Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! hátso felni 4.25 elsö 3,5 coll széles a gumik jok dunlop sportmax elöl 110 hátul 160 ,elsö tárcsa 320as van hozzá brembo fékátalakito küllök nem lazák a felnik nem ütnek a hátso lánckerék 45ös fogszámu és ujszerü ! Kifelejtettem vmit?
Szia! Nekem SXF-em van azon a légszüröháznál a hátso sárvédö felöl van egy lyuk belülröl látszik ha belenézel a házba szerintem neked is ott van
KTM six days XL-es keki színű elegáns ing eladó!

6000 ft.

Szasztok!
DRZ 400-ról váltottam KTM530-ra. Hogyan lehet a KTM légszűrőházát takarítani? A DRZ-nél volt alul egy lyuk amin kifolyt a Brigéciol meg a víz a tisztításnál. A KTM-nél ilyet nem találok. Légbeömlő lezárót találtam a gyári oldalon, de így nem sokat ér.
Köszi
Én is azt hittem hogy azonos de nem!Az SX gyujtás deklijén belül ahol van egy gyűrü ahova a tekercset csavarozod az különbözik!Az EXC-én van a gyűrün még egy perem!Na az ami jó az EXC tekercséhez!Az SX gyujtás tekercse kisebb az EXC-nél!
Küldj nekem képet Bugic01@freemail.hu címre köszi!
Az azonos évjáratú SX, SMR, EXC blokkok gyújtás deklije ugyanaz. Holnap tudok képet küldeni, ha küldesz mail címet. 10 pénz az ára...
Na az lehet hogy érdekelné havert mert amit nézett az SX-é és az nem jó.Esetleg ha képet tudnál küldeni a belsejéről az jó lenne!Na meg persze hogy árba mennyi lenne az is fontos!Köszi előre is!
Hello!
Véleményeteket szeretném kérni a gerincvédőkkel kapcsolatban.
Nem akarok teljes testprotektort venni hanem csak egy könyökvédőt és egy gerincvédőt. Igazából arra kell hogy ha néha felmegyek a hegyre akkor azért megvédjen ha esek de ne akadályozzon a mozgásomban.
Azt szeretném tudni hogy van e olyan márka ami olcsóbb de minőségi (az árához képest). Hány tagú gerincvédő ami még kényelmes ill nem zavar a mozgásban?
Olyan a dekli. 2004-es vasról van...
Amúgy mikori évjáratról van a dekli?Az lenne a lényeg hogy a belseje két csavarmenetes legyen amire a tekercset rögziti!
Hello
Nem kell köszi megoldják a problémát.A tekercs ami inkább szükséges de tegnap már arra is talált haver segítséget úgytűnik.
Ksözönöm az infot Bugic:)
Hát annyira nem vágom,nekem nem volt még ilyen gépem de 2000után igazán megbízhatóak az EXC-k mind 2T mind 4T-ben!Meg persze mindig jobb ha újabb évjáratot veszed.Lehet kicsit többe van de jobb az alkatrész ellátás is hozzá!
Bugic! Kell még a dekli?
Szia Bugic látom te vágod a témát,hát az igazat megvallva én sem 96-osra gondoltam hanem közelebb a 2000-hez.Amúgy jó az alkatrészellátás jónak mondható a 2000-előttieknél is? Vagy azt nem érdemes megvenni? Válaszodat köszönöm
Érdemes az újabb idomos 2000utáni vasakat nézegetni!Alkatrészt is kapsz hozzá és elég megbízható!
Adatokat leírnád, és hogy mennyi a kiinduló ár?
Sziasztok KTM-esek!

Előre láthatólag KTM tulaj leszek,egy 250-es EXC-t szeretnék venni olyan '96-tól fiatalabb évjárat körül.Azt szeretném megkérdezni hogy a ennek a modellnek van-e valami gyakori hibája vagy típushibája? Vagy csak úgy egyáltalán mit lehet/érdemes tudni róla? Tapasztalatokat,véleményeket várok.Amúgy eddig 125 Yz-m volt,most szeretnék nagyobbat és endurot.Szóval mit tudtok mondani nekem? Válaszokat előre is köszönöm...Üdv:F!ncy
Szaisztok! Supemoto szettem eladnám ha vkit érdekel, nagyféktárcsával, fékátalakitoval,lánckerékkel távtartokkal gumikkal együtt, elsö tengelyt is adok hozzá nekem SXF450-be volt.
KTM MX 250-hez (91)keresek gyújtást, esetleg elő 250SX is jó.
Nagyon sürgős lenne.
Szaisztok ! KTM SXF450-re keresek hűtöventillátort ,ha valakinek lenne szoljon érdekel használt is ! Köszi !
Sziasztok!

KERESEK 2003-as KTM 520 VEZÉRMŰTENGELYT.Olyan is érdekel aminek a vízpumpa-tengely része be van maródva, de a bütykök és a csapágyfelületek ép állapotúak.
Telefonszámom:
hetven/456-59-78 Norbi
Deklim van...
honyike [kukac] gmail [pont] com

Várom a leveled! :)
Dobj egy e-mail címet légyszíves és értekezünk!
Peace