a faszt számit hogy valami 55, vagy 65 lovas, ugyse tudod kimotorozni, sőt nagyon sokan nem tudják kimotorozni , akkor meg nem tök mindegy....
vagy ez olyan menős a kocsmában hogy kinek a motorja hány lovas, annak nagyobb a fasza, vagy mi..
meg néha a mikor rugom be a toroknál olyat fuj mint állat...már már szinte csattan
köszi
Ha nem érdekes hogy rendszámos legyen, akkor még válogathatsz is közöttük...
Köcce ;)
amugy ha már ennyi az iq-d, mond el nekem, mi a faszt számit hogy valami 55, vagy 65 lovas, ugyse tudod kimotorozni, sőt nagyon sokan nem tudják kimotorozni , akkor meg nem tök mindegy....
vagy ez olyan menős a kocsmában hogy kinek a motorja hány lovas, annak nagyobb a fasza, vagy mi..
Sokkal drágább egy 380 asba az alkatrészek mint egy 125 ösbe vagy egy 200 asba ?
Válaszotokat előre is köszönöm .
De akkor tartsd meg magadnak a véleményed.
szépen kezdenek átesni a tulbonyolitott dizájnos kutyaszar kategoriába... sajnos.....
tudja valaki hogy egy KTM EXC 380 2T Hány lóerő pontosan ?