Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

48. azt hiszem...reménytelen napi licencel előrébb jutni, az utolsó sorból, de nem adom fel...
HALI!450 exc blokk alján található inbusz fejü csavar amiben egy szürö is van, hol lehet venni?
Sziasztok!

Látom olajkérdések is mennek,akkor én is kérdeznék.Nem tudtok véletlenül "jóárasítva" epres Ipone 2T olajat szerezni?

Giraffe láttalak ma nálunk,hanyadik lettél?
Bocs srácok hogy belinkelem,ha valakit esetleg érdekelne:
http://kepesmotor.hu/onroad_ki...
egyértelmű hogy rövidebb, hogy mennyivel is szerintem felhívod és megméri neked!
Árban még majdnem jó is lenne. De most nézem hogy azon az FMF csövön csak egy felfogató fül van. A gyárin meg kettő. Ez annyival rövidebb lehet?
van mikor árral hirdeti,ha jól emlékszem akkor 55ezer volt már írva rá! egy telefont megér!
Az jó ár. De majd a Cross power 2t-t is kiakarom próbálni csak mindenhol 5.000 körül van egy liter. Azt mennyiért tudnál ha tudsz egyáltalán?
Meg ezt néztem még,de nem tudom milyen lehet. A haveromnak volt a quadján FMF,de elég hamar széthullot neki. Igaz azt az osztrák aunerba vettük 150 euro körül.
A haver mondta nekem is,csak mire megnéztem volna,már levették. Vagyis lecsúsztam róla. Annyiért vittem volna én is.
lehetne már az én garázsomban is voltam ma nálatok de csak a csajodat meg a gyerkőcöket láttam! hívtalak is, 4óra tájékán.
Jah nem olcsóság!Egy hónapja volt fent egy hasonló titán akra 50-ért
Megérni,megérné,csak ez egy kicsit hosszú a pénztárcának.
http://www.kepesmotor.hu/offro...
Szerintem ez megér ennyit!Alkudni kell még belőle egy picit
Elf-et meg lehet kapni webshop-ban 1900-ért, veszel mondjuk 5 litert, akkor még postaköltséggel együtt is olcsóbb mint a többi...
Nem tud valaki 525EXC-re kipufogó dobot. Valami normálisat,max 50 ezerig.
Üdv giraffe!
Tudsz még szerezni jó áron motorex 10W-60-at vagy 10W-50-et?Jó a cross power meg a power synt is Elfogyott amit tavaly vettem tőled
Sziasztok.Eladó Ktm exc 360 .Az adatlapom---eladó holmik közt megtalálod
ennyiért jó lenne, csak + posta nekem, 3ezer párszáz FT lesz itt helyben
2.850-ért tudok Power 1 Racing 2T olajat, ha kell valakinek...eredeti, nem pancsolt szar...
heló mindenkinek..szerintetek jó gép az sx 144 es 2008as évjáratban ? ha valakinek vmi tapasztalata van vele kapcsolatban vagy a szervizigényével kapcsolatban akkor az feltetlenul irjon ....
kosssz :D
hát ja, biztos jó, de az ára sem gyenge
Nem tudom.Kérdezd meg a többi biciklisboltban.Holnap sajnos nem tudok menni mert melozok.
Bocs rajta kívül értettem.
Próbáld meg a korház lámpánál.