Szia! hátso felni 4.25 elsö 3,5 coll széles a gumik jok dunlop sportmax elöl 110 hátul 160 ,elsö tárcsa 320as van hozzá brembo fékátalakito küllök nem lazák a felnik nem ütnek a hátso lánckerék 45ös fogszámu és ujszerü ! Kifelejtettem vmit?
Szasztok!
DRZ 400-ról váltottam KTM530-ra. Hogyan lehet a KTM légszűrőházát takarítani? A DRZ-nél volt alul egy lyuk amin kifolyt a Brigéciol meg a víz a tisztításnál. A KTM-nél ilyet nem találok. Légbeömlő lezárót találtam a gyári oldalon, de így nem sokat ér.
Köszi
Én is azt hittem hogy azonos de nem!Az SX gyujtás deklijén belül ahol van egy gyűrü ahova a tekercset csavarozod az különbözik!Az EXC-én van a gyűrün még egy perem!Na az ami jó az EXC tekercséhez!Az SX gyujtás tekercse kisebb az EXC-nél!
Küldj nekem képet Bugic01@freemail.hu címre köszi!
Na az lehet hogy érdekelné havert mert amit nézett az SX-é és az nem jó.Esetleg ha képet tudnál küldeni a belsejéről az jó lenne!Na meg persze hogy árba mennyi lenne az is fontos!Köszi előre is!
Hello!
Véleményeteket szeretném kérni a gerincvédőkkel kapcsolatban.
Nem akarok teljes testprotektort venni hanem csak egy könyökvédőt és egy gerincvédőt. Igazából arra kell hogy ha néha felmegyek a hegyre akkor azért megvédjen ha esek de ne akadályozzon a mozgásomban.
Azt szeretném tudni hogy van e olyan márka ami olcsóbb de minőségi (az árához képest). Hány tagú gerincvédő ami még kényelmes ill nem zavar a mozgásban?
Hát annyira nem vágom,nekem nem volt még ilyen gépem de 2000után igazán megbízhatóak az EXC-k mind 2T mind 4T-ben!Meg persze mindig jobb ha újabb évjáratot veszed.Lehet kicsit többe van de jobb az alkatrész ellátás is hozzá!
Szia Bugic látom te vágod a témát,hát az igazat megvallva én sem 96-osra gondoltam hanem közelebb a 2000-hez.Amúgy jó az alkatrészellátás jónak mondható a 2000-előttieknél is? Vagy azt nem érdemes megvenni? Válaszodat köszönöm
Előre láthatólag KTM tulaj leszek,egy 250-es EXC-t szeretnék venni olyan '96-tól fiatalabb évjárat körül.Azt szeretném megkérdezni hogy a ennek a modellnek van-e valami gyakori hibája vagy típushibája? Vagy csak úgy egyáltalán mit lehet/érdemes tudni róla? Tapasztalatokat,véleményeket várok.Amúgy eddig 125 Yz-m volt,most szeretnék nagyobbat és endurot.Szóval mit tudtok mondani nekem? Válaszokat előre is köszönöm...Üdv:F!ncy
Szaisztok! Supemoto szettem eladnám ha vkit érdekel, nagyféktárcsával, fékátalakitoval,lánckerékkel távtartokkal gumikkal együtt, elsö tengelyt is adok hozzá nekem SXF450-be volt.
KERESEK 2003-as KTM 520 VEZÉRMŰTENGELYT.Olyan is érdekel aminek a vízpumpa-tengely része be van maródva, de a bütykök és a csapágyfelületek ép állapotúak.
Telefonszámom:
hetven/456-59-78 Norbi
6000 ft.
DRZ 400-ról váltottam KTM530-ra. Hogyan lehet a KTM légszűrőházát takarítani? A DRZ-nél volt alul egy lyuk amin kifolyt a Brigéciol meg a víz a tisztításnál. A KTM-nél ilyet nem találok. Légbeömlő lezárót találtam a gyári oldalon, de így nem sokat ér.
Köszi
Küldj nekem képet Bugic01@freemail.hu címre köszi!
Véleményeteket szeretném kérni a gerincvédőkkel kapcsolatban.
Nem akarok teljes testprotektort venni hanem csak egy könyökvédőt és egy gerincvédőt. Igazából arra kell hogy ha néha felmegyek a hegyre akkor azért megvédjen ha esek de ne akadályozzon a mozgásomban.
Azt szeretném tudni hogy van e olyan márka ami olcsóbb de minőségi (az árához képest). Hány tagú gerincvédő ami még kényelmes ill nem zavar a mozgásban?
Nem kell köszi megoldják a problémát.A tekercs ami inkább szükséges de tegnap már arra is talált haver segítséget úgytűnik.
Előre láthatólag KTM tulaj leszek,egy 250-es EXC-t szeretnék venni olyan '96-tól fiatalabb évjárat körül.Azt szeretném megkérdezni hogy a ennek a modellnek van-e valami gyakori hibája vagy típushibája? Vagy csak úgy egyáltalán mit lehet/érdemes tudni róla? Tapasztalatokat,véleményeket várok.Amúgy eddig 125 Yz-m volt,most szeretnék nagyobbat és endurot.Szóval mit tudtok mondani nekem? Válaszokat előre is köszönöm...Üdv:F!ncy
Nagyon sürgős lenne.
KERESEK 2003-as KTM 520 VEZÉRMŰTENGELYT.Olyan is érdekel aminek a vízpumpa-tengely része be van maródva, de a bütykök és a csapágyfelületek ép állapotúak.
Telefonszámom:
hetven/456-59-78 Norbi
Várom a leveled! :)
Peace