Köfi! Hónapok óta olvasgato a gép után. Amióta megvette fater a Multistradát és volt szerencsém 1 hónapon át használni biza beleszerettem ebbe a stílusba. 950 SM el ugyan még nem mentem de nagyjából tudom mire számíthatok. Kell egy ilyeeen.
Ha esetleg van 950SM tulaj ismerősötök rákérdezhetnétek hogy nemszeretne-e véletlen egy 1000RR-t
Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !
Sajnos nem tok mondani semmit sem róla....de itt 1 link ami talán segít: http://totalbike.hu/tesztek/ktmsupermot/ Meg sztem próbálj ki 1 tesztmotort és már tudsz mihez hasonlítani...
ez egy jelenet a filmből mikor han solot be akarták dobni a sivatagban egy lyukba amibe valami nagy kígyó élt...kivégzésképpen----ez meg egy kép poénból csak a sivatagi lyuk ki lett cserélve .....
Ha esetleg van 950SM tulaj ismerősötök rákérdezhetnétek hogy nemszeretne-e véletlen egy 1000RR-t
Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !
Jah a CBR naon adja
amugy sose láttam a starwarszt
star wars