helló!
Nekem egy 250 es 91-es mxhez kellene álló és forgó rész, de ha csak álló van az sem baj.
Állítólag 125ös apriliákon is ez a gyújtás van 94-ig, ha valakinek van avagy tud szerezni írjon már vissza légyszi!
Köszi!
Üdv, Zoli
Sziasztok srácok!
1997-98as KTM LC2-höz 125 keresek hengerfej tömitést elég sürgős lenne ugyhogy akinek van vagy tudna szerválni az írjon pls, ha meg tudunk egyezni akár már 7főn küldhetné is ha lehetséges lenne.
Köszi a segítséget előre is
Nahh GD az én mechanikám bal oldala az így néz ki.A jobbosról nem csináltam most képet,nem szedtem le a rezót.Gondolom akkor kell a jeleknek szemben lenni amikor nyitva van a power.?! Mert ha igen akkor ez a fele okés.A másik oldalon a kis fogaslécen 2 db jel van,és ott is nyitásra ér szembe az egyikkel.Szóval szerintem jól van,de várom a megállapításokat...:)
Köszönöm szépen GD,de nem erre gondoltam,hanem a mechanikára ami működteti,mert ugye ezen része nem állítható szóval nem is lehet elhangolva.Majd holnap csinálok képet hogy az enyém hogy néz ki és mire gondolok... Azért köszönöm mégegyszer
Srácok ez a szívócsonk, a képen 68. nincs olcsóbban? (kaptam egy ilyen árat, hogy 9740FT , boltos )
Egy ilyen fos kis gumi biz-basz , tudom, hogy inkább ez, mint később a blokk felújítás .... de
Sziasztok 250-es EXC tulajok,olyan kérdésem lenne hogy nektek gázadásra(felrántás nélkül) hanyadik sebességfokozat amiben feláll egykerékre? Nekem csak 1.-ben akar és arra gondoltam hogy valami el lehet hangolva a gépemen.Vagy minden 2 ütemű 250 EXC ilyen?12-47-es az áttételem.A tiétek hogy viselkedik?
Kössz a választ
Nekem egy 250 es 91-es mxhez kellene álló és forgó rész, de ha csak álló van az sem baj.
Állítólag 125ös apriliákon is ez a gyújtás van 94-ig, ha valakinek van avagy tud szerezni írjon már vissza légyszi!
Köszi!
Üdv, Zoli
1997-98as KTM LC2-höz 125 keresek hengerfej tömitést elég sürgős lenne ugyhogy akinek van vagy tudna szerválni az írjon pls, ha meg tudunk egyezni akár már 7főn küldhetné is ha lehetséges lenne.
Köszi a segítséget előre is
Egy ilyen fos kis gumi biz-basz , tudom, hogy inkább ez, mint később a blokk felújítás .... de