Gold Frenből eddig K5LX-et használtam a Husabergben, az sem bírta nagyon, de ha ez a AD bírja akkor nem rossz ár érte! kösz! persze még várom a többiek tapasztalatát is
fékbetét cserénél tartok (sx 125 2006 hátsó) AP racing ezt írja:
391 OR az EXC-kbe
391 ORR az SX-ekbe
a kettő közt én mint amatőr észre veszek valami különbséget? arra utal hogy milyen a keménysége/milyen hamar melegszik fel/stb?
KTM-ben a gyárit 7500ért hoznák csak valamiért már 2 hete nem kapnak árut osztrákiából ez meg 6000 körüli
esetleg ti mit ajánlottok,kinek milyen van mennyiért?
hát régebben még a nagy esők előtt...állítólag bedőlt egy nagy fa is ..de végig lehet menni rajta... meg is nézzük lehet hétvégén mert ott bent az árok mélyén hűs van csak a szíved szakad ki az erőlködéstől
hy! a teló meg lett csinálva azóta viszont egy rezonátor kellene rá mennyi nálatok egy új cseszkóba? mondjuk használt is érdekel csak jó legyen.... meg olcsó...
most látom ki vagy ..vazze olyan ismerős volt a garázsod --mit kerestelek(bár amennyi időm volt.. lófasz)..nincs meg telószámod...még a teló lóg a levegőbe szólj ha kell a cucc...persze nem baj ha nem..de csak ti tudjátok a számom..voltunk arrafelé kérdezgettem embereket sárisápon hol lax....annyit ért kb. mint az orionba kérdezgetés(azthittem odavalósiak/, hogy nem ismernek -e de ők szombathelyiek voltak ..mondom honnan találtatok ide be..aztmondták eccer egy zoozee nevű fasz belinkelte a sportmotorra az árkot...mondtam nekik nem ismerem zoozee-t .......bár engem is ő szopat ezzel az endurózással 20 éve
Üdv poweradi!
Igen a 300EXC ütős gépezet de nem olyan mint egy 250SX.Sokkal egyenletesebben adja le a lovakat meg a nyomaték is alulról érezhető.Ez egy igazi profi enduro aminek nem kell nyelezni hogy menjen.A szopatós helyeken kiválóan teljesít!GasGas EC 250-300-asa jó még!Az olcsóbb is talán.
Poweradi: Szerintem is endurozni ne SX-et vegyél,amúgy is elsőre lehet hogy túl vad lesz.Az EXC-k sokkal nyugodtabb motorok.Mondjuk az tuti hogy 250-eset vennék,nem csak azért mert több van belőle,hanem azért is mert egyszerűbb vele megtanulni motorozni mint egy 125-össel.Szerintem EXC
Szerintem endurózni ne SX-et vegyél, amennyivel esetleg megkapod olcsóbban, annyival drágább a fenntartása (fogyasztás, alkatrész-cserék)...arról meg hogy mi mire elég: én most akarom a 250-esemet vagy 200-asra, de inkább 125-ösre cserélni...pedig nem tegnap kezdtem terepen motorozni...
szerintetek az miért van hogy van egy kis zümöggő (érdekes) hangja a ktm exc 125ös motoromnak? ha behúzom a kuplungot akkor abba hagyja
Csapatunk egyet...
fékbetét cserénél tartok (sx 125 2006 hátsó) AP racing ezt írja:
391 OR az EXC-kbe
391 ORR az SX-ekbe
a kettő közt én mint amatőr észre veszek valami különbséget? arra utal hogy milyen a keménysége/milyen hamar melegszik fel/stb?
KTM-ben a gyárit 7500ért hoznák csak valamiért már 2 hete nem kapnak árut osztrákiából ez meg 6000 körüli
esetleg ti mit ajánlottok,kinek milyen van mennyiért?
kösz a számot elrakom aztán csörgök ha van valami
olyan a baj hogy most nincs használt ...a gyári új az meg üti a 180-200 eurót...
Igen a 300EXC ütős gépezet de nem olyan mint egy 250SX.Sokkal egyenletesebben adja le a lovakat meg a nyomaték is alulról érezhető.Ez egy igazi profi enduro aminek nem kell nyelezni hogy menjen.A szopatós helyeken kiválóan teljesít!GasGas EC 250-300-asa jó még!Az olcsóbb is talán.