giraffe próbálnék neked emailt küldeni, de rendszerhiba miatt nem engedi a freemail!
A új hydraulikus dekompresszoros magura kuplung érdekelne!
Úgy emlékszem legutóbb a supermoton 47 re tartottad, nekem mindennel együtt max 40-em van rá!
Ezen felül ha meg tudunk egyezni, plsuz utiköltség lennem elmenni érte Gödöllőre, aztán valakivel itt Bp-en felrakatni, ami szintén nem a két szép szememért teszik + olaj bele tuti beleugrana egy plusz 15be kb még, amit nem tom honnan fogok tudni előteremteni rá!
Olvasom ezt hogy gyanús hogy ilyen hamar el akarom adni. Erről csak annyit, hogy rossz döntés volt cross motort vennem. Nézd meg eddig olyan motorjaim voltak amivel tudtam menni utcán is. Na de ezzel nem lehet, pedig én azt is szeretem. Cross pálya nuku, kis dombocskák sincsenek (max a töltés) tehát abszolút kihasználatlan a motor. Következő motornak egy 600-as banditot szeretnék
azért nem kell bedőlni annak a 2003-as évjáratnak... cserélve volt a hátsó segédváz+idomok a 04-esre, de a motor valójában csak 2002-es! ettől függetlenül el kell menni megnézni lehetőleg hozzáértővel és ha jónak tűnik akkor kialkudni egy korrekt árban és elhozni!
pang a piac, aki venni akar az talán jó helyzetben érezheti magát, lásd GD is hirdeti a gépét, de szaré-hugyé nem akarja adni, és én is ebben a cipőben járok, még ha 80 ezerrel lentebb is vittem az árát az enyémnek, így se zargatnak...
sziasztok
tudnátok nekem segiteni
nekem 625 cm ös dukém van 2001 es és keresek hozzá szabadon futot
egy srácnak van de azt mondja ö blokja 620 as jo lehet atol még nekem.....?
kösz elöre is
de ha valakinek véletlen van szoljon :))))
Jaja, mondjuk azt mondta, hogy utcai gépet akar venni azért adja el. Hát majd kiderül, hogy milyen, meg hogy tudunk megalkudni... :)
(azért ha valaki tud valamit, ne tartsa magában :D )Üdv, széles utat nem feltétlenül, de gumifákat mindenképp mindenkinek!
Ha jól rémlik valaki innen a fórumról vette nemrég ezt a motort...nekem kicsit gyanús hogy ilyen gyorsan meg is akar válni tőle...de amúgy külsőre tényleg jól néz ki...
Ha perselyes a henger, akkor azt már nem tudod nicasilozni, csak újraperselyezni. Vagy veszel egy másik, még használható hengert...
Értelek, persze ezért is zsákbamacska az ilyen...:S amugy erről a mociról lenne szó http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_sx_250-3867130 , kívülről jó állapotúnak tűnik... A henger, hogy nikasilos vagy fém hüvelyes, gondolom a fémmel gyorsabban kopik ezért ajánlatosabb felnikasiloztatni a hengert? Köszi a valaszt
Abszolút az előző tulaj(ok)tól, a használattól és a karbantatástól függ az élettartam mindkét típusnál, úgyhogy ezt így látatlanban senki sem fogja tudni megmondani...tény ellenben, hogy a KTM árai az utóbbi időben eléggé elszabadultak - viszont a Yamaha meg alkatrészek tekintetében a japánok közül talán a legdrágább, tehát olyan borzasztó nagy különbség nem hiszem hogy lenne köztük...
Lenne hozzátok pár kérdésem, remélem helyre tudtok rakni KTM ügyben:) Szeretnék venni egy 250-es crosst vagy yamahát vagy
KTM-et, sokan azt mondják, hogy drágább a KTM szervízelése, meg nem annyira megbízható mint a japánok... Blabla de nekem nagyon tetszik egy még eladósoron levő 2003-as SX 250, mi a véleményetek róla, most tudom, hogy nem a yamahát fogjátok fényezni nem is ezt szeretném de mégis egy kistapasztalatot, véleményt szívesen vennék róla. Van nagymocim, de crossal még nem sokat mentem, így még elég kezdő szinten nyomnám vele + endurozgatni. 4ütem felejtős, tehát csak 2t érdekelne! Üzemóra szerint közel áll a yamahahoz a kopó alkatreszek cseréje? Mik a gyengéi ennek a motornak? Hobbi szinten egy felújított (dugo,hajtokar...) sx mennyit mehet el heti 2-3 napos mocizassal? Csak kb... Köszi előre is!
A új hydraulikus dekompresszoros magura kuplung érdekelne!
Úgy emlékszem legutóbb a supermoton 47 re tartottad, nekem mindennel együtt max 40-em van rá!
Ezen felül ha meg tudunk egyezni, plsuz utiköltség lennem elmenni érte Gödöllőre, aztán valakivel itt Bp-en felrakatni, ami szintén nem a két szép szememért teszik + olaj bele tuti beleugrana egy plusz 15be kb még, amit nem tom honnan fogok tudni előteremteni rá!