Nem tudom hogy de valahogy sikerült elhagynom azt a sasszeget ami fogja a hátsó féknél a betéteket. Tehát a betéten van egy luk, azon átvan fűzve egy csap és a csap vége megvan fúrva ahol lenne a saszeg. Ilyet hol lehet beszerezni?(csavarboltban van rá esély?)
Ja még egy dolog. Múltkor vettem ki az első kereket és leejtettem a tengelyt. Pont az élére esett és egy kicsit behorpadt.(Nem vészes csak ha beleakarom tekerni a csavart nagyon szorul). Ezzel mit lehetne tenni? Leköszörülni egy kicsit a tengely végét. Ötleteket várok.
Hello!Ma éjjel várpalotáról elloptak egy KTM 300 EXC-t. Ha bárki,bármi infót tud kérem segitsen. Most lett totál felujitva.Ismertető jelei:-A hátsó dob vége hiányzik -telokon gold fren matrica Plusz az összes felszerelésem.Tel. számom: 06-70-548-9805
vágom baszátokmeg na de eddig simom meg egy derbim volt azokon nincs ilyen pöpec technika legyetek már egy kicsit segitökészebbek na öcsém de azért kösz és bocs ha egy kicsit pofátlan voltam vagy nem tudom hogy mi lehet velem a baj remélem hogy ezé ha problémám lesz azért még fordulhatok hozzátok vagy akasszam fel magam?
Szedjed szétfele a kupakot,hama hama gumigyűrű van ott amúgy,de minek tekergetitek agyon?Sok ilyet látok sajna,közbe meg egy egy kattra olyan faszán érződik az állítás,ha egyszer be van lőve. Nem értem az embereket
koogabi! Mi a helyzet az lc4-el? megyeget? fasza? én is azt szeretnék kövnek, bejövős, meg itt nálunk inkább az sm megy , mint az enduró, exc200al meg nehézkes túrázni (megjegyzem, tudom, nem arra való ezért nem is használom annak, erdőzés van)
De szeretnék jövőre túrázni haverokkal, Balcsi stb. oda meg a 4T jobb lenne, és tetszik az lc4 (évj. 2005 - ), inkább egy olyat vennék, mint egy exc450-525-t, sokáig nem biztos , hogy bírná
Teljesen kiszed a telóból a kupak,van benne egy ellendarab,azt be kell teljesen tekerni hozzá.Addig próbálgasd amíg nem sikerül a külső állítóval tekergetni,van benne 2 rugó is egy egy pici golyóval,na az kattog -na Na,de itt baszod el,amikor visszateszed,ha elállítod a belin az anyát,me akkó azt tekergetheted életed végéig Nem esszerű,pedig az ,többet nem segítek Agyalj
és azzal mit lehet kezdeni hogy az elsö telo tetején van az a müanyag csavcarantyu na azt máma csavargattam addig amig ki nem ugrott a helyéröl de nem teljesen csak addig hogy épp látom ahol kezdödne az elsö menet vagy az egy gumigyürü lenne nem tudom pontosan hogyan lehet visszapattintani mert most simán tekergetem nem kattog?
Ja még egy dolog. Múltkor vettem ki az első kereket és leejtettem a tengelyt. Pont az élére esett és egy kicsit behorpadt.(Nem vészes csak ha beleakarom tekerni a csavart nagyon szorul). Ezzel mit lehetne tenni? Leköszörülni egy kicsit a tengely végét. Ötleteket várok.
http://youtu.be/cYgM28IMB_s Supermoto[/L]
CBR 1000RR-emet cserélném 990SM-re Ha esetleg tudtok valakit akit érdekelne keressen meg. Köszi!
Valaki nemtudna olyan linket adni ahol megnézhetek alvázszám alapján ktmrol adatokat ,az se lenne rossz ha mutatna hogy lopott e
ment.frmmsg.body.focus()
De szeretnék jövőre túrázni haverokkal, Balcsi stb. oda meg a 4T jobb lenne, és tetszik az lc4 (évj. 2005 - ), inkább egy olyat vennék, mint egy exc450-525-t, sokáig nem biztos , hogy bírná