Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most vettem az enyémre Pirelli Diablot,elég olcsó(41volt a szett) de eddigi tapasztalat szerint utcára teljesen elegendő,nekem....
De ha többet szánsz rá akkor vannak ilyenek,hogy Metzeller Sportec M3, Michelin Pilot Power 2ct, hogy megérik e az árukat azt én nem tudom....
Sok sikert!
az már nem jelzi, hanem KÖNYÖRÖG a lamella cseréért
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy van egy 250 es kb 91-92 es körüli ktm em 2 ütemű gs vagy mx vagy valami ilyesmi.
Ha egy kicsit ráspanolok a kuplungra akkor már csúszik most meg elég nagyot meg kell vele gurulni hogy ne fulladjon le 1-esben, úgy meg ugrik. ez orvosolható vagy lamella cserét jelzi?
honnan menne az én UTCAI motoromba homok amikor 2 hetente belekukkantók...

haggyyálmáááán
Szasztok ! -Van egy elado ülésem KTM SXF450 gyári ülés occson !
Amit tudsz szerezni olcsón (kivéve Heidenau "Super Rain" )...de miért nem a SM topikban kérdezed inkább
A-a.Supermoto .És így?
Heidenau K60. Már ha enduroról beszélünk...
Valaki segítsen légyszi!.Ktm LC4 640-re milyen gumit ajánlotok?Utcára.!Előre is köszi.üdv
Jaja jó dolog a műtős sapi!Én is használtam tavaly nyáron.Sok port felfog
Kettő az már elég hatásos.Próbát megér
És az víz, sár ellen is hatásos
Egyébként én műtős sapkát húzok rá és fele annyit mosok szűrűt.
Ez csak természetes...úgyis kurva sokat fogyaszt
De mindenhol ám! Nehogy a levegő is bemenjen valahol...
Sziasztok!
szeretném a felniket lefújni feketére szerintetek mivel kéne festeni hogy ne kopjon le olyan gyorsan?
Lehet az lesz a vége
Ennyi
Nyomd ki pur habbal!
Ki kéne inkább találnom valamit annak a kurva légszűrőháznak a leszigetelésére...
Locsold elötte fel az utat danikám úgy többet bír majd
Vettem észre...az utóbbi időben max. 2-3 üó-t bír a szűrő tisztítás nélkül
A hengered nicasilja nem biztos hogy le fogja szarni ha egy kirojtosodott szűrő miatt megeteted homokkal...
Hamar elfogyna ha olyan helyeken mennél mint mi Én van mikor hetente takarítom a légszűrőt úgy tele megy retekkel!Kétütemnek meg mégtöbbet kell
HE!

LESZAROM

brigeciol mindig van itthon