Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megint más rezó van rajta vagy ez régi kép

ennek még nem a vázban van az olaj ugye?
van egy rövid cső ami a hengerfejből megy a vázba ( ? enyémen van-)
vagy a másik (a hosszú ) nem lehet megtörve esetleg az egyik vagy eldugulva és azért nyomná a másikon ki az olajat? egy ellenőrzés nem kerül semmibe, hátha
csak 360 asé jó rá 200 250 nem gerecse motornál találsz rá sztem
hello meg van még a kipu?
Nemrég lett felújítva a motorja. Legalábbis ezt mondta a srác akitől vettem, de tényleg jó állapotban van a gép. Valami pitiáner baja lehet sztem.
Helo!
Érdekelne nincs e valakinek eladó KTM 450 exc papíros(vagy forgalomba helyezhető) motor eladó. Úgy 2003-as évjárat környékén.
nem lehet, hogy elkopott a dugód/gyűrűd/hengered? és azért van nagy kartergázod ami felnyomja olajat a kartercsövön a karbihoz és ......
milyen állapotban van a gép..kompresszió stb...?
Egy félórás motorozás mint tartósteszt?!?
Sziasztok!
Lenne egy roppant érdekes kérdésem.
2002-es KTM LC4 625 SuperComp olyan érdekes dolgot csinál, hogy fölkapja az olajat a légszűrő körül valahová és füstöl mint egy robogó. Lecseréltem az olajat mondván az előző tulaj túltöltötte és a kartelcsövön fölkapdossa. Levegőszűrőt kitisztítottam, olajszűrőket kicseréltem. Mindhiába. 2 km-t mentem vele és orrán száján folyt az olaj. Segítség!
nemgondoltam volna hogy egyszer eljutunk oda hogy már lehet olvasni üléshuzat tartóstesztet is ami brutálisan tapad
Mostmár megvettük az anyagot Vettünk vagy 2négyzetmétert.Jóaz ha nem csúszkál rajta az ember!Egy kis idő mulva úgyis bekopik!
jaja. én azt a fajtát próbáltam ami 98 ig volt kis változtatásokkal,konkrétan . barátomnak volt egy nagyon nagyon megkímélt jó állapotú, nagyos stabil könnyű,robbanékony, erős motor és ezzel soha nem volt semmi gond, bár egy másik haver kifogta az ellenkezőjét és elég sok gondja volt vele ,a későbbi exc-lc4 hez képest nagyon nyers, rázós motor,bár néző pont kérdése, mert a későbbi sxc hez képest meg egy limuzin..
Most tényleg úgy tol mint egy villanymotor - és hangja sincs sokkal több
620 SC volt még 2001-ben is
ja hát ritkának semmiképp nem mondható bár biztosan kevesebb van mint az exc vagy lc4 ből de ez sztem csak abból az egyszerű tényből fakad hogy a 90 es évek elején- közepén igen csak gyerekcipőben volt a motorok hitelezése így eladása is..
ha 1 jót kifogsz hálás egy gép sztem.ha nem akkor nagyon ráb..tál
Dani , hirtelen azt hittem az új elektromos KTM ez !
Ritka?
hello! valakinek KTM SC 620-ról véleménye? mit kell tudni róla? elég ritka motor. köszönöm a segítséget
Ma megvolt az új üléshuzat tesztje: nagyon brutálisan tapad, majd' letépi az emberről a gatyát ha csúszkálni próbál az ülésen, úgyhogy mielőtt valaki áthúzatja ezzel az anyaggal mindenképpen nézze meg élőben is sztem...
Hali!
Lenne egy olyan érdekes problémám hogy nem szól a kuplungom ha nincs behúzva de ha behúzom akkor meg olyan hangja van mint ha egy forgó vasnak reszelőt nyomnánk. Mikor szét lett szedve akkor nem lehetett semmi lógást sem érezni a kuplung résznél.
Hasonló tapasztalatok? Ötletek?
Végülis, miért ne? Kicsit drága megoldás ugyan, de tuti