Ezt szeretem. Néha betévednek ide a yamahás "KTM szakértők" és mindenkinek próbálják osztani az észt. Emgem nem idegesít, sőt kifejezetten jó kedvre derít ha valakinek örömet okoz ha vergődhet egy topic-ba a fikázásával 1-ütt.
Szerintem húzz innen a zongoráddal 1-ütt.
Hello. Figyelj már te értesz elég jol az alkatrészekhez, mennyit ér nekem a doma -rendszerem szerinted használtan? Mert lehet érdekelne egy tagot de gyári kipuffal. Köszi a választ
Hi mindenkinek!
Tudom,hogy nem ide való,de eladnám teljesen új 2009-es race comp kabátomat.új ára 60000Ft volt,45000Ft-ot szeretnék érte.Hátha valakit érdekel...
Üdv
Ez a dilipók igazat mond,h utcára ne....sztem is....de gondolj bele mit vegyél ha rá hallgatsz..dt 125....... Abból is esne ki a dugó meg teljesítménybe nem uaz. ... Ha 16évesen 125-s exc gondolkodsz ami six days akkor vegyél dugót tudsz belőle dobálni asszem
Ha le van fojtva 11kw-ra (legalábbis a forgalmiban ez szerepel) akkor lehet A1-el vezetni.170-180km/h nem reális,de ez is az áttétel függvénye.(ereje talán meglenne hozzá).
De csak, hogy szeressetek! Ha megbízható motort akarsz ne vegyél ktm-et!Ha utcán akarod használni, amúgy is felesleges.
Minden annak a függvénye, hogy milyen célra vennéd a motort.
Szia . Először is végsebességet felejtsd el.....sztem gyermekes hüeség.... lehet megy annyit nem tom enyém 160 környéke asszem. Közútra lehet használni de én nem tenném ha kemény vagy akkor teheted.....Dugót sztem dobálni kell majd belőle mert hát forog is.Szóval nem közútra való, mert hát terepen elég 20-40km szopó is ami kitesz 100km közutat......A1el vettek már már 525-is....szal csak ismeretség kérdése asszem.........ez az én véleményem kicsit bekottázva De ha józan vok is ezt írom le
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne ,hogy most töltöm be nem sokára a 16.életévemet és gondolkoztam 125-ös motoron.
KTM EXC 125 Six Days-et néztem ki.
A1 Korl. jogsivel tényleg lehet vezetni? (hivatalos oldalon írják.... )
Alkalmas ez mindennapi utcai használatra?:)
Mert ugye van ez az üzemórás dolog..Na most én ezt nem értem..
Ha normálisan használom a motort akkor kb. mennyit bír ki a henger? Mert nem lenne jó ha havonta besülne...:S
Igaz az ,hogy 170-180km/h-t is képes menni gyárilag?
Esetleg egy Sportkipufogó rendszert ha vennék hozzá akkor milyet lenne érdemes, és mennyibe kerülne?
amúgy akkor lécci mutass pár képet hogy te hogyan nyomod a " wr" eddel még nem láttam rólad képet hogy motorozol kíváncsi lennék de akár találkozhatunk földváron enduró pálya menjünk pár kört és kiderül miről is van nagybaszó
Amúgy te menőnek érzed magad hogy oltogatsz mindenkit a fórumokon akinek GG vagy KTM-e van?Tényleg mi van a másik neveddel miért nem azt használod?tudod pl LackóPC vagy yamahawr450 meg még tudja fasz hány néven regisztráltál....
Szerintem húzz innen a zongoráddal 1-ütt.