Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg ez?
Ilyen apróságokat már nem is említek meg (akkor jöhetnének a helyesírási hibák, elgépelések is)
Az egy dolog, hogy túlárazott, de ez nem EXC-R...a saját motorját sem ismeri...
És az enyém a túlárazott...
Arra igyekszem figyelni Köszi az infót!
Nagyon jók a képeid....
hát az nehéz ügy...Én is hajtom már 1 ideje
Halihó Mindenki,

Nem tudtok egy Duke 2 öntött kerékgarnitúrát eladót? Van érte küllős szupermotyó szettem..
arra hogy nehogy ugy nézzen ki mint az én utolsó képemen
a hengertalp tömítés gyakran kimegy,de a cseréje sem nagy ügy. ha rendesen cserélték az olajat és nincs szanaszét kerekezve akkor nem lehet nagy baj
a tágabb része van a blokk felé
Sajnos nekem sincs pedig vennék mellé még egy ilyet Olcsóbban nem válok meg tőle Amúgy vannak régebbi meg használtabb mocik olcsóbban ki lehet fogni belőlük a jót
Nagyon szép a motorod, de sajnos ennyi pénzem nincsen
Enyém eladó 525EXC 2006 12Kw-os papirokkal
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_525-3901964
sziasztok! rég írtam már ide a fórumra gondoltam benézek hátha tudtok segíteni.
Eladtam az EXC-met és szeretnék helyette 450 es vagy 525 ös EXC-t ami A korlátozottal vetehető. Ha valakinek van vagy tud eladót az légyszi írjon már ide:) nézni fogom a fórumot. előre is köszi szép napot!
Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség!

Kinéztem magamnak egy KTM LC4 Prestige-t. A motor 2004-es 6200km van benne(ez tuti, közeli ismerősé). Mire érdemes nagyon odafigyelni? Tanácsokat elfogadnék!
Élőre is köszi!
Sziasztok! Lenne egy kérdésem,valakinek már feltűnt,hogy ennek a szűrőnek nem egyforma a két vége? Melyik van a blokkban bent?
Valamiért nem meg eggyező.
Elég jól, köszöni kérdésed
aham és esetleg megmondanád mennyibe fájna ha olajszűrőket és olajat is rendelnék? 2005-ös lc4-ről van szó
porfestés.
Szevasztok !
tudtok arra tippet mondani hogy gátoljam a lábtartó hátúljának rozsdásodását ?
egy normál festék spray vajon hány keményebb menetet bírna ki ?
Igen persze, feladom utánvéttel, ha kell
és útánvét lehetséges?
Sziasztok !
van 1 125 ös KTM em amin 1 Dellorto VHSB 37 FD karburátor van és sebúr tűt szeretnék cserélni vagy valami karburátor felújító készletet keresek . Van valami bolt ahol ilyeneket be lehet szerezni . vagy Ti honnan szoktátok rendelni.
Előre is köszi
köszi szépen a segítséget
Jövő 7?