Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem a lágszűrőházat, nem találtam lyukat. Lehet fúrok egyet. aztán valamivel bedugom, hogy használat közben ne menjen be se a víz, se a por. Köszi!
ok na
Én? Sosem tennék olyat...
Most gunyolodsz?
Ez nem hiszem ,hogy a hasznaltautos sm-szett......
Ja, én is ezért nem vettem meg ezt a szettet pedig 89 e -ért hirdették a használtautón.hu-n ...
Ezt a vergődést....jobb, mint a barátok közt...
egyre kevesebbet!Vedd le az extrákat azt add oda 650-ért!
Értem. Bár már nagyjából eldöntöttem hogy ne veszek protektor inget :S pedig biztos nem ártana. Valószínű hogy egy 7 tagú gerincprotektort veszek,már csak a márkát kell megtalálnom. Eleinte pont azért gondoltam a protektor ingre mert ott van a váll védő amit máshogy nem lehet használni. De lebeszéltek róla hogy nagyon meleg lesz.
Hali deadbull!
Egy jó protektoring egyáltalán nem zavar a mozgásban. Nekem Zandona van, tökéletes. Az önbizalmadat is megnöveli a "páncélozottság". Az egyik leggyakoribb sérülés a kulccsont törése, amikor a válladra esel menet közben, az ing jól védhet ez ellen is. Próbáld fel!
Sziasztok,nem tudna valaki a 950sm-hez sportkipufogót olcsón?Használt is érdekel.Köszi előre is
Szrintetek mitér a gépem amugy? Fel van extrázva rendesen? Most lett felujitva? KTM SXF450 2007-de 2008-ban llett vásárolva...
biztos, hétvégén általában elég sokan vannak. én még nem tudom, hogy ki tudok-e menni.
Hali,na mi újság a blokkal?
Akkor bele kellene poattintani az 5-6ot. Vgay inkább kellene egy SMR,na majd kiprobáljuk. Valaki lesz vasárnap kecso pályán?
2007ig 6, azóta 5 .
Mert az smr?
Nem miért, hanem miben...az SXF szerintem csak 4 sebességes.
Váltoban miért?
Az SXF-be is jó az 5"-os kerék. és csak a váltóban különbözik a blokk az SMR-től...
Értem ,nekem az sxf-be nem hiszem ,hogy bement vna az 5-ös. de lehet el sem adom hanem ezzel supermotozok. Csak azért szerettem vna eladni mert a motor is elado volt hogy smr-t vegyek. De azt mondják lehet ugyanugy az sxf-el is smezni. Kecskemétenjo a goki pálya?
Sziasztok 92-es lc4 hez keresek gyújtás alaplapot, fekete bakelitbe öntött szar, Amal Sem. Zöld piros fekete (narancs) szálak jönnek ki belőle! Ha valakinek van szóljon!
Thx
Nem felejtettél ki semmit!
Köszi de 4.25 helyett jobb lett volna a 5-ös
ja 140 mindenestöl