Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt motocross versenyző!
A KTM Central East Europe szeretettel meghívja a 2011-es KTM SX modellek bemutatójára, melyet
2010 augusztus 15-én, vasárnap, 10:00-től 17:00 óráig,

a szlovákiai Köbölkút (Gbelce) motocross pályáján tartunk.
A rendezvényen a következő motorkerékpárokat próbálhatja ki:
2x KTM 250 SX-F

5x KTM 350 SX-F

3 x KTM 450 SX-F
nem még nem vettelek fel
Spiler...!

Kéne az alvázszám, mert van 12.870,-ért, és van 26.745,-ért is fékkar...
szia mi is arra fellé akrunk ugy akarjúk hogy átmegyünk siófokról kompal és ugy akrunk motorozniott valamerre amugy te vettél fel msn re
Oké köszi tuti odatalálok. És akkor nem is kell nálunk rendelni hanem polcról adják?
Jó a WRP! Jössz a Tesco-tól a HÉV felé, és a temető utáni első lámpa után balra, a Pizzéria után. Nem tudod eltéveszteni...
WRP? és ez azért jó mínőségű? Akkor lehet hogy oda beugrok. Ja nagyjából letudnád írni hogy merre Gödöllőn mert ott csak a Tesco-t ismerem.
Minek? Nincs neve, mert nem kapható külön. Fékkar, és kész...
ok!
egyébként mi annak a szarnak a neve?
Holnap többet tudok, majd jelentkezem...
baszki!
Megoldás?
Mennyi lenne az mire én megkapom?
Kössz a segítséget!
A rossz hír az az, hogy ez csak egyben kapható, és Amerikában is 87 dodó az ára...
asszem az 1-2-3-4 felirattal egy kőrben! (remélem jól körülírtam)
na annak semmi baja csak "amihez a fékkart" teszed egy kb 2-3 cm es-es alumínium darabka, amin átmegy egy nagy csavar:-))))
Ez pozíció állítós fékkar?
cső!
KTM 690-hez fékkarod van? pontosabban az a rész ami a fékkart tartja, mert a kar nem tört el.....
Köszz
WRP, ott van bent a polcon a KTM-be Gödöllőn...
Newfren (nagyvas), Galfer (Hajdu kuplung-fék).
Milyen fékbetétet ajánlotok sx 125-be hátra? Olyan ami 5-6 ezer forint körül van és pest környékén be lehet szerezni esetleg csomagküldéssel is jó.
heló!
mi erre nyomulunk (balatonakaliban lakunk tihanytól kb 12-3 km) csak mi erdőbe toljuk am ti merre akartok motorozni?
sziasztok egy ólyan kérdésem lenne hogy nem e lakik valaki a balaton túlpartján tihanyi része vagy környékén ha van valaki aki azon a tályon motorozgat ürülnék neki mert barátokkal szeretnénk egyet a túlparton motorozni
msn : yamaha450wrf@hotmail.com
beszélünk msn ha van valaki
köszke skacok
Jelen esetben a karburátorban, a befecskendezős motoroknál meg egyszerűen a szívócsőben...
köszi, tudatosan táplálkozok
Nemtudom amúgy hogy hol helyezkedik el a folytószelep de legalább tudom mit jelent
Fojtószelep állás érzékelő...magyarul...
Mi az a TPS szenzor?