Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én minden reggel gyártok valamit de csak is minőségben
Igen a YAMAHA gyárt szintetizátorokat is.De abban is ott vannak mert minőséget gyártanak.Nem az a lényeg, hogy mit hanem, hogy milyen minőségben
OK. A szinti tényleg nagyon lenéző...
Pontosítsunk: Zongora...
valóban. Ezért le fogják szedni a fejed a yamahások azt ugye tudod?
A szintetizátort kihagytad.
Attól függ honnan nézzük a KTM-et. Mert ha úgy vesszük chopper gyártásból elég szarul áll... De azt azért el lehetne ismerni hogy a cross, enduro sorozatának tagjai elég elismertek... A YAMAHA inkább túra, sport, robogó gyártmányairól híres. Persze neki is van kokas gyártmánya (YZ, WR) De nem erre a piacra szegmentálódott azért, a KTM viszont inkább ebbe a kategóriába jeleskedik!
beszarááááss!
ügyes....legyen a következő szint amikor 2 szavas viccet kell mondani... Am tök jót szórakozunk rajtad vagyis nem is szórakozunk...... de mind1 nyugodtan irkálhatsz ide ,látod megszoktuk már.... Inkább megyek a barátaimmal és becsapok 1 jó korsó sört, te miért nem teszed azt ,h a barátaiddal vagy vagy iesmin talán kevés van ? Netán suli után mindenki hazahúzott a búsba és szarnak rád? Ez is lehet no de mind1 kedves barátunk nyomd tele a topikot mi elolvassuk....helló
Mondjak egy viccet?
ktm!
Jajj igazán nem kellett volna felrakni a motoromat azért hogy gyönyörködhessünk benne
fejbeverni a hülyéket?
Minek a kalapács?
Hallod WR yami te beteg ember vagy Szerintem nem ártana egy közeli elmegyógy inzézetet meglátogatnod!Hány néven akarsz még be regisztrálni
Értelmes ember még csak nem is érdeklődik ktm után.Nemhogy vesz.Végül is sok mindenre el lehet pazarolni a pénzetek...ti tudjátok.Jó szervizelést!
Értelmes embert kérdeztem nem téged
Mersz még egy kupac szart magad alá?ktm után ktm...
Vegyétek előbb fogy!
Helló motorvétel előtt állok vacilálok a drz és a 640 lc4 között valaki tud tapasztalatot mondani az lc4-ről? motorikusan mennyire megbízhatók? mert nem kéne még 1 pénzzabáló az exc mellé
Fiúk!
Itt a rossz idő, van időtök szekálni a technikát!Labanc rakétátokhoz kis angol nyelvű rehab oktató film.

BUGIC:Üzemórák tömkelege, itt az idő megbontani a vasat.
ktm :)
ha jól emlékszem talán te akartad eladni a gyári KTM-s rajt segítődet? ha meg van még akkor érdekelne! üdv
Meg ne haragudj......
A legjobb KTM!
Tudod, hogy hová dugd a hüvelykujjad...