sziasztok.
a kuplungom elkezdett picit gyebgülni, amikor berakom 1be nem emel i teljesen, elkezd indulni a motor. mondjuk azért nem durván de érezhető.
ilyenkor ki kell cserélni az olajat, vagy a lamellák kophattak el? menet közben egyébként frankó, csak állóhelyzetben lehet észrevenni.
az olaj egyébként milyen kell bele? ( a legjobból :) )és hol cserélem ki?
köszi és üdv mindenkinek
KTM GS - ből megmaradt alkatrészek eladók . Fejidom 8.000
Kopoltyú 1 pár 7000 , Sárvédő ( gyönyörű , színkód alapján az eredeti ferrari piros ) új festéssel és fényezéssel 4000 ( ! ) ft . Teleszkóp harisnya ( lila ) 2000 Ft . Az egészet akár egyben is küldöm , 10 % kedvezménnyel . Ebben az esetben 21.000 Ft helyett 19.000 Ft . doldermotorrad@gmail.com , 06306757419
már nem azért de ez a videó már 9hónappal ez előtt készült.... ha havi szinten is csak 10 órát vertél bele az már 90 (most ne nézzük hogy télen mentél vagy sem de legyen akkor 50 ) annyi idő alatt megérett már a dugó csere vagy legalább nézz rá!
SZERINTEM
Te figyelj már ha ennyire nem vágod a témát vagy nem akarsz belenyúlni akkor miért nem viszed el egy szerelőhöz?Az egy dolog hogy itt mondanak rá sokmindent de megcsinálni nem mi fogjuk neked
hát ha ijen profik vagytok ebe akor tuti meg tugyátok álapítani a motor hangjáról hogy kel e dugót cserélni vagy nem.a videóim közöt van fent. egy videó amin nem megyek vele hanem csak járatom na akor mongyátok meg hogy dugó cserés e vagy nem.
előre is köszönöm.
De hogy mi a f*sznak lehurrogni az embert amikor egyértelműen odaírtam hogy ez csak az én véleményem,valamint egy szóval sem mondtam hogy okosabb lennék egy mérnöknél...de ha te ezt így készpénznek vetted....Eddig se szerettem fórumozni....ide se sokat fogok írni,úgyis csak leszólnak...
Akkor vidd ki a vastelepre ember SZERINTEM. Meg kell nézni a powert is, a dugót is meg mindent ami okozhatja, nem mindenre azt írni hogy szerintem ez nem......
nagyon szépen köszönöm..
a légszürőt kimostam benzinbe és most se jó.
karbit még nem szetem szét gyertya új van bent de azért megnézem.
meg a gyertyapipát is. power szelep szerintem jó. és szerintem ez a motor tuti nem dugó cserés.
a kuplungom elkezdett picit gyebgülni, amikor berakom 1be nem emel i teljesen, elkezd indulni a motor. mondjuk azért nem durván de érezhető.
ilyenkor ki kell cserélni az olajat, vagy a lamellák kophattak el? menet közben egyébként frankó, csak állóhelyzetben lehet észrevenni.
az olaj egyébként milyen kell bele? ( a legjobból :) )és hol cserélem ki?
köszi és üdv mindenkinek