Én meg gyümölcs vagyok a jogobellába
Na remélem ma írsz még ide mert szeretnék jókat röhögni. Amúgy hány accountod van?
De te még mindig nem tettél be amúgy képet a "gépedről".
Lehet hogy nincs is
Inkább megyek gépelni és hagyom, hogy megelőzzön a 12 éves a 85-ös labancrakétájával.Ti meg dolgozzatok, gyűjtsetek sok pénzt legyen miből foltozni a gépet!
Beszarás...Akár hányszor fellépek a fórumra mindig ez a f.sz szövegelés megy e miatt a csicska gyerek miatt. A f.szt sem érdekli mit beszél...Csak látnék már valami értelmes hozzászólást.
Nem, ezt nem én költöttem hanem olvastam.(de persze ez egyedülálló eset és YAMAHA is ugyan így elromlik mert szar.Ugye?Remélem most kerestek olyat amiben a YAMAHÁT fikázzák )
Nekem egy 640 LC4-em van, tehát az EXC és az SX nem az én vonalam... de azért mondom.
Próbálom szeretni a mocimat (tudod, minden szentnek maga felé hajlik a keze), de eddig az én vasam nagyon nem tudta magát megszerettetni.
Úgy vettem meg a Norbiéktól ócsán, hogy csavarszintre szét volt bontva, gyári cuccokkal szakműhelyben vérprofik által lett összerakva, ezen felül én is már közel járok a százezer Km-hez (ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy nem vagyok hülye a motorokhoz), szakmám szerint három szerelő szakmám van, mégis hullik darabokra alattam a KTM.
Nem állatkodok vele (szigorúan csak túra), nincs tuningolva (teljesen gyári rajta minden, még a kipuff is), mégis átlagosan minden 100 km-re esik egy kisebb-nagyobb meghibásodás.
...Már szégyellem felhívni a Norbit, hogy éppen mikor mit kellene megcsinálni.
Ebben a hónapban közel 150.000.- Ft. apróságnál járok, és úgy, hogy most sem üzemképes a motorom, legfeljebb tologatni tudnám...
És szombaton hoztam haza Ócsáról, a KTM szervízből.
Szegények mindent profin megcsinálnak, de ha épp valami rendbe lett rakva, akkor valami teljesen más esik szét, döglik be.
Vasárnap szlovákiában voltam túrázni, és annyiból megúsztam, hogy csak hátul az indexek kukultak meg, illetve két hátsó duplaszálas égőt cseréltem.
...Valahogy az eddigi motorjaimon (mind rizsrakéta) ismeretlen volt, hogy minden hétvégi motorozás előtt egy 12 órás műszakot kell burcsáznom, hogy ne hulljon szét, ne follyon el az olaj, ne legyenek kontakthibák, és legfőképp, hogy egyáltalán hazahozzon.
A japánokon szűrő-gyertya-olaj (néha gumi) csere, és szép napot.
...elszomorító...
Istenemre mondom, próbálom a rohadékot megszeretni, próbálom átérezni, mi is az a KTM-feeling, de egyre inkább kezd eluralkodni rajtam az az érzés, hogy belököm a gazba, feldobom a sínekre, leengedem a benzint belőle és azzal gyújtom fel, vagy esetleg schwarz-ban szerzek egy fél kiló C4-est, és azzal robbantom fel a szemétládát.
Tudom, hogy nem hiszed el de a szakmám motorkerékpár szerelő.Na mind1, amit én mondok kamu amit ti az igaz.Titeket mindenki szeret, engem senki,a YAMAHA szar, a ktm istencsászár...
Bla-bla -bla!Én meg Űrhajós,te meg veréb,mert mindenre van kitalált dumád!Van egy pont ilyen ismerősöm,akin nem tudunk túltenni,ilyen vagy te is!Ezt a csávót mindenki utálja,pont mint téged!
A szakmám motorkerékpár szerelő úgyhogy ez is majdnem bejött.Van egy kis típusismeretem hidd el. Bár erre is kitaláltok majd valami fantáziadús sztorit. Ennyi fantáziával miért nem írtok könyvet? Ja nincs idő mert bőszen kell szekálni a technikát
Szerintem Te egy kislány vagy,aki más képeivel ékeskedik! A KTM-hez meg annyit értesz mint a yamahához,semmit!Te is csak a szart hajtod,mert hallottad a haverod haverjától,de tapasztalatod semmi!Keresd meg Yamahawr450 kollégádat aztán szopogassátok le egymást a vitrinmotorotok mellett,innen meg takarodj!
Egy szóval nem mondtam, hogy jobb vagyok bárkinél.Elég masszív a fantáziátok.Annyit mondtam, hogy a ktm egy megbízhatatlan szar.Szó sem volt róla, hogy egy James Stewart vagyok.Az meg, hogy otthagyna akár egy 12 éves nem szégyen mert bizony mindig van jobb.Főleg a ktm-nél...
Te baszottul,kegyetlenül hülye vagy Ki nem használja rendesen az agyát?Ezeket nem én írtam, hanem idéztem a Zema nevű felhasználótól te gyökér.Oltogatni akkor oltogass ha előtte figyelmesen körbenézel.Gratulálok te sügér!
:)
Kedves beszólogatós barátunk adatlapjáról:
"-Szikra!
T
anuljak meg írni? Az én hibáim abból adódnak, h 8 ujjal gépelek, nem a helyesírási anomáliák miatt."
Hát igen, olyan a keze mint az agya, 10 ujjából 8-at tud használni. Agyilag is az átlag 80%-át talán teljesíti.
Bár nekem már kicsit , megyek is inkább motorozni!
szerintetek érdemes megvenni egy lc4-et 20000 km-errel? valaki már beírta hogy hány km-nél kell dugót cserélni de nem emlékszem pötyögje le valaki légyszíves
Persze jó gyerek nincs vele baj, egyik havernak festékboltja van ha gondolja megadom neki a címét, telefonszámát. Több árnyalalat van kék színben úgyhogy azt választ amit akar. De ha valami problémája van a Babettájával nyugodtan szóljon megszakértjük.
Na remélem ma írsz még ide mert szeretnék jókat röhögni. Amúgy hány accountod van?
De te még mindig nem tettél be amúgy képet a "gépedről".
Lehet hogy nincs is