Nem tudom miért fikázod ennyire a KTM-et. Minden motor szerviz igényes és az összes beszarik ha nem figyelsz rá. Am aa haveromnak ,YZ450F y a m a h á ja van nem kicsit eszi az olajat 1éves ........
Áááá ez az agyhalott még átfestené kékre a KTM-t és yami matricát tenne rá Mondtam már neki,h keressen barátokat de oan rusnya,h senki sem áll vele szóba
Haver is vett egyszer yamahát azóta KTM-je van. Azt mondta egyszer szívott a yamahával többet nem fog. Megvette a pár éves YZ250F-et és kéthéten belül elfosta magát. Tippelj mi volt! Áh úgy sem tudod elképzelni a yamahával nem szokott baj lenni. Letört a szeleptányér és össze-vissza verte a henger falát meg amit még ott talált.
Ezt csak azért írtam mert a Yami sem hibátlan.
Bezzeg amióta ktm-je van csak olajat cserél meg szűrőt.
A "szar KTM" duma is nagyon gyenge mert te sem hiszed el hogy egy olyan motor ami krossz, enduró versenyken 80-90%-ban van szar. Egy enduro versenyen hány WR-t látsz?
Nincs vagy nagyon kevés olyan ember van aki a KTM-ét odaadná egy WR-ért. örülné ha KTM lenne a segged alatt
Ez a WR most lett készen. Melléugrott a vezérműlánc a meghajtó fogaskeréknek, és kint maradtak a szelepek. Az anyagi kár jelentős...De tudom, a zongoránál is elpattan néha 1-2 húr...
Ez a zongora duma nagyon gyenge Nem tudjátok oltani a YAMAHÁT mert egyszerűen jó.A ktm pedig tényleg egy szervízigényes trágya.Ez az igazság.A "zongorával" meg egész szépen lehet kottázni anélkül, hogy fél szezont állna a motor, azért mert szerelni kell de ti annyira értetek, hozzá, hogy még képesek vagytok letagadni.Ez a legszebb az egészben...
350sx-f videó
Ezt csak azért írtam mert a Yami sem hibátlan.
Bezzeg amióta ktm-je van csak olajat cserél meg szűrőt.
Nincs vagy nagyon kevés olyan ember van aki a KTM-ét odaadná egy WR-ért. örülné ha KTM lenne a segged alatt
Ja igen... Most jut eszembe, elfelejtettem megemlíteni, hogy nem cska láncot, hanem első és hátsó fogaskereket is keresek... :)