Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Sűrgősen érdekelne engem enduro kerékgarnitura KTM LC4-be .! Tudtok ebben segiteni /tesomé a motor menne vele babodra csak sm-ként nehéz /
Jó fej ez a srác nincs vele gond, legyünk a barátai, és segítünk neki átfesteni a KTM-t majd kékre....vagy segítünk szerelni a babettáját
Átfestené . Legyen boldog a yamahájával egyaltalán ha van neki. De lehet hogy a rózsaszín árnyalatú kék Babettáját becézi Yamahának.
Lehet lesznek gyere később is...kell a hsz a topiknak
akkor szarok a ktm-ek?

na hagyom a topicot, hadd nyugodjon le...később jövök robbantani, hátha lesznek új tagok akik képesek felhúzni magukat a faszságokon
Lehet jófej vagy első benyomás alapján seggfej, de nyugi innen már csak nőhetsz az emberek szemében
ezekszerint te nyertél
Te csak unatkozol......mondtam már keress embereket akik szóba állnak veled és nem kell írogatnod a hülyeséget....
Nem tudom miért fikázod ennyire a KTM-et. Minden motor szerviz igényes és az összes beszarik ha nem figyelsz rá. Am aa haveromnak ,YZ450F y a m a h á ja van nem kicsit eszi az olajat 1éves ........
jófej mint én mi?
Nem vok szigorú, jó fej vok
nagyon szigorú lehetsz nem futnék veled össze
Mi az tudathasadásod van? Ne menj sehova valakibe bele akarom törölni a lábam és te pont megfelelő lennél rá....
Áááá ez az agyhalott még átfestené kékre a KTM-t és yami matricát tenne rá Mondtam már neki,h keressen barátokat de oan rusnya,h senki sem áll vele szóba
Haver is vett egyszer yamahát azóta KTM-je van. Azt mondta egyszer szívott a yamahával többet nem fog. Megvette a pár éves YZ250F-et és kéthéten belül elfosta magát. Tippelj mi volt! Áh úgy sem tudod elképzelni a yamahával nem szokott baj lenni. Letört a szeleptányér és össze-vissza verte a henger falát meg amit még ott talált.
Ezt csak azért írtam mert a Yami sem hibátlan.
Bezzeg amióta ktm-je van csak olajat cserél meg szűrőt.
A "szar KTM" duma is nagyon gyenge mert te sem hiszed el hogy egy olyan motor ami krossz, enduró versenyken 80-90%-ban van szar. Egy enduro versenyen hány WR-t látsz?
Nincs vagy nagyon kevés olyan ember van aki a KTM-ét odaadná egy WR-ért. örülné ha KTM lenne a segged alatt
Ez a WR most lett készen. Melléugrott a vezérműlánc a meghajtó fogaskeréknek, és kint maradtak a szelepek. Az anyagi kár jelentős...De tudom, a zongoránál is elpattan néha 1-2 húr...
Ez a zongora duma nagyon gyenge Nem tudjátok oltani a YAMAHÁT mert egyszerűen jó.A ktm pedig tényleg egy szervízigényes trágya.Ez az igazság.A "zongorával" meg egész szépen lehet kottázni anélkül, hogy fél szezont állna a motor, azért mert szerelni kell de ti annyira értetek, hozzá, hogy még képesek vagytok letagadni.Ez a legszebb az egészben...
Egyenlőre csak érdeklődök, hogy milyen típusok jöhetnek szóba és hogy mennyibe kerül a szett...

Ja igen... Most jut eszembe, elfelejtettem megemlíteni, hogy nem cska láncot, hanem első és hátsó fogaskereket is keresek... :)