Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez 2003-as ..kecskeméten adták el egy dömsödi kft-nek...szülinapja 03.április 8...
VBKRCA4003M364848
ha tudom
mondok alvázszámot nekem is megmondod ki volt az első tulaj iesmik?
ja és 2004 .04.20.-án gyártották...nem lopott ...és egy évre rá regisztrálták mayarországon egy mezőtúri pali nevére aki feri...sz .feri
Köszi az infót letöltöttem, egyet úgy néz ki jó lesz, mert ahogy látom minden ugyan úgy van.
ja elfelejtettem ...625 cc ez is ..és 1998-2004 -ig jó akármelyik 640 manual hozzá...
pedig te nem is iszol
Hali! Hívtam Lenest... első csörgés után kidobot foglaltra... mintha hüvelykujjal a piros gombon készült volna rá, h nem akar beszélni az iszákos nikk-kel
mindjárt hívlak csajom telójáról...most
ez 2004 -es 640 lc4 supermoto prestige ...(német)
Találtam egy oldalt de ebben az évjáratban ami nekem van nincs kézikönyv, valamelyik jó lenne esetleg?
http://www.manualedereparatie....

hátha más is tudja használni, remélem használható oldal
hívtalak,de már megint nem vetted fel
Valóban 625 ccm a lökettérfogata, a "640" csak típusjelzés!
A "625" tényleg 625 ccm, de a "620" pl. csak 609, a "660" meg 654, sőt, eleinte a "690" is csak 654 ccm volt...
VBKGSN4064M778963 remélem jót írtam le, mert a forgalmi barátnőméknél maradt
alvázszámot tudod?
Igen ez az
Köszönöm
a robbantott ábrák nekem is meg vannak csak a szöveges rész nincs amit a 2. képen küldtél. a szöveges cuccból van több is? esetleg azt pdf. ben áttudod küldeni ha nem gond. lrd90@freemail.hu (LRD csak kis betűvel)
még egyszer nagyon köszönöm sokat segítettél
Megcsodáltam ma egy 350-es sx-f-et, nem túl nagy blokkja van... Nemcsúnya...
Service Manual kompatibilis-e az enyémmel. A végéről lemaradt!
Hali!

Vettem egy 2004-es LC4-es KTM-et, a forgalmiba az van hogy 625ccm. A motoron matricán pedig hogy 640. Kérdésem az lenne, ha valaki konyít hozzá hogy a 2003as lc4 625 vagy a 2003 lc4 640, közül valamelyik kompatibilis az enyémmel?
Ezért furcsállottam...
Még direkt se
namivanmester? reggel írtam szkájpon.
Ezek az adatok elég meredeknek tünnek Már az hogy km-ben adják meg egy versenyendurónál az adatot azért kicsit fura.Az terepen olyan 50km átlagtempónál vagy 35üzemóra legalább kemény 8decivel háát