Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom hogy elfogyott a "rendes" tisztító és ez volt kéznél, hát kipróbáltam - véletlenül bejött
Neked...én még embert nem láttam ennyit gondol....ööööö...okoskodni...
De ha egyszer ez jobban működik...
GD, ne cigánykodj már vazze! Mindig filléreskedsz. Azért van a mosó szett, hogy azzal mossál, ne az UD-vel...
Amelyik kerek műa. dobozban zöldes jellegű trutymák - na ez az. És tökjó
Konyhai meg mindenféle ipari mos(ogat)ószerekkel (szüleim gyógyszergyárban dolgoznak, szóval van itthon "ez-az") kísérleteztem én anno még a legelején, de azok nem igazán váltak be...én voltam a legjobban meglepődve mikor egy ilyen tök hétköznapi cuccal ilyen jó eredményt értem el
2 féle Ultra Derm-et láttam eddig, van a lanolinos kézáplós vagy milyen, utána "nyálkás" lesz a kezed, meg van a jó kis hagyományos, ami tele van szemcsékkel.. Én is kimostam vele 1x az EXC légszűrőjét, de aztán rájöttem, hogy többet nem kéne.. Forró víz + konyhai mosogatószer is leviszi a koszt + légszűrőolajat, csak többet kell dolgozni a mosással :)
Nem szemcsés, paszta...bekenem vele a felületet, megdörzsölöm, kimosom belőle a trutyival együtt és kész.
Az Ultra Derm szemcsés anyagú, és szétkoptatja a hengert / nikaszilt / gyűrűket.. Épp azért mosod a légszűrőt, hogy a por ne kerüljön a motorba, nem?
okés, köszönöm !
Nézd meg a gyertyapipán van egy gumiköpeny ami elvileg megvédi a beázástól!Havernek is ez volt a probléma.Kicserélte azt azóta nem ázik be!De persze lehet mástol is ez csak egy a sok közül
Légszűrőolajból eddig Motorex-et meg a parillás Moto Air-t próbáltam eddig, az előbbi kicsivel könnyebben kezelhetőnek, viszont jóval drágább is...a többi fajtával nekem nincs tapasztalatom.
Mosóból régebben szintén Motorex-et használtam, mikor elfogyott, vettem abból is Moto Air-t, na azért ne adjon pénzt senki, egy kanna hugy hatékonyságával vetexik
Viszont mivel nem volt otthon más, kipróbáltam az Ultra Derm pasztát és az kurva jól kitisztította a szivacsot (megkockáztatom hogy jobban mint a Motorex-féle)...szóval ajánlom
Sziasztok! Én is kérdeznék egyet, ti milyen légszűrőolajat használtok,vagy ajánlatok? (exc 200) meg hogy mossátok a szűrőt? benzinnel? kérdeztem crossos ismerősöket, ők nem tanácsolták, mert szárítja, és repedhet, persze nem egyből ( mondjuk ők elég sokat mennek )
fuchs, putoline, .. stb ...

Köszönöm!
Sziasztok....Olyan kérdésem lenne hol ázhat be a motor, vagy eddig ki milyen dologgal találkozott? Mert esős időben ha belemegyek a vízbe el kezd puffogni nem pörög ki, kis idő hagyom és utána megy amikor kiszárad.....gyújtás oldalán a deklit kenjem körbe meg FBS-el iesmi? Előre is kösziii
Köszönöm szépen a segítségedet!
Hallo zoozee!
Írtam neked mail-t!Egy pár sort írj már vissza nekem!Köszi
Csak annyit tudok hogy Sóskúton láttam párszor egy srácot edzeni vele.Elég jól ment
helo srácok, tudnátok nekem mondnai vmit erről a gépről?
erről
zárható tanksapkát keresek drz E-re! műanyagtankra... az összes műanyagtank egyforma menetes? tud valaki segíteni nekem ebben?bármi jöhet,de nagyon fontos lenne!és gyorsan kellene.köszi szépen
ezt néztem én is .. biztos öntött magának otthon1et
ja és hetven lóerős vicc miket nem tudnak a saját motorukról emberek
Szia CHUCHU. Én ismerem az idö fogalmát csak valahogy mindig elkésem.
ez exc-é de szerintem egyformák.
Üdv!
Akinek van E-szabványos SXC dobja,megtenné,hogy lefotózza az E betüt meg a környékét,jól láthatóan/olvashatóan?
Nekem egy KTM Supermoto dobom van(nem E szabványos) de bele szeretném gravíroztatni,ha lehet,nehogy valami köcsög sün vagy nkh-s megbasszon ...műszakira meg szerzek egy gyárit
Előre is köszönöm!