Sziasztok!
egy oylan kérdésem lenne hogy a kis ktm lc2-ön a henger és a hengerfej közti tömitésen egy nagyon kicsit pár helyen szivárog ki a víz. szerintetek ezt hogy lehetne orvosolni? új tömítés? vagy mi? am nagyon jelentéktelen mennyiség szivárog ki de nem tom nekem bassza a szemem.
Köszi a segítségetek előre is!
Ha egy távtartó mókolás, akkor valóban "mókolva" lett...attól az agynak még semmi baja nem lett szerintem
Azt meg hogy a gyárival nincs gond, azoknak mondjad, akiknek széttörött Talán nem véletlen hogy a komolyabb KTM-es versenyzők sem a gyári kerékagyakat használják
Jolvan nekem mindegy hogy mennyiért adod!Nem neked akarjuk eladni ezért az se érdekel hogy a 250-es nagy!Az extrákról meg annyit hogy csak te fújod fel ezt az excell felnit is ami 2006-tól minden EXC-n olyan a Talon agy az meg jó meg szép de még mókolva is lett ahogy látom.Különben a gyárival sincs gond!Az extrákat általában magasról leszarják az emberek!Ez nem luxusautó hogy annyit érjenek!Most az embereknek az számít hogy motorikusan szerkezetileg egybe legyen és jó olcsó legyen azt kész!Az hogy mennyibe adja sógor az engem hidegen hagy ő tudja de én is sokallom érte,viszont le lehet alkudni is!
Még egyszer mondom: számolgassál kicsit
Mivel a 250-est is azért akarom eladni mert (nekem) fölöslegesen erős, így asszem nem akkora meglepetés hogy a 300-asra azt mondom hogy nagy
Ezek asztán az extrák főleg hogy 770ezerért akarod adni "extrákkal" Ja meg az hogy 300-as mindjárt hátrány neked mert nagy,de nem is neked kell megvenned danikám
mert lenne hozzá pár kérdésem:D
egy oylan kérdésem lenne hogy a kis ktm lc2-ön a henger és a hengerfej közti tömitésen egy nagyon kicsit pár helyen szivárog ki a víz. szerintetek ezt hogy lehetne orvosolni? új tömítés? vagy mi? am nagyon jelentéktelen mennyiség szivárog ki de nem tom nekem bassza a szemem.
Köszi a segítségetek előre is!
Kellene nekem egy kis segítség!
A következő Magura Hydaulikus Kuplung pumpa közül melyik jó a 2005-ös Lc4re. a 9,5mm-es v. a 9.00mm-es?
http://www.ktm-parts.com/mm5/m...
OK! Szólj majd, h mikor!
Mi minden héten megyünk! 10-12-en simán vagyunk!
Azt meg hogy a gyárival nincs gond, azoknak mondjad, akiknek széttörött Talán nem véletlen hogy a komolyabb KTM-es versenyzők sem a gyári kerékagyakat használják
Mivel a 250-est is azért akarom eladni mert (nekem) fölöslegesen erős, így asszem nem akkora meglepetés hogy a 300-asra azt mondom hogy nagy
Amúgy a 300 nekem pl. nem lenne előny...a 250 is bőven túl erős és legalább egy picivel kevesebbet fogyaszt...