Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben ne legyél biztos! Nekem is forrt már fel...de ha te mondod...
Itt van 4 hozzászólással lejjebb a képe...
Adatlapomra kattintva pedig a hirdetést sem túl bonyolult megtalálni...
HALI!ugyan ilyen motort vettem tavaly,én simsonról ültem át erre eleinte brutál volt de már megszoktam és nekem bevált jó gépezet.de szerencsém is volt mert egy nagyon meg kimélt és nem egy leharcolt motort tudtam venni!én is keveset használom havi 2-3 alkalomal.kötelezö szervizen felül idáig a gázbovdent, teleszkóp szimeringet,kerék csapágyat kellet cserélni.de ez nem vészes összeg szerintem
az attól függ hogy milyen a tiéd? meg milyen az ára:D
Az enyémet meg lehet venni hitelre is
sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem. motort szeretnék venni, de nem tudom milyet. Eddig a dolog tök egyszerű, csak a baj az hogy nekem KTM kell:D. 500000 Ft-m van és endurózni szeretnék, mindenképpen legalább 250- 300 ccm-ben gondolkodom de nem lenne hátrány a nagyobb 4 ütemű sem. Tehát abban kérném a segitségeteket hogy hol, merre keressek eladó motort mert igy én nem nagyon találok. Bár lehet hogy finnyás vagyok
ott nem tud felforni az olaj
a felső munkahenger karmantyúja ereszt át!
Vegyél inkább EXC250-est - könnyebb, olcsóbb és szebb is
Szerintem nagyban függ az eddigi használó(i)tól. Ő mennyire tartotta rendbe. Ha átesett már felújításon (melyet gondolom számlával igazol a tulaj) akkor évek (persze ha cseréltek mindent amit kell), ha olajcserére, légszűrőre, szelephézagra, kopó alkatrészekre figyelsz...
Hja és mire figyeljek megvételnél?
Helló Srácok!

Akarok venni egy KTM EXC 450-et (2003-as, üzemórás), és az lenne a kérdésem, hogy ez vajon nagyon vad ötlet-e részemről? Eddig közepes naked utcai motorjaim voltak, 2 éve szinte semmit nem motoroztam, ezért szeretnék olyat, amivel néha lehet "mókázni", túrázni menni úgysincs időm. Mennyire drága ezt karban tartani? Ha teszem azt csak pár órát használom egy héten könnyű terepen, akkor mire számíthatok, mennyit kell majd ráköltenem évente? Nem vagyok túl gyakorlott motoros, nem fog rajtam kifogni?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, valahol el kell kezdeni...
Azért ezt nem mondanám, de nem panaszkodom...azt csinálhatom, amit szeretek...
hát akkor neked arany életed van autok, motorok, verseny én az ilyet szeretem. Szerelni, menni...
Én 13 éves korom óta versenyzem, de inkább autókkal. Későn kezdtem motorozni, és mivel szerelem is, és építem őket, így lassan már csak hobbi lesz a versenyzés. Azért adom el, mert kész van. Most keresek egy másikat, és azt is megcsinálom...
ok köszi
tudom én hogy fasza még a multkor elmentettem róla a képeket amugy te versenyzel ugye?, hogy megy neked milyen kategoriába vagy és hány versenyen szokatál részt venni egy szezonba jah és ha felujítottad miért válsz meg tőle mert zsír lett naon
Cseréld ki a kuplungba az olajat, de csak ásványi olaj jó bele!
Itt egy másik:
KTM-450
Üdv mindenkinek

egy kis segítség kéne nékem!
sx 525 2003 miért csinálja ha nagyon meggyilkolom elmegy a kuplung egy idő után,szépen lassan elkezd puhulni aztán egyszer csak vége,kicsit várok aztán megint jó!?
olajra gondolnék hogy ki kéne cserélni mert el van forrva benne talán,mint a kocsiban a fékolaj!?
Ha esetleg valakit érdekelne!
2004 450 exc 845000 papiros.
Érd:30-4546180
Azt hiszem 450 EXC-t vennék, ha ezt elvinné valaki...
Megérte-e? De mi? Rendbe tenni, vagy a saját ízlésemre formálni? Mindkettő igen. Így gyakorlatilag 0 kilométeres a motor. Nagyon sokáig egyben lesz, ha vigyáznak rá. Az meg, hogy egyedi lett, az a visszaigazolásokból kiderül, hogy jó döntés volt. Nézd meg itt: Képek
Hát igen ebben igazad van ha esik az szívás....jókis nyálkás agyagos:D
amugy szerinted megérte-e és ha megválsz tőle milyet vennél helyette
Mennyibe fájt? Nem tudom, nem számoltam. Fekete kerekek, új gumik, új féktárcsák, fékbetétek, felújított első-hátsó teleszkóp, légtelenítőszelep az első teleszkópba, láncszett, idomok, kézvédő, ülés, tank, komplett kipufogó, stb...össze sem érdemes számolni. 800.000,-ért viheti, akinek tetszik...