Szia! Már nem emlékszem, hogy téged kértelek, vagy Alkonyatot, hogy rakjatok be képet róla, úgy másfél hete. Engem érdekelt volna, de egyikőtöknek sem volt elérhetősége az adatlapján...Azóta megoldódott az ügy
Csak jótanács, ha valamit el akarsz adni akár az apróban akár itt, az adatlapodon legalább egy számot írj ki és egy nevet
Na utánna jártam pontosan...: Akitöl én vettem annak EXC-125-ben volt benne 2007-esben,elötte meg akitöl ök vették husqvarában. Tehát az elsö tengely az a kisebbik változat.
THello te érdeklödtél a Rajtgépre a multkorjában,érdekel még gyári ktm-es teleszkopvédövel együtt amiben van a beakasztos része!? ///mind a kettö telovédöt odaadom amugy///
KTM SXF450 gyári rajtsegitö a teleszkopvédökkel együtt amiben benne a van a beakasztos része.Olcson elado ugyanitt SXF450 gyári dob is! Ha vkit érdekel
Most megelőztelek
Csak jótanács, ha valamit el akarsz adni akár az apróban akár itt, az adatlapodon legalább egy számot írj ki és egy nevet
el se hiszem,hogy ilyen létezhet magyarországon,na ezután merje valaki szidni a KTM-et(2005ös motor pedig nem mai darab..)