Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Tudok segiteni 4500ft. Adatlapomon elész
A gyári szimering még ennél is olcsóbb
Kex: nehogy úgy járj azzal az 1300Ft-os szimeringgel, hogy beleteszed, új olaj, dolgozol vele, aztán 1 hetet se bír ki.
Köszi, márt itt is jártam. Pesten vagy egy cím, ahol csak 1300Ft, de sajna kifogytak és 1-2 hetet kell várni.
De köszi mindenkinek a segítséget.
Köszi szépen, de olcsóbban szeretnék vhol. A 8900Ft soknak tűnik.
Mi történt vele? lekaszálta a lánc?
nem kell kétségbe esni mert javítható,nekem is épp most lett kész kb 6000-be került!
meghegesztették aztán meg esztergáltattam bele egy perselyt dugattyúval és működik!
írtam egy mailt,ha tudsz válaszolj!thx
Zozeee! A falmászáshoz minek a magasító? Azért nem mentek fel, mert ők a homokhoz vannak szokva, és nem pókok, hogy a falon másszanak...
motorex 5.1 meg a motul rbf 600 amit használunk és nem rossz
én meg egyszer ilyen dakar menőkkel mentem fel a falon és egy se jött fel hogy volt e magasítójuk azt nem is figyeltem
Erről annyit, hogy régen én is a dot számok bűvöletében éltem, aztán amikor megláttam, hogy a Texaco DOT 4 forráspontja, csak öt fokkal tér el a Motorex DOT 5.1-től, utána már sosem érdekelt, hogy DOT hányas...
2000-ig volt fekete tank, és szürke rajtszámtábla hátul. De ha van egy alvázszám, akkor pontosabban is meglehet mondani...
sziasztok!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
vki aki ért hozzá megtudná mondani a motor pontos évjáratát!
Kössz előre is.
itt találsz hozzá szimeringet
Hali! exc520 hoz telo szimering valakinek van elado?
43x52.7 9.5 10.3
DOT4-nek alacsonyabb a forráspontja, tehát ha nem veszel nagyon durva féktávokat (sokat egymás után) akkor nem lehet vele semmi gond.
jaj, és milyet ajánlottok?
hello szertném lecserélni a 2003-as 125 exc-en a fékolajat, a szervizkönyv dot5.1 ir, de itthon most csak dot4 van mi a véleményetek jó lenne-e bele?, miért nem? várjak dot5.1-re?
Jónak tűnik a cucc bár az a 3centi kicsit mintha sok lenne Neked mekkorát emel a magasítód?Hétvégén ha ki tudod hozni a cuccost és talákozunk kipróbálnám
www.krosszmotorok.hu
Itt kérdezd meg van e nekik!
Sziasztok!
2003as 4T EXC-re keresek magura alsó kuplung munkahengert, új és használt is érdekelne. Ha esetleg tud valaki kérem jelezze, köszönöm.
Köszi a segitséget