Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló! Láttam egy kis csodálatot: http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/robogo/hirdetes-20433662/ ... szerintem meg kéne venni. Úgy látom hogy a dekli hiányzik róla. Jól gondolom?
Sziasztok..
Kezdő vagyok még itt nálatok..Olyan kérdésem lenne ,hogy motorvásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni,hogy supermotó vagy túra motor kell nekem?Valami tapasztalat valakitől.Lehet ezekkel a supermotókkal túrázni és mennyire kényelmes.Stb..
Élőre is köszönöm...Persz és melyik tipus a favorit...
Sziasztok!
Szemezgetek egy 07es Superduke-al, aki hosszabb tavon hasznalt ilyet, irna vmit pro es kontra.
Elore is koszi.
Hát attol függ hogy mire akarod használni!Hogy ne baszogasson a rendőr mert elvileg kötelező legalább a balos akkor vegyél univerzális endurós visszapillantót amit rá lehet hajtani a kormányra.Viszont ebbe a tükörbe legfeljebb a kezedet fogod látni!Ha hátra is akarsz látni akkor mindenképp egy nagyobb száru tükör kell ami ocsmányúl néz ki!
Hello!
Tudna valaki segíteni nekem hogy melyik, milyen ill. hol találhatok KTM 450 EXC-re visszapillantó tükröt? Ami aránylag kicsi és nem néz ki nagyon idétlenül!
a srácot ismerem! Kléman JÁnos. nagyon jó fej, és korrekt!motoroztunk együtt már, volt már pár motorja és baj azóta sincs azokkal sem! ha normális full szintetikus olajat keversz a benzinbe megfelelő arányban és figyelsz a légszűrőre akkor nem lesz gond...persze itt nem merül ki a ráfordítás..., váltó olajcsere,fékbetétek,lánckerekek,stb.. de erre idén nem hiszem hogy költened kell ezzel a motorral
sziasztok!
szerintetek ez milyen? :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc-3741279
kb hány üzemóránként mit kell cserélni?

a válaszokat előre köszi!
KTM 450 EXC
Fájó szívvel Eladó !
Sziasztok!

KTM-nél van olyan mint a TM-nél,hogy 85-ös motor 125-ös vázában van gyárilag?
menny el próbáld ki ha fasza hozd el. valószínű birtni fogja a strapát de nem tom mér hirdetik ilyen régóta mer amikor tavaj nyáron nézegettem a ktm-eket már akkor is fent volt:D
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_lc4_600_papirjai-3697237

Er
ről még véleményt lécci szerintetek megéri, bírni fogja ?
köszönöm előre
egy dologra kell odafigyelni.Ha olajat cserélsz akkor le kell légteleníteni,akkor sokáig bírja a strapát.A hengertalp tömítés néha elfossa magát.
Sziasztok
olyan kérdésem lenne felétek hogy milyen véleményel vagytok az lc4-el kapcsolatban ? Van valami különleges karbantartásával kapcsolatban ? mennyire szervíz igényes a motor ?
válaszotokat előre is köszönöm !
használtauto.hu-n hirdetnek egyet.
a motorok között keress ktm 640-re és 89.000-ért hirdetik.
Azt hiszem az első találat ez.
Sziaztok ! Érdekelne egy supermoto szett KTM sxf450-be nem kell a nagyféktárcsa elöre ,a gumik sem kell hogy olyan jok legyenek ,lánckerék sem kell csak az ára legyen elérhetö. Ha vmit tudtok irjatok megköszönném,Köszi elöre is !
hali,

ugyan csak az elejét értem a kérdésednek(?), de azért hátha....

ha a dirtparkra (dirtpark.hu) gondolsz, akkor az jó kis hely.
az MX pálya természetes (fel-le) és mesterséges akadályokkal (asztalok, eldobók, leugrók, stb), de teljesíthető kategória. talaja kemény.
az SX rész, pedig egy tipikus supercross pálya, szintén kemény talajjal.
Köszönöm BUGIC! :) 2006-7 körülit vennék... eddig engedi az ár :S
Ha megvan a moci, és a tank-üléscserén gondolkodsz, keress meg! Nekem nagy tank van, de cserélném kicsire!
2003 modell / kis olajkörös/2500km , 2004 től 5000km a gyárilag megadott olajcsere periódus.5-6 között fogyasztanak ezek a gépek.üléssel együtt tudod cserélni a tankot, mert a nagy tankhoz más ülés is megy.25 ezerért már általában lehet venni használtat így párban.
nagyon szépen köszönöm!
Email ment
hello Bugic vagy esetleg vki más is... tudnátok segiteni nekem? robbantott rajzok kellenének 520 vagy 525-höz! láttam Bugic irtad minap vkinek hogy neked van '06-os exc-hez! lényegében hasonlo az 520 és az 525 ha esetleg elküldenéd a tied vagy tudnál (tudnátok) segiteni honnan tudnék én ilyet keresni azt nagyon szépen megköszönném!
Egy 525 EXC újkorától elmegy párszáz üzemórát megbontás nélkül!Csak kopó alkatrészek meg persze olaj.De ez csak hobbiszinten és tényleg sok odafigyeléssel!Ha használtat veszel akkor nem lehet meghatározni hogy mennyi ideig fogja bírni mivel nem tudni mit kapott előző tulaj(ok)tól
128 és fél üzemóra plusz négy és fél másodperc múlva
Sziasztok! Egy KTM Duke II -esre tervezek új gumikat. Most vettem a motort, és a régi gumik elég gázak. Nem megyek vele túl sokat, úgyhogy erre a szezonra egy használt párat tervezek. Milyen mély legyen minimum a bordamélység? 3-4 mm az már jó?

Illetve melyik márkákat ajánljátok?