Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Ha megvan a motor, hívj fel és találkozzunk! Elmondok minden alapvető dolgot amire oda kell figyelned mert egy KTM kicsit több és más törődést igényel mint egyéb márkák. Csak mielőtt légszűrőt cserélsz 1500km-enként...
Köszi szépen az ajánlatot. Remélem nem kell majd túl sokszor, de párszor biztos hogy keresni foglak... :)
Igazából nekem lenne segítség ha valaki elvinné - felhasználni úgyse fogom, kidobni meg nem akarom
köszi hogy felajánlod de veszünk egy jónagy darabot!kitudja az én űlésem mikr szakad ki
Szia!
Az adatlapod alapján paksi vagy, csakúgy mint én. Ha bármi segítség kell KTM ügyben, keress nyugodtan: 20/3508433.
Rendben, köszi! :)

ímég meg sincs a motor, de már az esetleges hibák után érdeklődök... Nahh mindegy! :D Egyszerűen nagyon várom már, és nem hagy nyugodni a dolog... :D
Sztem ha nem tapasztalaod hogy nagyon gyakran kiégne, akkor felesleges erőlködni vele...ha igen, akkor lehet kapni akár a sima izzó helyére beszerelhető LED-es cuccot (~2500 Ft), akár át lehet építeni az egészet LED-esre (ez nyilván drágább).
Köszi a gyors választ.

Azért még keresek, ez elég gány munka így, egy ilyen motor megérdemel egy normális indexet... :)

Illetve sok helyen olvastam, hogy érdemes kicserélni a hátsó lámpát, mert a rezgés gyorsan kinyírja. Erről mi a véleményed/véleményetek?
Légszűrőt állapot szerint kell tisztítani: ránézel, ha poros vagy száraz, kitisztítod, beolajozod, visszaszereled és motorozol tovább nagy örömmel Az utak állapotától függően amúgy nagyjából 800-1500 km közötti intervallumoknál lesz esedékes.

Indexre nem tudok mit mondani, olyan még egy KTM-emen se volt eddig
Sziasztok!

Szombaton hozhatom el "új" motoromat, egy KTM Duke II-est.

Pár kérdésem lenne vele kapcsolatban, és szívesen fogadok minden egyéb tanácsot! :)

Főleg városon kívül, kisebb utakra fogom használni, főleg melékutakon. A légszűrőt így mennyi időnként kell cserélni?

A hátső irányzelzők le lettek törve, most ragasztással vannak rögzítve. Hol tudok olcsón olyat szerezni, ami egyben van? :) Jó a bontott is, csak ne ragasztott/törött legyen... :)

Egyenlőre ennyi. Szívesen veszem a jótanácsaitokat, intelmeiteket!

Üdv!
most hogy átgondolom a bergé is olyan szóval az olaj csak a munkahengert nyomja szóval ugyan úgy kell a golyó mert kikoptatná..
azért köszi a gyors reagálást!
Nem tegnap szedtem szét olyat utoljára, de nekem úgy rémlik hogy van golyó. Meg mondjuk a logika is azt diktálja hogy legyen...
GD te többet tudsz KTM ről mint én! mivel olajos kuplungról van szó...nem látom át a dolgot, itt is van egy kis "csapágy golyó" a kinyomó pálca végénél? vagy itt szimplán az olajjal nyomja ki a rudat és ugye akkor nem kell?! csak azért kérdezem mert a probléma az hogy megcsúszik a kuplung, és anno a CR 125ben orvosoltam átmenetileg azzal a megoldással hogy kisebbre cseréltem azt a golyót így kiküszöbölve a lamella kopásából eredő nem kiemelést...
KTM -nél lehet ilyet?
Hali!

Mail ment az adatlapodon található címre.
66x52 cm a megmaradt anyag...sztem pont nem ad ki egy ülésnyit, de azért mérjetek rá, hátha...
KTM-bót
Vagy valamelyik bontó...mintha palcsee-ék honlapján pont láttam volna egy ilyet...
Helló!ilyen gyári, lámpás rendszám tartót hol lehet beszerezni?2003 exc 450-re kellene.
Hali!
Van ilyen lánccsúszkám ha kell 1500ft.
A Dellorto gyári főfúvóka mérethez kellene a motorod pontos típusa és évjárata. De ha már nem gyári a légszűrőházad vagy a kipufogód, akkor már nem is biztos, hogy a gyári méret kell bele.
Fogalmam sincs mi a neve, besétáltam hozzájuk az üléssel hogy valami ehhez hasonló anyagot keresek és ilyet adtak. Van amúgy ezer másféle is, de nekem ez tűnt a legjobbnak...
Hali GD!
Megtudnád mondani h mi a neve az anyagnak, mert akkor énis rendelnék.
Köszi
Túrázni mindennel lehet, még EXC-vel is...
Mivan veled?Ez aztán értelmes gondolat
Szerintem meg egyszerűen gyikok vagytok
Hát ja az EXC-nem egy túragép de mondjuk egy laza 100-ast km-erben le lehet nyomni vele terepen 525-ös nagyon fincsi gép,én meg vagyok vele elégedve teljesen!De azért a 450-es se szar ha arra használná az ember amire kitalálták
Na de majd legközelebb És ezt veheted fenyegetésnek