Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most ilyenre gyúrok de nincs belőle http://www.motorcycle-usa.com/...
De jó, sőtt fasza , csak köll a píz
motorex
tudni hányas évjárat az a huszonöcsi ?
okay kössz az infót
Igen.
Motorex, Motul, Ipone amik beváltak...
Mi van a 4T nem jó?
A telókat kűggyed
Nem
Yamahába Castrol Actevo 10W40et használtam. Érdemes váltani a ktmnél más olajra?
LC4-es KTM-be milyen olajat ajánlotok?
pofás ha eladom az enyémet, akkor lehet érdekelne ha még +lesz
sziasztok lehet nem jó helyre írom de nem találtam megfelelőt.
van 1 125 ös KTM-em amin 1 dellorto VHSB 37 FD karburátor van arra lennék kíváncsi mennyi az előírt benzin szint ennél a karburátornál.
Mert most ha a 3 csavarral leveszem az alját akkor pont színig van az alsó teknő, ami szerintem sok de lehet h. nem.

Valaki akinek van valami hasonló az hogy csinálta.
(neten összes alkatrészt megtaláltam meg minden biz-bazt de a benzin szintet nem)
Ha jó az olaj Motul, Motorex, Repsol stb. akkor keverheted 1:40-be.
Marha Szép !
egy dekni véfőt majd énis akarok venni...
valakinek 250-sx-je? eladó?
2004-től
Szeva ! attól függ mire akkarod használni...
Nekem van egy 125-ös sx-em én 30-asra keverem mrt nagyon ritkán mek pályán (sajnos nincs idő) szal ha endurózni akkarsz akk 30-as...
Köszi a válaszokat. Szeretnék kérdezni még valamit. Milyen arányban keverjem a benzit? Aki eddig használta azt mondta hogy 1:40-el használta. Az jó? Vagy inkább 30-ra keverjem?
Mivel krossz ezért üzemórás. Ha nem hajtod agyon, jó olajat adsz neki, tiszta a légszűrő akkor azért elmegy egy évet egy dugóval. Megkéne nézni hogy milyen ami most benne van, és ha szar akkor ki kéne cserélni.
Sziasztok. Új belépő vagyok most vettem egy KTM mx125-öst és szeretnék kérdezni 1-2 dolgot.Ez a típus üzemórás?Ha igen mennyi üzemórát mennek el átlagban(nem tom milyen dugó van benne)?Am menni megy nagyon csak nem tudom meddig.a telók szarok benne meg egy két csapágy de már folyamatban van a javításuk.Ja és olajszintellenőrző nincs ezeken?Nem találom sehol.mennyi olaj kell bele?Légyszi aki tud segíteni ezekben az írjon.Előre is köszi.
Sziasztok!
nincs vkinek elfekvőben hűtő sapija?
nekem is van egy de nem adnám el
Szia.Nekem van egy 450 exc de olyan jo hogy nemtudom hogy eladnám e de viszont van még motorom és keveset használom.de megbeszélhetjük ha gondolod?