Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép darab csak babát várunk őszre és annak is örülök persze a babán kívül hogy van mivel motorozni.
De azért köszönöm.
Háló CHAMPION.
Mondtam:meghalsz geccó!
De mint a mellékelt ábra mutatja még külön van.
Nem ismersz valakit a kerékvár-os csávón kívül aki ilyennel foglalkozik?
Vagy lehet, hogy egy szakszerűtlen csapágycsere eredménye...van egy komplett titán Akra rendszerem a motorodhoz, nem érdekel?
Hello Bobesz.Remélem hétvégén tudunk gurigázni?Szerelönek meg csak azt mond amit nekünk emlegetsz.
Üdv. Mindenkinek.

Érdeklődnék, ti jobban otthon vagytok az alkatrészekkel kapcsolatban. Hogyha pl megvenném ezt és valamiért hozzá kellene nyúlni a motorhoz az kb mennyibe állna meg? (azon kívül hogy határ a csillagos ég)
Közelítő értékekre volnék kíváncsi, pl dugó, gyűrű, hajtókar, csapágyak, szelepek, egyébek ami problémát szokott okozni.
Estét.
Használtan vettem 2008-ban.De magam néztem át minden porcikáját .
A repedés friss vagy arra gonolsz hogy egy korábbi affér erdménye csak most fáradt el?
Láttam már egy-két kerékagyat, de az ilyen törés ritka...végig a te motorod volt, vagy használtan vetted?
A gyári 60.000Ft +sallang.
Azt ugyanaz a vékony f..
Először én sem értettem hogy miért annyi egy kerékszett amennyi de most már kezdem kapisgálni.
Most azért megnyugodtam hogy sokan használjátok és bevált.
Folyton az jár a fejemben hogy ha figyelmetlenebb vagyok és nem veszem észre akkor........
Nem akarok több csavart ááááááááá......
Érdekes dolog mert a TALON oldalán próbáltam keresni típus szerint és nem dobott ki semmit.
Azt felhívom őket próba szerencse és van.
Mondjuk a gyári drágább sztem

Amúgy BUGIC kolléga figyelmébe ajánlom a lenti történetet...hogy miért is vagyok "úgy oda" a kerekeimért, meg hogy miért annyi a motorom amennyi...na, ezért
Ez jó olaj de drága főleg azon az oldalon ahol linkelted. 5.000-5.500 ft álatalában de ezen az oldalon nagyon drága.
Sokba .
52.000FT+posta.
Jaaaaj hol a gyógyszer........
Nem aggódom csak azt hittem hogy motorikusan lesz vele több problem.De nem a F.... ért csinálják papírból.
Nem merek meglazítani semmit mert félek hogy a kezembe marad.
Az állásban ritkán törnek el az alkatrészek...
tuti annak is bírja a kereke a strapát....

Mennyiért mérték ha nem titok?
van itt is egy ilyen a garázsba
tesztnapok voltak azt csináltuk napokig...ill. úgyérzem csak én csináltam mert hulla vagyok
nekem is az van elől hátul,bírja a kiképzést,ne aggódj
Csőváz.
parilla ott volt készleten.
Azt mondták fogyóeszköz és tényleg mármint a gyári.
Méricskéltem egy cseppet és tényleg elég sovány.
Háát én ha lehet gyárit szeretek venni mert hát az gyári.
Ez TALON nem öntött hanem tömből forgácsolt remélem jó lesz.
Nem utolsó szempont de az tény hogy mutatós darab.
Honnan vetted végülis
Sziasztok ! keresek sx 125 ös gépet , 2003 tol ha vki tud szoljon kössz
Jóóó estét .
Megjött az "AGYT"vagy mi.
Hát nem vóóóót occsó azt a k......,ki.......életbe.
Itten a képek.Elötte......utána .
Nagy sietve viszem a kerekeshez a motyót hogy ugyanmár ha lenne olyan aranyos és .
ÁÁÁÁÁ hát ő úgy el van foglalva meg minden és majd talán esetleg a jövőhéten bla....bla...bla .A JÓ ÉDES A...... .
1:próbáltam lefizetni?
semmi
2:próbáltam fenyegetni.
semmi
3:holnap megyek könyörögni. .
Ha a hétvégén nem tudok szántani embörhalál lösz. .
Ui:az élet nem habostorta.
További szép estét mindenkinek.
A KTM boltba vazze...
Hello!
Valaki nem tudja hol lehet szerezni hátsó lámpához izzó foglalatot a csatlakozójával együtt exc-hez?
http://youtu.be/vCMYHfW7OTw

Csak mert az emberi baromságnak nincs határa....ien helyet...