Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én még a Cr-hez csináltattam kuplungbowdent a Váci úton. 4.000 ft volt és 1-2 nap alatt kész lett de vidd magaddal a régit. Valamennyi garaciát is adnak rá de azt már nem tudom pontosan mennyit. Itt van 2 kép, az egyik az egy térkép.
Ha van nekik raktáron akkor szerencséje van, mert egyébként nem rendelhető már Az ára 12190Ft volt
Szevasztok!
Azzal mit lehet kezdeni,hogy a 640SM-el amikor stoppizok/próbálok stoppizni akkor a karbi úszóházán lévő túlfolyóból egy tenyérnyi tócsának megfelelő mennyiségű benzin jön ki? Azon kívül,hogy ne stoppizzak?
Csak mert így nem igazán gazdaságos...
Előre is köszi!
mármint eladó! vagy hol lehet beszerezni és kb menyibe fáj?
Hello már irtam egy párszor lenne még egy kérdésem a 2003-as ktm exc 125-el kapcsolatban.Digitális km órája van és nincs meg hozzá a funkcio választó valami ilyesmi kellene
http://www.ktmcyclehutt.com/kt...
, ha esetleg valakinek lenne szóljon mert fontos.Előre is köszi.
köszi, már tegnap elvittem hozzájuk rendesek az arcok
ha valakit érdekel 300 exc 1997-es Ő eladó !
Szia

Oda szoktam menni, de azzal az volt a baj, hogy voltak olyan dolgok amik nem voltak. Nagyon rendes a srác ott, de nem szeretnék egyszerű dolgokra várni egy hétig megint. De azért köszönöm szépen.

Esetleg addig közelebb?

Üdv: Mater
A Pöttyös utcánál van egy RMC az Üllőin...
Udv zoozee!
Motorszám alapján is megtudod állapitani hogy nem lopott e?
Szia

Nagyon köszönöm, addig nem mentem most vissza az olvasásban , vagy elsiklottam felette. ezen is gondolkoztam, de esetleg nincsen ötletetek hol tudnék ilyet venni a belvárosban. Móricz környékén, vagy Körúton vagy valahol?!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget amúgy

Üdv:Mater
Takács hengerfej felujito műhely.

Veszprém régi duviép telepen, a KPM-el , Suzuki Nivo-val szembeni udvar.
na mivan itt lustaságok?
Kuplung bowdenre egy kis segítség a 11874-es hozzászólásban
Huhhh de gyors volt. Köszönöm szépen. Holnap megkérdezem a boltot, hogy ez nekem mennyibe fájna, de már érzem nagyon fog fájni :(
kérdezd meg Beb-éktől!
Blackmoto
Sziasztok

Nagy kérdésem lenne. Olajcsavarra lenne szükségem egy LC4es (2001 - 640ccm)blokkba. Ami a finomszűrőtől feljön cső, annak a fittingjét fogja fel a blokk jobb oldalán! a száma 580 38 030 000
mérete : M8 x 1 DIN7643

Esetleg valakinek nincs véletlenül hasonló, vagy nem tud mondani egy jó helyet, ahol tudnak nekem ilyet adni, vagy gyártani Budapesten. Jó lenne, ha nem lenne drága, de inkább legyen kicsit több minthogy megint elszakadjon.

Ezenkívül a kuplung bowdenem is megadta magát. Van valakinek valami tapasztalata, hogy mennyi hozzá a gyári bowden és mennyire érdemes azt megvenni hozzá. Esetleg van ötletetek, hogy hol tudnék akár gyárit akár nem gyárit venni?!

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv: Mater
Ebayen szerintem van.
Zozi holnap hivjal!:)
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni!
Nem tud valaki vmi KTM-es boltot ahol tudnék szerezni 93-94 exc 250-re telóvédő idomot?Pl. ilyet
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ja megyünk felétek újra hóvégén de ne a Gete tetejére gyere motort bőgetni,mert oda nem tud felmenni a szervízkocsink
Na mi ez a nagy számháború? Enyémet is lesd meg talán kiderűlnek túrpisságok VBKRCA4086M447013..Kösziszéépen
Na mi a hezag?:)
és erről tudsz mondani pár szót?
VBKMXH2326GMI60402 vázszám (GMI lehet nem stimmel,nem látom jól az adásvételin )
503*40816* motorszám
köszönöm