Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor jó
Kérdés hogy meddig lesz jó...vagy a 3. alkalom után szétszedi esetleg a szivacsot is...amúgy sztem ezen fölösleges spórolni, már a Brigéciolnak is van vagy 1000 Ft literje, a légszűrőmosó meg mondjuk 2000 és abból tuti elég fél deci egy szűrőhöz...
De ki mondta, hogy az a dzsuva jó helyen van a légszűrőházban? Jó helyen sincs, és ilyen dzsuva nem is kerülhetne oda...
A motor 8 éves, nálam egy hete van. Szerintem elég régen takarítottk, azalatt összegyűlhetett a dolog. Most szépen kitakarítom, és majd meglátjuk, hogy újra megjelenik-e nagymennyiségben az olaj, vagy sem.Remélem nem... :)
én brigeciollal mostam ki, faszául. nem " erre a célrakifejezetten kifejlesztett speciális folyadékkal" és jólett

még mindig aztat mondom hogy az a sok trutyvasz nem normális a légszűrőházban. vay ha igen akkor az enyém miért csontszárazz?
Hát ha azt az olajos trutyit sima szappanos vízzel kimosod belőle...
Tehát szerinted nincs nagy gáz? :) Ennek örülök.

Mennyire szükséges a légszűrőmosó csodafolyadék? Ez csak egy fémvázra húzott sima szivacs... Ha szappanos vízzel mosom át 2-3X, az nem felel meg a célnak? :)

Köszi a tippet a lámpával és a tisztítással kapcsolatban! :)
nekem csont száraz a légszűrőház , szerintem az a normális..
A légszűrőolaj - ha eláztatod tisztítás során vele a szivacsot - a gravitáció folytán, max 2-3 nap, kicsöpög a szivacsból. Ez a fekete olajszerű valami inkább a kartergázcsövön, a motorból érkező dolognak tűnik...
Vagy nem...
LED (olyan kell neked ami 5/21W-os helyére való)

Légszűrőből fölösleges másikat venned (bár nem hülyeség ha van egy pluszban), hanem elballagsz egy boltba, ahol terepmotoros cuccokat árulnak és veszel olyat hogy légszűrőmosó meg olyat hogy légszűrőolaj.
A mosóval szépen kipuceválod a szivacsot, megszárítod (ez sokáig tarthat - ilyenkor jön jól ha van egy másik szűrő), majd az olajjal finoman (nem kell hogy tocsogjon!) benedvesíted. Kicsit megint hagyod állni (10-30 perc), beszereled és lehet tovább motorozni. A fenti műveletet minden alkalommal megismétled amikor a szivacs felülete piszkos vagy száraz. A szivacs tisztításakor értelemszerűen a légszűrőházat is tisztára törölgetni.

Motorkerékpár-karbantartási rovatunkat olvashatták
az az olaj a motorból jön ez az első jel hogy haldoklik
hű ez elég furmányos
Sziasztok!

Egy hete vettem egy KTM Duke II -es motort. Baromi jó, nagyon tetsik, csa sajnos még nem tudtam túl sokat használni. Eddig ~150 km-t tettem meg vele, de már 2X cseréltem a hátsó lámpát. Tudnátok mutatni link-et, LED-es izzóra, ami jó bele? :)

Illetve ma kíváncsiságból belenéztem a légszűrőházba... Hááát... Elég érdekes látvány fogadott.

Az egész alján áll az olaj, a légszűrőszivacsból pedig csöpög, ha kicsit is megnyomom, meg az egész tiszta fekete, pedig valamikor zöld lehetett...

Az olaj honnan jöhetett? Vagy ez "normális"?

Milyen légszűrőt ajánlotok bele emberi áron? :)

U.I.: megpróbálok mellékelni képet, remélem kivehető a lényeg...

Üdv!
Sziasztok!

Elszeretnék adni egy RENTHAL TwinWall kormányt nagyon profi cucc, boltban 38e az ára én 24e-t szeretnék érte!
Vadonatúj!

Érd: +36703918024
rudolf.sandor86@gmail.com
Bocs, kicsit saras még úgy van ahogy levettem. 40 cm hosszú.
lökjed
Megvan még. Eltettem hátha valamire még jó lessz
Állítólag quad dob. Ha érdekelne teszek fel rola képeket.
és mi a terved azzal a kókány kipufogóval? nem lehet belőle faragni valamit?
Kazincbarcikától 15 km-re lakom. Az adatlapom lévő képeken valami kókány kipufogó volt azzal vettem anno. A dob "herélésén már én is gondolkoztam, ez elég halk. A haver az övéről levágta a hajlitott részt, perfolált csövet tett bele, kigyapotolta, és nagyon szépet szól A matricákat a hátsókról már lehúztam mert iszonyat karcosak voltak, /hiába az erdő ezt teszi/ de majd kitalálok rá valami matricát.
Sziasztok.Ktm LC4 640-re milyen gumit ajánlotok?Utcára.!Előre is köszi.üdv
másfél éve van meg abból vagy fél évet állt
vagy 100 km-et azért ment
1 év garázsban állást?
1 éve bírja