arra hogy nehogy ugy nézzen ki mint az én utolsó képemen
a hengertalp tömítés gyakran kimegy,de a cseréje sem nagy ügy. ha rendesen cserélték az olajat és nincs szanaszét kerekezve akkor nem lehet nagy baj
Sajnos nekem sincs pedig vennék mellé még egy ilyet Olcsóbban nem válok meg tőle Amúgy vannak régebbi meg használtabb mocik olcsóbban ki lehet fogni belőlük a jót
sziasztok! rég írtam már ide a fórumra gondoltam benézek hátha tudtok segíteni.
Eladtam az EXC-met és szeretnék helyette 450 es vagy 525 ös EXC-t ami A korlátozottal vetehető. Ha valakinek van vagy tud eladót az légyszi írjon már ide:) nézni fogom a fórumot. előre is köszi szép napot!
Kinéztem magamnak egy KTM LC4 Prestige-t. A motor 2004-es 6200km van benne(ez tuti, közeli ismerősé). Mire érdemes nagyon odafigyelni? Tanácsokat elfogadnék!
Élőre is köszi!
Sziasztok! Lenne egy kérdésem,valakinek már feltűnt,hogy ennek a szűrőnek nem egyforma a két vége? Melyik van a blokkban bent?
Valamiért nem meg eggyező.
Szevasztok !
tudtok arra tippet mondani hogy gátoljam a lábtartó hátúljának rozsdásodását ?
egy normál festék spray vajon hány keményebb menetet bírna ki ?
Sziasztok !
van 1 125 ös KTM em amin 1 Dellorto VHSB 37 FD karburátor van és sebúr tűt szeretnék cserélni vagy valami karburátor felújító készletet keresek . Van valami bolt ahol ilyeneket be lehet szerezni . vagy Ti honnan szoktátok rendelni.
Előre is köszi
Nem tudtok egy Duke 2 öntött kerékgarnitúrát eladót? Van érte küllős szupermotyó szettem..
a hengertalp tömítés gyakran kimegy,de a cseréje sem nagy ügy. ha rendesen cserélték az olajat és nincs szanaszét kerekezve akkor nem lehet nagy baj
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_525-3901964
Eladtam az EXC-met és szeretnék helyette 450 es vagy 525 ös EXC-t ami A korlátozottal vetehető. Ha valakinek van vagy tud eladót az légyszi írjon már ide:) nézni fogom a fórumot. előre is köszi szép napot!
Kinéztem magamnak egy KTM LC4 Prestige-t. A motor 2004-es 6200km van benne(ez tuti, közeli ismerősé). Mire érdemes nagyon odafigyelni? Tanácsokat elfogadnék!
Élőre is köszi!
Valamiért nem meg eggyező.
tudtok arra tippet mondani hogy gátoljam a lábtartó hátúljának rozsdásodását ?
egy normál festék spray vajon hány keményebb menetet bírna ki ?
van 1 125 ös KTM em amin 1 Dellorto VHSB 37 FD karburátor van és sebúr tűt szeretnék cserélni vagy valami karburátor felújító készletet keresek . Van valami bolt ahol ilyeneket be lehet szerezni . vagy Ti honnan szoktátok rendelni.
Előre is köszi