Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi kellene hozzá?
Valaki tud egy jo cimet ahol belehet szerezni pár dolgot motorhoz?

Ktm mx 250-eshez.
Köszi megnéztem az enyémre 118 szemest írnak és most 114 vagy 116-os van rajta amivel még vettem, lehet hogy az előző tulajnál is már kinyúlt a lánc és kivett belőle szemet? Mind1 még a holnapi motorozást kibírja de utána csere.
Ezen az oldalon megbízhatóak az adatok amúgy nem?
nehogy "kimennyééé" . akkor ki rakná mindig össze a szutykomat? tényleg, előtérbe került már a garázsban?
Meglehet valahonnan tudni hogy sx125-re gyárilag hány szemes lánc való? Mert a fogszámot tudom de azt nem hogy hány szemes. Megszámoltam és ami most rajta van 114 szemes és eléggé ki van nyúlva de annyira hogy már nem tudok rajta feszíteni úgyhogy lassan cserés. Tehát valahonnan ezt megtudhatnám?
Ha van rajta öninditó akkor tuti
A KTM 660 SMC-ben van akkumlátor?Nehogy lába kéljen aztán egy GSM riasztót bekéne iktatni a rendszerbe
Szeva zoozee!
Látom ott lesz a csapatotok Dömösön!Gondolom te is ott leszel.Tudsz valamit a pályáról?Milyen nehézségü adottságu stb..?
jönnék csak kibúgják az életemet......lassan tényleg amerikába kell mennem szerelni most postán küldjük ki a dolgainkat....mondtam gazdámnak eccerűbb lenne engem kiküldeni ...azt csak eccer kéne és soha nem jövök vissza....
bár már ott is kutyaszar ne vágyjatok oda ...
eccer még "benzinkutas koromban" bejött egy cigány és kérdezte van e még abból a tíz wattos olajból amit múltkor adtak neki
Te meg még kisebb pöcs...szóval bekaphatod
Semmi baj örülök hogy segíthettem és megoldódott a problémád. Amúgy mennyiért csinálták? Mondom nekem a cr-hez kb 1.5 éve 4 ropi volt.
nem versenyző,csak egy kis pöcs viszkozitást jelentik a számok.
kossz a segítséget ..am megnéztem már egy szervizkonyvet ..ott a váltóba 15W50 et írtak ..am amator kérdés tudom de ezek a számok mit jelentenek ? ...látom versenyzo vagy te melyik márkát ajánlod ?
Szia

Ne haragudj a késői köszönetért, de voltam már náluk, akkor is korrektek voltak, csak nem tudtam adnak-e el bowdent úgy is, hogy nem ők rakják össze.

Tudom ajánlani a srácokat! Korrekt gyors és segítőkész társaság. Ez nem a reklám helye, de annyi boltba bementem és vagy csak a szar tekert bowden volt, vagy semmilyen. és most nagyon boldog vagyok.

Köszi :D

Aki teheti mondjuk vigye el a régit és egy év jótállássál csinálnak másikat!

Üdv: Mater
remélem ma már randizol a motorommal hírdetnek hengert 20 pénzért..vacsi újat,de nem veszem meg...legközelebb ha elszáll beletolunk valami nagy blokkot.
de minek letölteni ha van egy olyan 2 lábon járó csótány fejű egyed mint Te, aki mindent elmond?
Heló!
Kérdésem tárgya az lenne, hogy a KTM Lc4-es tartalékon kb hány km-t megy még el optimális használat közben?
mi a pálya Zééé, nem gyűssz nyaralni, jo meleg a balcsi, vagy nem de az biztos....
tudom beszéltem veled
ktm,husqvarna,husaberg 4t gyujtáselektronika(új) eladó
ár: 14000ft
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Motorba (benzinbe) fullszintetikus olaj 1:40-1:60 közötti arányban. Márka szabadon választott.
Váltóba asszem 20W-40-es motorolaj van előírva, csere hivatalosan 4000 km-ként, de ha sokat csúsztatod a kuplungot akkor érdemes ennél jóval sűrűbben cserélni (én ~30 üó-ként szoktam).

Egyébként minden ilyen dolog le van írva a kezelési könyvben amit ingyen letölthetsz a ktm.com-ról...
voltam egomban,találkoztam asszonykáddal meg a kis Zolikával, meg láttam a paszulyodat is,csak Téged nem nem baj.megnéztem Dávid vespáját meg motoroztam egy nagyot
Udv mindenkinek
Lenne egy kérdésem egy exc 125 ossel kapcsolatban.Kiváncsi lennék melyik a legmegfelelobb olaj a motorba meg a váltóba és hogy a váltóba milyen gyakran kéne cserélni.
elore is kosz a válaszod