Hello KTM-esek !
Azt értem,hogy lendkerék a főtengelyen azaz lenditőkerék azaz a sonka, de ha az elszáll az nem egyszerű azaz a főtengely szállt el,ugye jóra gondolok,ha hülyeséget mondok légyszi javítsatok ki. Köszi..Feri.....
Hello mindenkinek !
Valamelyikötök aki nagy gurunak érzi magát megválaszolhatná nekem mit jelenthett az ,hogy egy KTM MX 250-esnek lepörgött a lendkereke. KTM-hez még nem volt dolgom érdekelne a költsége !?
Hol lehet alkatrészeket beszerezni hozzá ?
Köszönöm ..........Feri........
LC4-eshez a hátsófék munkahengeréhez létezik javítószett?
Teljesen eltűnt a hátsó fékem, a kart is jó 10 centivel tovább lelehet nyomni, ha pumpálom akkor sincs fék.... gondolom a benne lévő tömítőgyűrűk mentek tönkre.
Szerencsére a komplett egység megvan, csak foglalat nincs benne, aztán anélkül meg nemsokra megyek vele. Egyébként kompatibilis lenne az enyémmel? mert azt látom, hogy ezek a régebbi modellről valók. Boltba kérdeztem, ott kicsit horribilis összeget mondtak rá . De azért kösz.
hali, taácsot szeretnék kérni töletek, van egy 450 sx em és nemtudom milenne a lejobb olaj bele, van bena egy 6os válto bár ez lényegtelen és azért nagy átlagba kiis tudom motorozni tehát kapja remélem tudtk segíteni előreis köszi
Hello!
Nincs valakinek véletlenül egy hátsó lámpa foglalat csatlakozóval együtt feleslegbe? Meg kellene még egy összekötő vezeték a hátsó indexekhez is. Ja 2006-os exchez kellene. Válaszokat köszönöm
Na akkor hasonló a története a motorjainknak! Az enyémet az egyik haverom vette az almánál zsír újan. Motorozott vele 1,5 évet,aztán egy réten átment egy gödrön,az felcsapta neki a hátulját és olyan szerencsétlenül esett,hogy egy csigolyája eltörött,egy meg elrepedt.Ő is rendbe jött teljesen,de motorozni nem tud többet. Vett quadot is,hátha az nem annyira megterhelő a hátának,de nem bírta,úgyhogy befejezte a motorsportot. Na azóta ezzel meg én járok templomba,de csak vasárnap. A hét többi napján bent áll a fűtött garázsba,szarvasbőrrel letakarva,nehogy megkarcolódjon vagy poros legyen!
Enyém egy Csopaki srácé volt talán még ismerheted is bálint!Megvette a cimboráival jártak felétek motorozni de jött a gyerek azt eladta nekem még csillivillin csillagászati áron.Egyébként nagy miller a csávó.Az apja labanc,oda is horda a mocit szervízeltetni.
Azt értem,hogy lendkerék a főtengelyen azaz lenditőkerék azaz a sonka, de ha az elszáll az nem egyszerű azaz a főtengely szállt el,ugye jóra gondolok,ha hülyeséget mondok légyszi javítsatok ki. Köszi..Feri.....