Megnéztem a lágszűrőházat, nem találtam lyukat. Lehet fúrok egyet. aztán valamivel bedugom, hogy használat közben ne menjen be se a víz, se a por. Köszi!
Értem. Bár már nagyjából eldöntöttem hogy ne veszek protektor inget :S pedig biztos nem ártana. Valószínű hogy egy 7 tagú gerincprotektort veszek,már csak a márkát kell megtalálnom. Eleinte pont azért gondoltam a protektor ingre mert ott van a váll védő amit máshogy nem lehet használni. De lebeszéltek róla hogy nagyon meleg lesz.
Hali deadbull!
Egy jó protektoring egyáltalán nem zavar a mozgásban. Nekem Zandona van, tökéletes. Az önbizalmadat is megnöveli a "páncélozottság". Az egyik leggyakoribb sérülés a kulccsont törése, amikor a válladra esel menet közben, az ing jól védhet ez ellen is. Próbáld fel!
Értem ,nekem az sxf-be nem hiszem ,hogy bement vna az 5-ös. de lehet el sem adom hanem ezzel supermotozok. Csak azért szerettem vna eladni mert a motor is elado volt hogy smr-t vegyek. De azt mondják lehet ugyanugy az sxf-el is smezni. Kecskemétenjo a goki pálya?
Sziasztok 92-es lc4 hez keresek gyújtás alaplapot, fekete bakelitbe öntött szar, Amal Sem. Zöld piros fekete (narancs) szálak jönnek ki belőle! Ha valakinek van szóljon!
Thx
Egy jó protektoring egyáltalán nem zavar a mozgásban. Nekem Zandona van, tökéletes. Az önbizalmadat is megnöveli a "páncélozottság". Az egyik leggyakoribb sérülés a kulccsont törése, amikor a válladra esel menet közben, az ing jól védhet ez ellen is. Próbáld fel!
Thx
Köszi de 4.25 helyett jobb lett volna a 5-ös