Mindenki a saját malmára hajtja a vizet!
Ennél a motornál (ha még nem volt bontva) azért tartanák a "sok" kilométertől. Kipufogót nézve nem sok sár-ráégés van a könyök rész rejtekeiben. Vagyis a 22e km-ből mennyit mentek utcán vele? Sokat? Valószínű... 1 hengeres kihegyezett versenyblokk, 1,2 olajjal szerintem nem utcára való hosszútávon... Én nem supermotoztam, de a 400-as exc-vel voltam pár aszfaltúton, hát nem akkora fordulattal közlekedik az ember mint terepen. No meg a kevés egykerék :)
De mind1 csak hangosan gondolkodom... igazán nem is válasznak szántam.
Mondjuk az a 22400Km meg a szarrákopott deklik idomok meg még kitudja mi azért kicsit eltér az enyémtől Mint mondtam látod lehet kapni annyi időset mint az enyém olcsón de úgy is néz ki!Az előző motoromért is többet kértem mint az ugyan olyan meghírdetett társai de mégis aki tényleg eljött megnézni kipróbálni az lefoglalta és pár nap mulva vitte is!Nekem ez a motor megér annyit amennyiért hírdetem!Ennyi pénzért nem tudnék szebb és jobb állapotút venni!
Az leginkább az anyagiakon múlik hogy érdemes-e beszélnünk róla
Másmilyen gyártmányú terepmotorom eddig nem volt, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs, de a tapasztalatok, elmondások alapján nem macerásabb semmivel mint a kategóriatársai...
Mondjuk itt van 900-ért is ugyanaz mint a tiéd...bár az nem egyértelmű hogy ebben az árban a SM és az enduro szett is benne van-e, de ha csak az egyik, 400e-ből azért lehet venni pár darab kereket...
Hát nekem van ktm és régota nyuzom de nem volt baj vele.Amugy lehet szidni mert sokan nem vigyáznak rá és lestrapálva tovább adják és aki megveszi az szidja
Na akkor mesélj mennyiért kéne árulnom a mocit Azért mert az utóbbi években lecsórósodott motortulajok idő és pénzhiány miatt lenyomták az árakat,attól én még nem fogom 800ezerért meghírdetni Amúgy dani neked az önbecsléseddel soha nem gondod szerintem
ja.....de azert kesobb ha nem lessz elkelve meg beszelhetunk rola?......mit tudsz mondani rola? sokan mondjak hogy a ktm hamar romlik de sokan azt mondjak h szuper.....te mit mondasz?kenyes nagyon?
Hát, ha az enyém annyira nagyon drága, akkor a tiéd még SM szettel együtt is kurvára az
Mondjuk most már nekem sem sürgős eladni, ha nem kell ennyiért senkinek, megmarad...
Így van valahogy Feldobtam hirdetésbe de mint írtam nem akarok tőle megszabadulni okvetlen A motor valóban megkímélt és full egybe van.Nem egy lelakott darab,mint sok hasonló.Így hogy az SM felniket is hozzá adom,szerintem reális ár érte!
Mivan itt kérem kibeszélőshow Helyesírási hibák meg túlárazott Bocsánat hogy ennyiért fel merem rakni a motorom.De amint írtam nem létszükségem hogy eladjam a mocit.Nem muszály ennyiért venni ilyen motort lehet találni olcsóbbat is.Ha adnak annyit érte SM szettel akkor vihetik!Különben is minden motor annyit ér amennyiért megveszik Az EXC-R t csak azért írtam mert így szerepel a forgalmiban De átírom hogy ne szúrja a szemét senkinek
Ennél a motornál (ha még nem volt bontva) azért tartanák a "sok" kilométertől. Kipufogót nézve nem sok sár-ráégés van a könyök rész rejtekeiben. Vagyis a 22e km-ből mennyit mentek utcán vele? Sokat? Valószínű... 1 hengeres kihegyezett versenyblokk, 1,2 olajjal szerintem nem utcára való hosszútávon... Én nem supermotoztam, de a 400-as exc-vel voltam pár aszfaltúton, hát nem akkora fordulattal közlekedik az ember mint terepen. No meg a kevés egykerék :)
De mind1 csak hangosan gondolkodom... igazán nem is válasznak szántam.