Ez azért jó, mert jobban mozgatja a hűtőközeget, és nem melegszik meg a hengerfejben túlzottan. A 2010-es Powerpartsban már benne ven gyárilag az új blokkhoz, de én 2004-ben vettem ezt még Németországban.
Hát az enyém sem hideg ienkor....tököm beizzad mikor gyorsabban meek akkor nyomja a hőt rendesen,ha nem forr iesmi és van benne víz amit ienkor minden indulás előtt nézek akkor ez van....Am hűzőventillátor ...csak 1 ötlet
Ha nem nyomja ki a vizet akkor nincs gond szerintem.Ilyen melegbe hasznos dolog a hűtőventi ami pár fokot segít!Egy 510-es blokk amúgy is hamarabb melegszik mint egy 250-es
De mit értesz forró alatt? A víz ugye 100 fokon forr, zárt rendszerbe meg még magasabb az érték, főlek, ha nem tiszta víz van benne. Gyakorlatilag meg 60-70 fokos vízzel is megégeted a kezed....
Azt szeretném kérdezni KTM EXC 520 van de mindig full forró a hűtöm ez ellen mit lehetne tenni engem nagyon zavar pedig motorikussan rendbe van téve,de hűtőm mindig tűz forró.
Helo azt kérdezném valakitől, hogy magyar motor ami kereskedésből lett vásárolva és megvan midnen papirja pl. számla meg ilyenenk és azt szeretném forgalomba helyezni itt magyarországon az lehetséges? Egyébként egy 2005-ös EXC-ről van szó és eddig nem lett forgalomba helyezve!
Kössz a választ!
Mivel ez KTM topic, így inkább a KTM rendezvényeit követjük figyelemmel. De ha beírod a google-ba amit keresel, akkor biztos hasznos információkat találsz...
Sziasztok a 2010 es drz kupárol érdeklödnék hogy mikor lessz ujjszilváson és hogy lessz-e kulön enduros verseny ezzel kapcsolatban érdeklödnék nevezésröl felszereltségröl stb stb kérlek segitsetek nagyon köszönöm
Kössz a választ!
válasz erre
nézz utána,hasonlits össze képeket