Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tippet kaptam betétet gödöllőn.(WRP) Mindenkinek merem ajánlani azt a boltot sok minden van nekik és segítőkészek, normálisak a vevővel. Nem úgy mint pl. Vácon a KTM-be. Arról ezek nem mondhatok el. Hiányos a készletük, bunkók az emberrel először azt hittem csak velem de több ember mondta.
Nah mind1 lényeg hogy van betét köszi a segítséget.
sziasztok
sos be keresek ktm 520 sx hez 4 sebességes váltot mert kidobálta a 4 . et meg fötengelyt mert kotyog. a legfontosabb a válto
ha lenne valakinek irjon vagy hivjon
0630 5268373
tomika1000@freemail.hu
Csőváz.
Az a sanda gyanúm fájni fog ez mindenhogy.
De még jó hogy mosás után mindíg átnézek mindent töbször is.
Először csak pislogtam hogy mi van de sajnos repedés .
Még jó hogy észleltem mert menet közben csúnya vége lehetett volna.Bele se merek gondolni.
Azért kösz az infót .(CHAMPION)
Ha valakinek van még ötlet tapasztalat kerékagy ügyben azt megköszönném szépen.
Ui:az élet nem habostorta.
Szia Bobesz.Sajna hirtelen csak ezt találtam .A többi eléggé fájdalmas.
Estét emberek .
Tisztelettel kérdezném sxf 250 hátsó kerékagy
Hol kapható izé hol érdemes venni és milyet?
szkájp?
Eladóak.
Rendeljem meg?
Akkor mi a teendő?.-9
Az olcsóbbik kar való a tiédre...;)
Zoziii! kezemben a jogsim és elment ma mellettem egykeréken egy 640 lc4..csinálj kéérlek valamiit
az lenne a legjobb ha mi tarthatnánk,de nem!
a Nyíregyházi KTM-es srácok küldték nekem is utána a honlapon láttam a részleteket!
www.motorsport2006.hu

szeretnének ők is rendezni,csak már nem úgy működik a dolog mint anno 2009 októberben.... kevesebb tesztmotort állít ki a gyár és sok időbe telik míg rájuk kerül a sor,persze lehet addigra a hullára leütött 350-es kerülne ide,mivel nincs lehetőség arra hogy Magyarország külön kapjon x modellt és azt tesztelje a magyar ember x helyen! mint anno a 2010-es modelleket
legalább is Eli így mondta nekem is!
Zoozeet is kérdezd meg,hátha tud valamit intézni neked

Na Zé,felszáradt az út?
ezt ti tartjátok?
Szeva!
KTM 690 SM 2007-es
vbkl1s4087m705128 - alvázszám!
Előre is kössz!
Sebaj egy ideig még biztos lesz 2T.A KTM még fog csinálni egy jópár szériát!Köszönjük nekik!
több forgó/kopó alkatrész,eleve drágább konstrukciók, na meg persze elkezdte egy bolond és csinált százat,így már aligha vannak 2T fejlesztések,BÁR előrukkolnak még geci jó 2T-vel, DE leginkább az európai gyártók...
Muhaha
Azért mert ez a jövő
Merthogy?
a pénz az oka mindennek....
Valakinek elfekvőben egy sx250 hátsó fékbetét?
Én nem értem miért forszírozzák annyira ezt a 4ütemet