Lenne pár kérdésem a hozzáértőkhöz!
Akra komplett rendszer felszerelése után kell a karbit átfúvókázni, vagy csak levegő benzin keveréket kell állítgatni? Gondolom ha jobb teljesítményt akarok mindenféleképpen kell állítani valamin.
No és akinek új blokkos exc-je van: Milyen időközönként kell olajat cserélni?
Most nézegettem az új bergeket, azt írják hogy a motorolajat 2000-2500km-enként kell lecserélni (mind a 8 decit). Tudtommal ugyanazt a motorexet használják mint a ktm ajánlás. Abban hogy bír ki ennyit? 15 üó után azért már érezni rajta az elfáradást... Vagy mi dobáljuk ki csak ilyen gyakran?
Az új bergen 12e km-nél nem kellett szelepeket állítani?
Azokat a titánszelepeket amik más gyártmányoknál rendszeresen
tönkremennek?
Vagy ezt már az új ktm blokkok is tudják?
Sziasztok!Eladnám vadi új KTM RACE COMP JACKET 09 -es kabátomat az új ár feléért,30.000Ft-ért FIX áron!Csere nem érdekel,csak KP!
70/4537625
Üdv
(bocs az off-ért)
Gyárival még nem próbáltam, csak az Albert Peti-félével tudom összehasonlítani: a Doma-val alul észrevehetően gyengébb ...felül lehet hogy erősebb, de ott én olyan ritkán használom hogy úgysem veszem észre a különbséget (mindkettővel kibebaszottulgecirekurvaerős az én tudásomhoz és/vagy kondimhoz)...az Albert Petiének amúgy az a nagy hátránya hogy sokkal jobban kiáll oldalra mint akár a gyári akár a Doma, emiatt a lábam sem fér el tőle rendesen, meg jobbra dőlésnél egyből a cső kapja a pofont ...amúgy valszeg nemsokára lesz egy-egy eladó Doma meg Albert rezóm is...
A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!
Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa
Akra komplett rendszer felszerelése után kell a karbit átfúvókázni, vagy csak levegő benzin keveréket kell állítgatni? Gondolom ha jobb teljesítményt akarok mindenféleképpen kell állítani valamin.
No és akinek új blokkos exc-je van: Milyen időközönként kell olajat cserélni?
Most nézegettem az új bergeket, azt írják hogy a motorolajat 2000-2500km-enként kell lecserélni (mind a 8 decit). Tudtommal ugyanazt a motorexet használják mint a ktm ajánlás. Abban hogy bír ki ennyit? 15 üó után azért már érezni rajta az elfáradást... Vagy mi dobáljuk ki csak ilyen gyakran?
Az új bergen 12e km-nél nem kellett szelepeket állítani?
Azokat a titánszelepeket amik más gyártmányoknál rendszeresen
tönkremennek?
Vagy ezt már az új ktm blokkok is tudják?
majd akkor irj a forumra légyszives kipuff ügyben.
dobod nincs véletlenül?
70/4537625
Üdv
(bocs az off-ért)
A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!
Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
hol lehet álitani poweren?
akinek 250 es exc je van segithetne:D
az lenne a kérdésem h egy doma rendszer mennyit dobna a gépen?
érdemes rá venni?
http://www.kepesmotor.hu/teles...
KTM EGS 125 1996
Karburátor: Dellorto VHSB 37 FD
kezed jobban van?