Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg tudnátok mondani,hogy 250-es sx-hez milyen keveréket kell alkalmazni? 2003-mas évjárat. Meg még annyit hogy milyen olajat javasoltok? Előre is köszönöm a válaszokat
képesmotoron és használtautón megtaláljátok.
Műszakira teljesen felkészített Honda NX 500-as Dominator eladó. elől-hátúl új fékbetétek. elől új gumi, olaj és olajszűrő. hozzá jár az enduro szett is, ami bent van az árban már. CSERE is érdekel. akár ráfizetéssel is. pl.: KTM, Husaberg, YZF
Azt a motort városba felejtsd el!Üzemórás versenygép és ráadásúl 250-es 4T ami igencsak szervíz igényes!Ha endurót akarsz városba akkor Xr400,Drz400,Klx250.....
Sziasztok
egy olyan kérdésem van hogy ktm exc 250F mennyire bírja a várost? illetve ezek a motorok mennyire szervíz igényesek? akinek van tapasztalata pls írjon 1-2 sort róla..:) előre is köszönöm
Megnézem
Itt talán kedvezőbb árakat találsz
http://robogotuning.hu/sct/685...
aranyból van
Hát 73ezret mondtam egy dugóra. :) Más ötlet?
Köszi, felhívom őket.
Üdv
Az sajnos mindenhol horror lesz, az utóbbi időben "kicsit" elszabadultak a KTM-nél az alkatrészárak (is)
Azért próbáld meg Ócsát is, néha a gyári alkatrész nemhogy nem drágább, de még olcsóbb is mint az utángyártott
Értem.. Köszönöm a válaszod.
Sziasztok!
Van nálam egy KTM felújításon és érdeklődnék, hogy merre érdemes alaktrészeket beszerezni. Dugó, gyűrű, csapszeg, stb.
A Pinkmotorsnál kérdeztem, de nagyon horror árakat mondtak.
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv
Úgy, hogy nekem a 180 centimmel (az átlagnál mondjuk valamivel hosszabb karokkal-lábakkal) már 20 perc után marha jólesett leszállni róla és kiegyenesíteni a térdemet...
Az tényleg zsír. Vadi új carbon bilincsekkel, makulátlan állapotban. 150.000 alja, a bolti ár 360.000...
Köszönöm szépen a válaszod GD! Még kérdeznék, ha nem gond. Szóval azt tudom, hogy nagyon drága, de a „kurva kicsit” hogy érted?pl. Érthettem úgy, hogy 175cm-es magasságommal leér róla a lábam? Tudom hülyeség ez, hogy érjen le róla a lábam dolog, de nekem fontos. Sajnos én még nem ültem kisDuke-on, sőt még nem is láttam csak képen a kereskedés meg ami a közelben volt az nem foglalkozik már KTM-el és így ugye meg se tudtam nézni.
giraffe64
Igen néztem, de az már annyira zsír, hogy azt nem tudom 120-ra lealkudni, vagy de?

Csalez-Lopez
raksanyik kukac frímél ésamikell hu
Raks11! Nekem van egy zsír titán Akra rendszerem, ha érdekel...
Raks! Küldenél valami elérhetőséget?
Láttam, ültem rajta, kb. 3/4 órát motoroztam vele tavaly tesztnapon...nekem nagyon tetszett, csak kurva kicsi és gecidrága
Sziasztok!
Van itt köztetek KTM 690 Duke tulaj? Ha nincs akkor olyan aki ment már ilyen motorral? Ha ilyen sincs akkor olyan aki látott már egyáltalán ilyen motort. Szóval aki ismeri a típust van vele tapasztalata az mondhatna róla pár szót. Most nagyon megtetszett a kisDuke és lehet, hogy a következő motorom ilyen lesz, ha leér róla a lábam.
Esetleg ha tud valaki Akra rendszert exc450-re az szóljon, nem baj ha karcos. Kb.120-ig.
Vedd le a kuplungról a nyomólapot és kicsúszik majd alóla az acél nyomópálca. Azután vissza tudod rakni.
Hy!
Van egy vezérmű tengelyem eladó hibátlan állapotban kompletten.
520 sx-ben volt de úgy tudom jó az 520-525 sx-exc-be. (javítsatok ki ha nem).
Várom az ajánlatokat- olcsóért adom
06202515425
Csáó valakit érdekel 300-as exc ( sx első-hátsó idom újabbé ) 1997-es? 350-be elvihető. ha érdekel valakit küldök képet.