Amelyik kerek műa. dobozban zöldes jellegű trutymák - na ez az. És tökjó
Konyhai meg mindenféle ipari mos(ogat)ószerekkel (szüleim gyógyszergyárban dolgoznak, szóval van itthon "ez-az") kísérleteztem én anno még a legelején, de azok nem igazán váltak be...én voltam a legjobban meglepődve mikor egy ilyen tök hétköznapi cuccal ilyen jó eredményt értem el
2 féle Ultra Derm-et láttam eddig, van a lanolinos kézáplós vagy milyen, utána "nyálkás" lesz a kezed, meg van a jó kis hagyományos, ami tele van szemcsékkel.. Én is kimostam vele 1x az EXC légszűrőjét, de aztán rájöttem, hogy többet nem kéne.. Forró víz + konyhai mosogatószer is leviszi a koszt + légszűrőolajat, csak többet kell dolgozni a mosással :)
Nézd meg a gyertyapipán van egy gumiköpeny ami elvileg megvédi a beázástól!Havernek is ez volt a probléma.Kicserélte azt azóta nem ázik be!De persze lehet mástol is ez csak egy a sok közül
Légszűrőolajból eddig Motorex-et meg a parillás Moto Air-t próbáltam eddig, az előbbi kicsivel könnyebben kezelhetőnek, viszont jóval drágább is...a többi fajtával nekem nincs tapasztalatom.
Mosóból régebben szintén Motorex-et használtam, mikor elfogyott, vettem abból is Moto Air-t, na azért ne adjon pénzt senki, egy kanna hugy hatékonyságával vetexik
Viszont mivel nem volt otthon más, kipróbáltam az Ultra Derm pasztát és az kurva jól kitisztította a szivacsot (megkockáztatom hogy jobban mint a Motorex-féle)...szóval ajánlom
Sziasztok! Én is kérdeznék egyet, ti milyen légszűrőolajat használtok,vagy ajánlatok? (exc 200) meg hogy mossátok a szűrőt? benzinnel? kérdeztem crossos ismerősöket, ők nem tanácsolták, mert szárítja, és repedhet, persze nem egyből ( mondjuk ők elég sokat mennek )
fuchs, putoline, .. stb ...
Sziasztok....Olyan kérdésem lenne hol ázhat be a motor, vagy eddig ki milyen dologgal találkozott? Mert esős időben ha belemegyek a vízbe el kezd puffogni nem pörög ki, kis idő hagyom és utána megy amikor kiszárad.....gyújtás oldalán a deklit kenjem körbe meg FBS-el iesmi? Előre is kösziii
zárható tanksapkát keresek drz E-re! műanyagtankra... az összes műanyagtank egyforma menetes? tud valaki segíteni nekem ebben?bármi jöhet,de nagyon fontos lenne!és gyorsan kellene.köszi szépen
Üdv!
Akinek van E-szabványos SXC dobja,megtenné,hogy lefotózza az E betüt meg a környékét,jól láthatóan/olvashatóan?
Nekem egy KTM Supermoto dobom van(nem E szabványos) de bele szeretném gravíroztatni,ha lehet,nehogy valami köcsög sün vagy nkh-s megbasszon ...műszakira meg szerzek egy gyárit
Előre is köszönöm!
Mondom hogy elfogyott a "rendes" tisztító és ez volt kéznél, hát kipróbáltam - véletlenül bejött