alsot szív és nem gyorsul fel úgy, hanem kis idő és már megy is, szerelő szerint, ott szívja a levegőt, nem jut elég benzinhez és ezért, nem is fogom használni így, az tuti, minél előbb megcsináltatom
Sziasztok Srácok!
Lenne egy kérdésem, nem tudom a speckó nevét, már ha van, ezért elnézést kérek, de ezért is írók ide, na szóval, az én megfogalmazásommal,konyhanyelven: karburátor tartó gumibak, ami a karbit és a blokkot köti össze, nekem az ott felül megrepedt, elég szépen valószínűleg elöregedett, az idő során (2003) és nem tudom, hogy most az kapható-e a képen, vagy hogy lehet és hol lehet (ktm bolt gondolom, meg is fogok kérdezni valakit) venni ilyet, esetleg árat tud-e valaki mondani? mire számítsak?
bedobok egy képet róla, elnézést hogy myvipes, de az eredeti képet már nem találtam meg a gépen, de legalább látszódik
,remélem
A fél enduro, endurocross mezőny azt használja...de GD-nek semmi sem elég jóóóó... Egy a lényeg: van betét, ami eszi a tárcsát, és persze a betét is gyorsan fogy, de cserébe nagyon jól fog. Van betét, ami nem eszi a tárcsát, de kevésbé fog, és nem kopik...A lényeg az, hogy a jó fékhatás, nincs ingyen...
ahogy írtam 1700Ft-ból jártam meg, posta is 1690Ft,ráadásul azonnal a kezemben volt és nem beszélve milyen élményekkel gazdagodtam az alatt a pár óra alatt
de gondolom vannak ismerőseid, akinek talán van autója is és összeszedsz még pár KTM-es haverod, vagy bárkit és legurultok úgy! legalább 4-5 KTM van lent bontásra, összerakásra várva, akár még találhattok is valamit amire szükségetek lehet!
ezért utazz le... mi is ezt tettük,5en már csak 1700Ft volt a költség,pedig 165 km, mindenki talált magának valami alkatrészt, ezt+azt és már olcsóbb is lett mintha postázták volna!
nem beszélve arról hogy milyen élményekkel gazdagodhatsz abban az udvarban...
Agip full szintetikus 2T olajat használok,vagy mit ajánltok?Probáltam huzatni de csak dadog, megáll nem gyorsul ki jobban, ott ahol a powernek már kapcsolnia kellene.Naaa?
Lehet hogy rárakódott a powerre az olaj bár ha tényleg 5 percet járt akkor ez elég valószínűtlen. Legközelebb figyelj a keverésre és főleg egy exc-be felesleges 1:30-as keverék bőven elég az 1:40 ha valami normális olajjal kevered. Milyen olaj volt?
Ha 1:40-be nyomod akkor 1literhez 25ml olaj kell.
Hello megint én vagyok 2003-as exc 125 ktm-m van és power szelep problámával fordulnék hozzátok.Kb három napja vettem tökéletesen müködött kifogyott a benya én kevertem bele 1:30-ast csak sajna nem jól így háromszor sürübb lett és kb igy járattam 5 percig de utánna orvosoltam a problémát.Mai motorozásom alkalmával kb 1 óra motorozgatás után nem nyitott a power csak ha pihentettem, leállitottam a motort.Kérdés mi lehet a baja én basztam el a keverést és a sok olaj miatt beragadhatott a power és ezért nem nyit melegen kb 1 óra motorozás után és hogy lehet ezt orvosolni és gondolom mostantól ne járassam 1:30 hanem kicsit szegényebb keverékkel? ja és máskor ne legyek enyire balfasz mert csak fejbe számoltam ki gyorsba azért basztam el ennyire! Mi a véleményetek.Mi a megoldás?Előre is kösz.
Tamás
Hello megint én vagyok 2003-as exc 125 ktm-m van és power szelep problámával fordulnék hozzátok.Kb három napja vettem tökéletesen müködött kifogyott a benya én kevertem bele 1:30-ast csak sajna nem jól így háromszor sürübb lett és kb igy járattam 5 percig de utánna orvosoltam a problémát.Mai motorozásom alkalmával kb 1 óra motorozgatás után nem nyitott a power csak ha pihentettem, leállitottam a motort.Kérdés mi lehet a baja én basztam el a keverést és a sok olaj miatt beragadhatott a power és ezért nem nyit melegen kb 1 óra motorozás után és hogy lehet ezt orvosolni és gondolom mostantól ne járassam 1:30 hanem kicsit szegényebb keverékkel? ja és máskor ne legyek enyire balfasz mert csak fejbe számoltam ki gyorsba azért basztam el ennyire! Mi a véleményetek.Mi a megoldás?Előre is kösz.
Tamás
Lenne egy kérdésem, nem tudom a speckó nevét, már ha van, ezért elnézést kérek, de ezért is írók ide, na szóval, az én megfogalmazásommal,konyhanyelven: karburátor tartó gumibak, ami a karbit és a blokkot köti össze, nekem az ott felül megrepedt, elég szépen valószínűleg elöregedett, az idő során (2003) és nem tudom, hogy most az kapható-e a képen, vagy hogy lehet és hol lehet (ktm bolt gondolom, meg is fogok kérdezni valakit) venni ilyet, esetleg árat tud-e valaki mondani? mire számítsak?
bedobok egy képet róla, elnézést hogy myvipes, de az eredeti képet már nem találtam meg a gépen, de legalább látszódik
,remélem
Előre is köszönöm!
nem beszélve arról hogy milyen élményekkel gazdagodhatsz abban az udvarban...
Csaka...kiskutyaf@sza
jah és "Csak a BerG"
Ha 1:40-be nyomod akkor 1literhez 25ml olaj kell.
Tamás
Tamás