látom b-a-z megyei vagy merrefelé? nekem is ilyen kipufogóm van ( na nem fideszes) és nekem ki van herélve, elég nagyot szól, de kicsit tróger látom adatlapodon másféle, az a hajlított gyári LC4 kipu van ?! azzal mi lett? ja meg nem cserélünk oldalidomot? enyém karcmentes hibátlan, csak matrica nincs rajta
Helo!
Valaki megtudná mondani mi a különbség a két csizma között?
-FORMA TERRAIN TX cross csizma
-FORMA DOMINATOR TX cross csizma
És mi a különbség a Cross sisak ill. a Cross MX sisak között?
Válaszokat előre is köszönöm!
Na srácok? Valakinek a ruhám olcsojé? KTM gyári boltban lett vásárolva számlája is negvan TELJESEN ZSIR UJ NEM IS VOLT HASZNÁLVA...... kék-sárga a legdrágább csak rám nagy én meg ajándékba kaptam... A nadrág bolti ára:57160,a mezé:19610,a kesztyűé:12060ft én egyben az egészet odaadom 50000ért a méret xl.
Te otthon kotyvasztod?Mert ha igen akkor valóban nem ismerhetjük,viszont a boltban "ilyen izéé tudod aaa 3 karom van rajtaja mondjadmáá miaz,monszter?"Annak fél literje 335ft azaz háromszázharmincöt magyar forint
Ez nagyon megééééééééééri
Ilyent venni kell nekem,min 48 db-t mert akkor biztosan kapok kedvezményt és a kondim is sokkal jobb lesz ettől...
48db-ra mennyi kedvezményt kapok?
Szisaztok ! Van egy elado ruhám! Méretbprobléma miatt ajándékba kaptam 36-os a legujabb fejér-fekete kesztyűvel ami szintén fehér és fekete konturral a felirat benne. Az ára ujban.:50Ezer csak a nadrág stb... Egyben 50ért-kompletten az egész.!
Valaki megtudná mondani mi a különbség a két csizma között?
-FORMA TERRAIN TX cross csizma
-FORMA DOMINATOR TX cross csizma
És mi a különbség a Cross sisak ill. a Cross MX sisak között?
Válaszokat előre is köszönöm!
Marha vicces vagy !
Azt se tudod mi ez az ital.
Amúgy elég olcsón adom a boltban 12db-os 10.000Ft
1db pedig 800Ft.
Na ne offoljunk tovább bőven elég volt ennyi is
Ilyent venni kell nekem,min 48 db-t mert akkor biztosan kapok kedvezményt és a kondim is sokkal jobb lesz ettől...
48db-ra mennyi kedvezményt kapok?
1karton- 24db = 15.000Ft
1doboz = 650 Ft
Érd:
e-mail: kovacspatrik@vipmail.hu
http://www.kepesmotor.hu/offro...