Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
egy olyan kérdéssel írok ide hogy:
levettem ma a kuplungbovdent mert már majdnem teljesen elszakadt és az a kar ami kijön a blokkból ami kiemeli a kuplungot feljebb csússzott és kijött a helyéről és most nem tudom visszatenni nem megy vissza hogy lehetne ezt orvosolni?
Bertold! Adnál valami elérhetőséget? Folytassuk ott...
Tegnap sikerült mennem egy SMC660al,hú az anyját de rég mentem SMCvel,nagyon jó érzés volt újra a nyergébe ülni.Mint egy bicikli a mostanihoz képest.Nyomatékossága eszméletlen,már el is felejtettem mennyire durván tolnak és hogy milyen könnyű őket irányítani.Nagyon jó élmény volt.
Sziasztok srácok!
ktm lc2-höz keresek kuplung bowdent aki tud irjon!
köszi előre is
Szia!
Melyiket mennyiért adom?
Amugy ezen a fórumon te vagy benne legjobban a használt cuccok árában. Szerinted mennyi egy uj és ez mennyit érhet. (De most ugy válaszolj mintha te adnád el nekem!)
Hali!
Tudnál adni egy e-mail cimet?Szeretnék kérdezni néhány dolgot a motoroddal kapcsolatban.Köszi
Mennyiért adod? Engem érdekel!
Sziasztok!
Ez az. Tehát nem csak idom, hanem komplett index cucc. Meg megvan még a 41-es keihin is.
Megyek ma túrázni és ha jól alakul a nap akkor még ki is fogok próbálni egy SMC660at.Remélem összejön a dolog mert nagyon mennék már egy ilyen szuper kis motorral,régen volt szerencsém SMChez.
Eladó mart villahidak, narancsra eloxálva, offroad gépre. (mint most kiderült, nem SM-re való) Az adatlapomon a fotók között látszódik miről van szó.
Szia!
Szerintem az indexes renszámtartó idom jó a 450-hez is. Egyébként 2004-es évjáratú volt. Holnap rakok föl képet is.
az excel-t 2004 től használja a Ktm előtte végig D.I.D vagy régebben akront volt a hivatalos beszállító és 2008 tól megint a D.I.D, ha jól tudom..
Sziasztok!
Sürgőssé vált a dolog, úgyhogy egy kicsit kedvezőbben odaadom:
KTM 660 SMC/2004 eladó
Értem Ezt honnan szedted le? vagy megvan a service manual? esetleg meg tudnád nekem szerezni vagy egy linket ahonnan le tudom tölteni?
Még annyit tudnátok segíteni hogy Husqvarna wr 125 ös höz honnan tudnék alkatrészt rendelni? esetleg Kecskemét környékén.
Felni is segítség vagy a Brembo féknyergekbe is bele van ütve az évjárat, idom stb. TVC= Twin Valve Control. Kettős szelep vezérlés. Van egy fő "nyelv" a kipufogónyílásban és két segédcsatorna "csappantyú" a henger két oldalán. Amelyeket fogaskerekekkel vezérlenek. Ez a 17LE (12kW) az utcai rendszámozható EGS típusok gyárilag megadott adata. Persze ennek ellentmond a 38/39-es karburátor alapból (250-es 21 lovas ETZ-é pl 30-as), de gondolom így lehetett közúti előírásoknak megfelelni. 50 ló körüli teljesítménnyel bírnak a 250-esek.
Köszönöm bár ez elég érdekes mert azt írja 17 LE amikor én úgy tudom / és érzem hogy vagy 60-65 és 18 as hátsó kereket ír pedig 19 es van nekem bár ez lehet az egyik gazdájának köszönhető de elöl hátul excel felnis....
Üdvözletem az uraknak..
Lenne egy kérdésem ..
Van egy KTM 640 lc4 es.Ha keresek hozzá egy magyar okmányokkal rendelkező vázat,és átpakolom abba a vázba az alkatrészeket,de a motorszám is szükséges? Vagy azt át lehet íratni?
Valaki segítsen nekem ..Előre is köszönöm.
450-es EXCre nem jó?Képet tudnál linkelni?
Sziasztok!
Van egy eladó ktm 525-re való indexes hátsó idomom indexkapcsolóval és relével komplett eladó. Szivesen eladom bárkinek, nem válogatok. (Komcsi.)
06 20 987 83 37
húú bazeee ezek kajak lemásolták az idomokat
akkro 91 es 2 es lehet? ezt honnan felniből lehet megállapítani? mi az hogy tvc blokkos miket jelölnek a betűk? köszönöm eddigi segítséged is
Üdv.:Árpy
Ezt a linket elcsesztem :-)

KTM
KTM (E)GS250. 91 vagy 92-es. 91-től van TVC blokk, 93-tól már más az idomozás/színvilág (pl lila ülés)