Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
nem tudtok olyan céget aki veszprémben vagy zircen motorok hengerfej sikolásával foglalkozik?
köszi előre is a válaszotok
Aha értem köszi.
Voltal mar a garazsban?:)
az jó mert bekalapálom a számaidat és kiírja , hogy ilyet nem gyártottak....legalábbis a ktm gyárban.....
engem is érdekelne a motorom előélete, hogy hol is kerültek bele a husky szelepek
azt nincs benne a rendszerbe mert lopott a géped ez nem rendőrségi balhé hanem a ktm gyári oldala..ott meg nem regisztrálják a tulajcseréket ....ill. ha kérik igen ....főleg a crossokét nem jegyzik mert azok egy évre készülnek...utána meg átmegy amatőrbe és ott követhetetlen ......
Köszi. Passzol a motorszám is. Azt nem tudod megmondani hogy hanyadik tulaja vagyok?
Szevasztok eladó 300-as exc köbcentinként 1000 ft-ért fordított teló stb 1997-es motorikusan jó külsőre sem rossz állapot
ja

125 sx 2003 -mas modell Motorszám: 0350323766
Gyártási dátum:2002-12-10 ..............02.12.17.-én zsemberynél eladták soltra
Erről a számról ha tudsz mondani valamit megköszönném.
VBKMXH2333M137321
Nah minek ide adásvételi...
tudom és motor van benne aminek hangja van ha berúgom
KTM,narancs színű, 2 kereke van
Holnap beírom én is az alvázszámot csak nem találom az adásvételit és nincs kedvem kimenni most a garázsba megnézni a motoron. Megköszönném ha mondanál róla valamit.
" Csak még egy kérdés"
csak ktm ............meg az én hondámról
áááááá felesleges izgalmat kerülöm .....csak ktm-ről tod megmondani mondjuk 88as gixi?
Valami nyomozóval van dolgom? Reméltem hogy nem lopott
de ha akarod beírom, hogy lopott és vége a nyugalmadnak
óóóóó köszi én is így tudtam kb...