Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.18.000ft darabja.Ebbe az árba elküldöm utánvéttel,ami 1690ft.Tehát 16.000ft.
Hali! Esetleg árak?
Ezt is teszem...
Helló Mkinek!
Egy 91-es MX 250-hez keresek hátsó sárvédő idomot...
Már körbenéztem mindent neten, de sehol sem lehet kapni használtat...Illetve újat sem, csak SX-ét vagy pedig univerzálisat...
Ha esetleg valakinek van, vagy van ötlete hol keressem megköszönném...
Üdv, Zoli
Akkor nincs miröl beszélni.Ujat kell venni.
Az igaz, de most akció van, és kedvezményem is van. Az íratlan szabályok szerint egy használt cucc félár, illetve amennyiért találsz rá balekot!
Albert 32.000ft,gyári 25.000ft.
Azért újat kapok, de azért köszi!
Mindkettö 4t-n volt,ugyhogy nem hiszem.Különben 18.000ft/db.
Condom!

A műanyag az jó 2T modellre? Esetleg mi a cikkszáma, illetve az ára?
Urak! 4T KTM -re valo haspajzs elado.2 féle.Gyári,és az Albert.A felszereléshez szükséges összes tartozékkal.Utánvét mehet.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy valaki megtudná nekem mondani ennek a motoronak a pontos típusát és évjáratát mert nem találtam sehol. Köszönöm előre Üdv.:Árpy

Ktm 250 gs/sx/egs/exc/mx 91-94
Hali!
Felvettelek msn-re a vez lánc ügyében!
Sziasztok! Van egy elado step-up ulesem KTM-re! Ha erdekel valakit jelentkezzen! Egyszer volt hasznalva!
jrp348@freemail.hu irj ide megbeszéljül az árat
ha lyukas akkor nem biztos hogy ér nekem valamit is mert abból van nekem is de ha megtaláltad jelezzd aztán meglátjuk
Hello

Biturbo, Engem lehet érdekelne az ülés! van valami elérhetőséged, msn vagy ilyesmi?
Van valahol olyan kesztyűm,de már csak az,jó likas sok helyen,majd megkeresem
ha megvan még valami belőle küldjed el nekem piti pénzért! egy kesztyűt azt szerezhetnél!
Te,ilyen Ufós cuccom volt nekem is 94-ben
Írtam e-mailt az adatlapodon lévő címre...
Sziasztok!
exc 250be keresek vezérműláncot, nem tudja valaki hogy a gyárin kívül lehet esetleg kapni valahol után gyártottat , vagy csak a gyári ktm létezik?
Szia!
Távol álljon tőlem, hogy Rád erőszakoljam magam, de ahogy már írtam nyugodtan keress meg ha kérdéseid vannak és segítségre van szükséged. Elmondok minden alapvető dolgot, amit tudnod kell a motorról ill. a karbantartásáról. Ahogy látom még hasonló motorod sem volt, így tényleg javasolnám, hogy beszélj valakivel akinek van tapasztalata KTM-mel! Mielőtt nagyobb gond lesz belőle...
Mellékesen jegyzem meg, hogy ezt a motort (a blokkot) én raktam össze anno és ha jól tudom azóta kereskedésben állt.