Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKés srác fikázni azt tudsz.....tök igazad van ... én ezt azoknak készítem akik szeretik a monstert és ezekből az árakból gondolhatod hogy nem ebből élek meg.... Tök igazad van hajrá te fórumvadász! Jah és fikázzál mindenkit! további jó munkát jah és próbálj valamit összehozni te is az emebreknek tulajndonképpen ajándékba... Ha neked ennyi időd van! Kitartás és fikázz! Aki meg monsteres az bír.. és még több száz emebr mégegyszer grat
Igen én is kerestem de nincs...
Napot .
Érdekelne a "nyakbaakasztó" irj egy elérhetőséget. köszi.
na sikerült orvosolni a problémát
Csak hogy kép is legyen hozzá..
A monsteres gumik ugye nem használtak
Tegnap kimentem kicsit erdőbe földmunkázni.Erre ezzel kell szembesülnöm.Buzi vadászok még mindig nem tanultak meg rendesen célozni
aztán akár még az is lehet hogy a helyén van a ricni, és tényleg anyira log, élőben rögtön kiderűl...
cserélni készülöm :) Egy XR 400 ra ua 2003 as...csak a KTM gazdája rájött hogy enduro kell neki, én meg hogy crossozni akarok, és a bejáratós XR em nem akarom gyilkolni meg pályázni sincs szivem vele ^^
szerintem az a berugokar egy ricnivel lejjebb van rakva,

ha log az más, fentröl nézvelötyög mint barom, és ha kinyitod a merőlegesnél tovább nyilik, mondjuk új korában egy nagyon picit a merőlegestöl még előre is kell álnia.

amugy menyi az anyi, ha nem titok..? csak mert nekem is van egy elado.
De mekkora perverz dolog már ez a Monsteres óvszer. Hogy reklámozhatják? Pl. Húz egy szörnyet a farkadra. Vagy élvezz egy szörnybe. Vagy hogy?
Hali most készülök venni 1 KTM sx 450 et...kiváncsi lennék a véleményekre...

elvileg 2003 asnak kéne lennie, a matricát tudom h EXC matrica van rajta....de mondjuk az érdekelne hogy a berúgókar nem lóg szerintetek 1 kicsit?
monsteres koton,
na azt huzza a faszára minden trendi monster majom, miközben a nyakában log egy monsteres kulcstarto, egy monsteres kitűző van a mellén miközben a monsteres kulcstartoját pörgeti az ujján ,ami persze egy monsteres felnicsikos suzuki swifté, és halad a teszko parkoloban hogy a monsteres bevásárlokocsi érméjével vételezzen jo sok gazdaságos monster italt...

én a traubit szeretem...

kérdés,: - miért nincs monsteres rágo, és monsteres tampon...?
Szevasztok srácok! Van eladó KTM nyakbaakasztóm KTM karabineres kulcstartóm, KTM szilikonos karkötőm meg monsteres cuccok... Nagyon olcsók..... Átadás postán utánvéttel vagy személyesen
a szutyuki már ott nem is számít motornak? azért csak japó az is
Köszi az infokat,ezért kérdeztem,nem ismerem a márkát...Ezek tudatában vissza térek az eredeti elképzeléseimhez...Köszönöm még egyszer!
Tudomásom és pár kolléga szerint 2000 elötti KTM-et nem érdemes venni!Az alkatrész rohadt drága,nem elég megbízható maga a motor sem stb...Jó lehet van kivétel de igazán 2000-től jó a KTM!Én is japánt vennék ha már a 90-es évekből kell választani!Van egy jópár japcsi enduro amiből lehet válogatni!Vagy összekuporgatnék még egy kis pénzt és vennék 2000utáni KTM-et
A szívem 3 hangvillából áll,és eredetileg wr-t,vagy yz426f-et szeretnék,de,ha olyan lenne a helyzet,lehet megvenném,és úgy indítanék,hogy blokk szét,mit vettem,felújítás,összerakás.Lehet,hogy annyiban lenne,mint amit eredetileg szeretnék,igaz,vagy 10 évvel idősebb,de akkor legalább tudom,mi van a szívében,ezért érdekel.
Én nem értek hozzá, de akkor amikor az a motor le lett tolva a gyártószalagról, még azt sem tudtam hogy motorozni fogok egyszer!
Azóta sok minden történt. Nekem max csak akkor kellene, ha ingyen el lehetne hozni... Ha vásárolni kell akkor inkább minél jobb állapotú XR DR... ilyen évjáratban.
Biztosan nem megbízhatóbb mint az előbb említett léghűtésesek...
Szervizeléssel kapcsolatban meg legegyszerűbb, felhívni egy kereskedést és ott megkérdezni visszamenőleg meddig tudnak alkatrészt rendelni... Bár itt is van aki ilyen helyen dolgozik, hátha reagál...
Jobb reggelt!

Még egyszer megkérdezem,most vagytok itt páran,hátha...
Nem tudnátok pár hasznos infót adni a régi LC4-esekről? A kiszemelt egy 93-as LC4 600,csak nem ismerem a márkát! Egy blokk felújítás mennyiben lenne?Alkatrészellátottság?Megbízhatóság?Milyen a szervízigénye/üzemóra? Köszönöm,ha tudna valaki valamit!
oda-e...
van rajta az a gumi csőcs, na oda ráhuzol egy legvékonyabb gyorskötözöt, probléma megoldva,

nincs mit 5 ezer lesz, postán is jöhet.
Kiszedni, ki lehet, de nem javítható, csak másik szárral. Azt meg elég körülményes megoldani...
ejj beszip az a fehér Yami...
hogy lehuzták a Hondát....

a KTM viszont mekkora pontokat kapott mindenre..