Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki volt olyan figyelmes és tett róla hogy ne legyek...
Nem vagy ma valami jókedvű De ettől én még

Most megelőztelek
Szia! Már nem emlékszem, hogy téged kértelek, vagy Alkonyatot, hogy rakjatok be képet róla, úgy másfél hete. Engem érdekelt volna, de egyikőtöknek sem volt elérhetősége az adatlapján...Azóta megoldódott az ügy
Csak jótanács, ha valamit el akarsz adni akár az apróban akár itt, az adatlapodon legalább egy számot írj ki és egy nevet
Ez meg a 4500 Ft-os üléshuzat (basszus, 3k-ért rakták fel ):
giraffe, itt a kép:
Megjöttek a cuccok,GARANCIÁBA kircserélték...

el se hiszem,hogy ilyen létezhet magyarországon,na ezután merje valaki szidni a KTM-et(2005ös motor pedig nem mai darab..)

Szintén zenész!
Vagány vagy !
Akkor írom hogy zavar ...így most jó?
Baszogass csak nyugottan. Nem irta még senki,hogy zavarná Nemhogy megvennéd és akkor nem kell hirdetni
Csak itt meg már többen idegesek, hogy minden második sor a hirdetésed...
Köszi, de nincs most lóvém rá.
Na utánna jártam pontosan...: Akitöl én vettem annak EXC-125-ben volt benne 2007-esben,elötte meg akitöl ök vették husqvarában. Tehát az elsö tengely az a kisebbik változat.
Téged nem érdekel? Azért nem az aproba mert azt mondják ezt többen nézik
Már 50-szer írtad...miért nem írod meg az Apróba?
THello te érdeklödtél a Rajtgépre a multkorjában,érdekel még gyári ktm-es teleszkopvédövel együtt amiben van a beakasztos része!? ///mind a kettö telovédöt odaadom amugy///
KTM SXF450 gyári rajtsegitö a teleszkopvédökkel együtt amiben benne a van a beakasztos része.Olcson elado ugyanitt SXF450 gyári dob is! Ha vkit érdekel
Gyári első kerékcsapágy mennyi szokott lenni?( mindegy a motor típusa csak viszonyításképp az után gyártotthoz).
én meg elinnám
A maradékot meg elmotoroznám
Meglesz az is Főnők!
Mitas C12 lelőhelyet tud valaki?