Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg a helyedbe elmennék a megasztárba zsűrizni
Én mondjuk a helyedben inkább normális motoroscuccot vennék, nem matricát a motorra...
Sziasztok!
Srácok, nem tudtok valami fasza matricaszettet ktm exc-re? (pl. Redbullos) vagy nem tudom, ami elfogadható árban van, felkellene matricáznom faszán a gépet (hétvégén láttam egy fasza redbullos szettet egy lc4en a bátmonostori crosson)
Akitöl vettem ök a vario-autonál vették ,egy KTM 125-exc-vel együtt ami 2007-es volt.Eladták a ktm-et én meg megvettem az sm szettet,de nem volt még igy nem tudtam hogy ilyenek vannak.De kb 17az elsö átmérö. A porvédöben van egy --h-- betü azt mondták mert felhivtam a vario-autot ahol vették,hogy simán berakható az sxf-be is, és naggyábol leráztak
Érdekes, mert nekem pont ez a problémám csak fordítva, 620 sc-m van és exc-hez való supermoto szettet vettem, ugyan olyan mint a tiéd, de az én motoromba viszont kisebb a tengely! Meg tudnád mérni mekkora tengely megy be abba a kerékbe amit vettél? A berg tengelye meg tényleg ugyan az! A hátsó kerék gondolom simán bele megy! Figyu dobj egy emailt a tomi860522@freemail.hu! Mert ha nekem pont az kéne ami neked van akkor megbeszélhetnénk! Az én első kerekem is Behr 3,5 coll! és a gyári 20-as tengelyhez való!
Csösztök! KTM SXF-450-re elado lenne ...:-Rajtsegitö,,, elöre a teleszkopra ,,ez igy kompletten a rajtsegitö /gyári/ és az elsö telovédökkel együtt amiben benne van , ugy egyben elado, SXF450-re...:- Gyári ülés kompletten műanyaggal szivaccsal,huzattal csak rá kell rakni/pici szakadás egy helyen/ ,,,....:- Gyári kipufogodob /nincs behorpadva/ . OLCSON elado az összes sűrgösen! Vagy sm-szett csere érdekel értékegyeztetéssel.
lenne egy kérdesem
sxf450 endurózni milyen,szervizkölcségek,fogyasztás-tank/km
Helo!
450-es EXC-re szeretnék venni egy SM "szettet"! Azaz 2 db felnire lenne szükségem és azon 2 db gumira
Bár lehet kellene még hozzá valami fék is
Előre 17es, 3.5 coll széles, hátulra 17es 5coll széles.
Ha valaki tud ilyet újonnan vagy használtan akkor azt szívesen megnézném.
Előre is köszi!
Az hogy én nekem vastagabb az sxf-be a tengely mint ebben a kerékben. Meg megnézettem egy hozzáértövel az azt mondta hogy az agy az egy husabergé de ugyanaz a ktm meg a husaberg Én vagyok a hülye vagy ezt át kell csapágyazni? Meg van egy műanyag bakelit felfogatva az egyra az gondolom porvédö De Amugy a felni pontosan .: BEHR 4.25hátul,elöl 3.5coll. Ez van rajta de lehet inkább eladnám és veszek gyári SMR-t a supermotozáshoz az sxf ugysem odavalo mit érhet ez a kerékszett tárcsáva,lánckerékkel,gumikkal?.
V-force 40e körül van!
Szia Ktmsxs450f!

Nem értettem most mi is a kicsi és neked mekkora a tengelyed, de van egy felesleges Exc első tengelyem supermoto kerékhez! 20-as átmérővel! Ha az kell szolj!

Tamás
Sziasztok! KTM 450 SXF gyári dob ,és egy gyári rajtolo elado !
szevasztok olyan kérdésem lenne mennyit dob a v force membrán a 125 ös sx en.? és tuning hengerfej? érdemes rárakni? köszi
Ha meg vagy vele elégedve akkor ne add el!Most nem adnak semmit a motorokért!Épp néztem múltkor egy német motorhirdetési oldalt és ledöbbentem hogy már ott is drágábbak az endurók mint nálunk!Sokan meg akarnak tőlük szabadúlni mert nincs idejük vagy nincs pénzük fentartani.Venni meg nagyon kevesen vesznek.Ezért nagyon lenyomják az árakat.
Köszi! szivesen ki probálnék egy 300-at vagy még meg is venném de ahogy te is írtad ki kell probálni! furdal a kiváncsiság! most fc-550 van nagyon meg vagyok elégedve vele de 2t egy jó filling volt réges régen egy 125 - söm jaj de jó is volt! még egy szer köszi!
hali skacok
van valakinek sx250 1997-re kuplung deklije földi áron!
és gyorsan mert már mennék motorozni :))
köszi
Bocs elírtam a végét 250 vagy 300 Kétütem-et akartam
Szeva Tomiboy!
Hát a kétütemek mindig többet esznek mint a négyütemek!De fentartásuk hobbiszinten nagyjából megegyezik!Mint ugye tudod nekem 525EXC-m van.A tesómnak van 300EXC-je.Néha cserélünk azt nagyjából tudok viszonyítani melyik milyen!Ha komolyabban akarsz endurózni,szóval akár versenyen is indulni akkor én inkább a 300EXC-t ajánlom!Versenyen sokat számít hogy könyebb meg fordulni is könyebben tudsz mint az 525-el.Nemtudom hogy próbáltál e már kétütem endurót vagy crosst de érezhető a különbség nagyon!Én azt mondom hogy ki kell őket próbálni,elmenni egy tesztnapra esetleg ismerőstől elkérni egy karikára!Én szeretem az 525EXC-t.Azt hogy nyomatékos iszonyat,nem kell pörgetni csak húz mint egy mozdony!ja és kezes nagyon.Amire én használom arra tökéletes!De viszont én is ha komolyabban szeretnék foglalkozni a versennyel,akkor egy EXC 250 vagy 300négyütemet vennék!Nagyjából ennyi
Sziasztok!

Van egy Gyári EXC fékátalakítóm 320-as tárcsához, eladó vagy elcserélhető egy ugyanilyen átalakítóra, csak 620 sc-hez 98-as a lényeg, hogy a sima wp- telós kivitelhez! Ha nem is cserére, de ha esetleg lenne valakinek, vagy tudja valaki hol és menniyért lehet ilyet beszerezni az légyszi jelezze! Köszi

Tamás
BUGIC már nem egyszer olvastam, hogy írtál a EXC-300-ról kérdésem lenne egy 450 vagy 525 höz képest milyen fogyasztása van sokkal többet eszik? és valamit a vezetési technikájárol na mindegy 4t hez hasonlitva valamit írj!
Hello.
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Naszóval azt szeretném megtudni hogy egy 640-es KTM-nek a lábtartói milyen magassak a földhöz viszonyítva (vízszintes helyzetben) ,ja és milyen távolságra van a két lábtarto egymástol?
Ha lehetséges és lemérné ezt nekem valaki annak nagyon megköszönném .
Azért kérdezem ezeket tőletek mert hamarossan szeretnék venni egy 640-es KTM et de addig is szeretnék csinálni utánfutóra olyan vázat amivel könnyen szálíthatom majd.
Előre is köszi.
Sziasztok!Lenne pár elado gyári KTM cuccom: 1pár első és egy pár hátso index,egy hátsosárvédő lámpával,és egy pár tükröm.Képet kérésre küldhetek még.
Sziasztok! Supermoto szettet vettem a 450-es KTM-embe de egy EXC125-ösben volt benne,és kicsinek tűnik az elsö tengelyátmérö az enyémhez. Elöl 3.5 hátul 4.25széles amugy,ja meg mi az a műanyag bakelit ami rá van csavarozva az elsö kerékre elöre nem értem?