ez nem nagy tankos, normál tankos. XC ,amcsi model 4-es válto, exc hűtők, futoművek, KZ Racetech átszelepelve kb 95 kilora, 18-as kerék hátul , elvileg kell benne lenni világitás előkészitésnek, de azt nem tudom bent van-e.
délután kicsit besároztam a bányában , majd holnap lemosom és rakok fel rola képet.
oké egy mexicói tejfölös sajtos kolbászos káposztás lekváros pacalosétért lemoshatod...nem tudom elvinni mosni mert elvitte az ülését dávid.....és dolgoznom is kell ...le vagyok maradva mert ma megint elkúrták a napomat egy immobilizeres motorkerékpárral.....
ahogy mondod! valamit nem vettem észre és szét baszott mindent
ezért most ajánlom mindenkinek hogy tegyen fel egy rohadt munkahenger védőt mert nagyon megéri,vagy csináljon!
most csináltam egy délelőtt alatt..... ingyen van!
tegnap szűletett egy új motorom, egy 2004-es KTM 450 XC amcsi model, frissen felujitva az egész blokk új henger, dugo , hajtokar, új szelepek ,vezérmű tengely, szimeringek csapágyak stb mind cserélve, KZ Racetech által átszelepelt tuningos futomű,
a motort beszámoltam 5 kiloban egy munkagépbe, anyiért elvihető, ha valakinek kell, amugy joval többért árulják őket a neten.
ha mondjuk egyforma minden ..tehát egy dobozból kivett lánc és a két patentszeme amit hozzá adnak....akkor hajszálra egyforma a két cucc szakítószilárdsága...ergo mindegy mivel rakod össze nittelőssel vagy patenttel..
a probléma az a patent rögzítőjének esetleges leugrása amit bizonyos helyek, sebesség stb. miatt esetleg nem használnak annyira előszeretettel.......de ez a fajta leesés is ritka mint a fehér holló ...
amúgy majdnem mindenki terepen a patentet használja ha ez nyugtat.....sorolhatnék nagy neveket enduróba & crossba...persze ha azok nagynevek akikkel én találkozok
egy megmaradt rk patentszemet tettem amit nem használtam fel mert nittelőset tettem!
gondoltam megteszi....valami szar lehetett,jól volt rajta a villa4
de talán azért nyűg ez most nekem, mert a kár jelentős
régen is szakadt láncom és van nálam hilti szög mindig és pik pak összerakom!
sokszor mentett már meg patentszem az erdőben,most nem
hétvége..? vagy már csak szerelsz.?
délután kicsit besároztam a bányában , majd holnap lemosom és rakok fel rola képet.
de lemoshatom egy lángosééééé
ezért most ajánlom mindenkinek hogy tegyen fel egy rohadt munkahenger védőt mert nagyon megéri,vagy csináljon!
most csináltam egy délelőtt alatt..... ingyen van!
a motort beszámoltam 5 kiloban egy munkagépbe, anyiért elvihető, ha valakinek kell, amugy joval többért árulják őket a neten.
tel. : 20- 387-7107
a probléma az a patent rögzítőjének esetleges leugrása amit bizonyos helyek, sebesség stb. miatt esetleg nem használnak annyira előszeretettel.......de ez a fajta leesés is ritka mint a fehér holló ...
amúgy majdnem mindenki terepen a patentet használja ha ez nyugtat.....sorolhatnék nagy neveket enduróba & crossba...persze ha azok nagynevek akikkel én találkozok
végh jana meg jól gondolja
gondoltam megteszi....valami szar lehetett,jól volt rajta a villa4
de talán azért nyűg ez most nekem, mert a kár jelentős
régen is szakadt láncom és van nálam hilti szög mindig és pik pak összerakom!
sokszor mentett már meg patentszem az erdőben,most nem
és a láncvezető ne érte el a szélét.?