Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek bontott gyujtástekercset és gyujtás deklit EXC 4T-hez 2000-2007-ig!Ha valaki tud az üzenjen nekem!Köszönöm!
Helló urak!

Segítsetek! Szükségem lenne egy 2000-es évjáratu 250 sx rezóra.
Gyári vagy sem, mindegy, csak szép állapotú legyen, jó áron.
Ha valakinek van az ne tartsa magában, és csörögjön: 0630 755 4286
Előre is kösz: Zsolt
Hát akkor szerintem ilyet veszek mert nem vészes az ára vácon a ktm-be 2300-ft.
Ez is tökéletes. Az ATF olcsóbb szokott lenni...
Hűha. Nagy bajom van. Tehát vettünk egy KTM RS 50-est. Van rajta irányjelző, és nem aksis megoldás :D
Amikor szereltük, észrevettük hogy ki volt kötve a hátsó lámpa, az elsőben meg az égők ki voltak égve (gondolom nagy volt a terhelés rajta). Bekötöttük a hátsó lámpát, de meghalt a rendszer. Úgy értem hogy az összes égő kiégett, ha be lett kapcsolva a tompított. Na EZ miért lehet? A válaszokat előre is köszönöm!
Sajnos még csak 1 hónapja van meg, úgyhogy túl sok dolgot nem tudok mondani, de az eddigi tapasztalataim mindenképpen pozitívak. Szerintem nagyon kényelmes, a váltója is nagyon jó és persze ez az LC4-es blokk kitűnő. Esetleg írj egy e-mailt, hátha tudok még pár kérdésedre válaszolni... :)
2T ktm-be milyen váltó olajat szoktatok rakni? Tudom sokan valami ATF-et raktok bele de pontosan milyet?Ez nem jó bele?
Egyébként 15üó-ként cserélem.
Hello!
Köszi!Látom neked épp duke-od van.Milyen tapasztalataid vannak a motorral kapcsolatban?
Hello!
Van! :)
a kép meg lemaradt
sziasztok ktm mx 80-hoz lehetne venni dugatyúszettet?
előre is köszi
Google a barátod...nézz körül az RMC Motor, és a Louis termékei közt is. Biztos találsz valamit...
Oké!
Köszönöm!
Nincs a veboldalon de nem lehet minden feltöltve Felhívod őket és megmondod hogy ilyet szeretnél rendelni!Nincs másfajta de ez tök megfelelő és faszán be tudod hajtani a kormányhoz hogy nem zavar!
Végig néztem mind a két oldalt de sehol nem találtam
Van esetleg olyan is ami nem ilyen kör alaku hanem szögletes, ilyen háromszög alakra gondolok?
SC/SMC/SXC modellek 9 literes tankja és a hozzá való ülés ugyancsak eladó. Ha sokat pályázol a 640-eseddel (enduro/SM egyaránt), akkor ezzel a keskenyebb tank/ülés komboval alkalmasabb lesz a motor erre a célra! Az ülés gyorscsatlakozós, egy mozdulattal levehető. Az ár 45eft.
Hali!
KTM LC4-hez vadonatúj powerpartsos gyári tanktáska eladó 25eft-ért. 20/3508433
Én itt rendeltem:www.universalmotor.hu vagy másik bolt www.aunergyor.hu
Ja és így néz ki kb!
Üdv mindenki!
Egy kérdés!Ktm Duke 2 ben van önindító?
okés, köszi az infót
Sziamia:-) ! kesztyűvel 70e de tudok most ha kell olcsobban pl ami 95 a ktm-nél azt 45ért
szia!
fasza a géped, figy, mennyi egy ilyen szerkó? gatya + mez ?
SZiasztok! Pár kép a gépemröl most lett kész nemrég motorfelujitásbol. Milyen szerintetek,nem vagyok elfogult csak ugy kérdem.?Nem uj a moci de szeretem és megprobálok vigyázni rá,bár tudom mindig van valami...
Köszi!
Na nekem pont csak azért kell hogy ne baszogasson a rendőr!
Tudnál nekem linkelni egy pontos címet ahonnan tudnék rendelni?