Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik egy napig a másik 6 napig bírja
Sziasztok olyan kérédst intéznék hozzátok, hogy mi a különbség egy sima EXC meg egy SIX DAYS EXC közötT?
Kössz a választ
Elballagsz egy tömítéskészítőhöz, viszed magaddal a hengerfejet, és 2 óra múlva kész lesz. Ilyen egyszerű...
helló!
Nekem egy 250 es 91-es mxhez kellene álló és forgó rész, de ha csak álló van az sem baj.
Állítólag 125ös apriliákon is ez a gyújtás van 94-ig, ha valakinek van avagy tud szerezni írjon már vissza légyszi!
Köszi!
Üdv, Zoli
Sziasztok srácok!
1997-98as KTM LC2-höz 125 keresek hengerfej tömitést elég sürgős lenne ugyhogy akinek van vagy tudna szerválni az írjon pls, ha meg tudunk egyezni akár már 7főn küldhetné is ha lehetséges lenne.
Köszi a segítséget előre is
Inkább csökken!Karbi beállítás is kell hozzá hogy jó fogyasztásod legyen!
akrapovic rendszerel meg nö a motor fogyasztása?nem értek ehhez a kipufogó dologhoz
Nahh GD az én mechanikám bal oldala az így néz ki.A jobbosról nem csináltam most képet,nem szedtem le a rezót.Gondolom akkor kell a jeleknek szemben lenni amikor nyitva van a power.?! Mert ha igen akkor ez a fele okés.A másik oldalon a kis fogaslécen 2 db jel van,és ott is nyitásra ér szembe az egyikkel.Szóval szerintem jól van,de várom a megállapításokat...:)
Köszönöm szépen GD,de nem erre gondoltam,hanem a mechanikára ami működteti,mert ugye ezen része nem állítható szóval nem is lehet elhangolva.Majd holnap csinálok képet hogy az enyém hogy néz ki és mire gondolok... Azért köszönöm mégegyszer
"Kicsit" mondjuk dzsuvás volt...
Amúgy ha szépen megkérnék valakit lefényképezné nekem a power szelepét összerakott állapotban?Nagyon megköszönném....
Olvasok Giraffe olvasok...levágtam hogy miről beszélsz
Srácok ez a szívócsonk, a képen 68. nincs olcsóbban? (kaptam egy ilyen árat, hogy 9740FT , boltos )
Egy ilyen fos kis gumi biz-basz , tudom, hogy inkább ez, mint később a blokk felújítás .... de
Olvass a sorok közt, halihóóóó...
Mindkettő okozhatja külön-külön is, együtt meg pláne...
Az lehet GD mert 185-ös a főfúvókám,de én a powerre is gyanakszom gogy nem jól van összetéve....
Értem én Giraffe,de ha csak 5-ös a váltóm?
De lehet hogy -5-re van bekarburálva, aztán fél óra kell mire felpörög...
Hát, 12-47-es áttétellel majdnem még 6. fokozatban is kerékre kéne állnia...
Kb. húsz dolog van erre a kérdésre hatással, szóval: igen, hülye kérdés volt...
Bocs lehet hogy hülyén hangzott a kérdés de máshogy nemigen tudom megkérdezni
Sziasztok 250-es EXC tulajok,olyan kérdésem lenne hogy nektek gázadásra(felrántás nélkül) hanyadik sebességfokozat amiben feláll egykerékre? Nekem csak 1.-ben akar és arra gondoltam hogy valami el lehet hangolva a gépemen.Vagy minden 2 ütemű 250 EXC ilyen?12-47-es az áttételem.A tiétek hogy viselkedik?
675 ccm-vel már finom lehet
annyival nagyobb hüvely belement? hát akkor az papírvékony majdnem. plusz 50 ccm