Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanaz a 2 blokk.
Álló- és forgórész van, 45-ért. A szabadonfutót a hét elején vitték el. Fogyóeszköz...
Hali!
Bocs a késői válaszért, nem voltam jelen.
Szóval 660SMC, 2004-es modell. GD is ismeri a motort egy közös imerősünké volt, ergo teljesen ismert az előélete. Hozzám tavaly nyár végén került, a 950SM-embe számítottam be anyagi okok miatt. A srác 1. tulaja volt, Zsemberynél vette 0km-esen. Miután megvette kiment Kuvaitba dolgozni és évete pár hetet volt itthon, akkor motorozott. Szóval igen kevés (~8000) km van a paripában, elképesztő érintetlen, gyári állapotú. Ha nem akarnék visszaülni a 950-re 2 személyes motorozás miatt, sosem adnám el ezt a 660-ast!
Szóval bizalommal ajánlom, GD megerősítheti az 1. gazdája hozzáállását a motorhoz és én sem vagyok egy hanyag ember a KTM-emmel...
Többet magánban emilen vagy telefonon, ezt is csak azért ide írtam, hátha mást is érdekelhet a vas!
Köszönjük szépen! Sajnos mi is ettől tartunk,hogy szétszedik és soha nem lesz meg. Egyelőre rendőrség és térfigyelőkamerázás van még,ami esélyt adhat,de nem nagyon bízunk benne :(
Sajnálom a gépeteket Nagyon elkezdték lopkodni a motorokat.Sajnos ezek a gépek többsége vagy alkatrészként vagy tőlünk keletre végzik.Adja isten hogy meg legyen a moci !
Rossz infót kaptam: a rendszám: UFW-070
Sziasztok!

A ma kora reggeli órákban,a VIII. kerület,Corvin mozi környékéről,társasházi,zárt területről ellopták motorunkat:

KTM Prestige 640 Supermoto,fekete színű.

Rendszáma: UWF-040

Évjárat: 2006.

Ez a motor rengeteget jelent nekünk,ha valaki tud róla valamit,kérem segítsen! Hajlandóak vagyunk akár visszavásárolni is.

Elérhetőségem: dom.melissa@hotmail.com

Köszönöm a segítséget!
Sziasztok.
Van egy KTM sx 125-ös motorom és 1991-es évjáratú. Az első telóban szeretném kicserélni a szimeringet, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Szétszedtem a telót kivettem belőle a rugót de nem tudom szétcsúsztatni. Mit kell kicsavarnom még, hogy szétcsusszon? Az alsó részén van egy keménység állító csavar, meg egy elforgatható anya, ami mögött sejtek valami oldható kötést. De azt nem tudom kihajtani , mert elforog és kifelé meg nem jön.
Sziasztok.
Van egy KTM sx 125-ös motorom és 1991-es évjáratú. Az első telóban szeretném kicserélni a szimeringet, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Szétszedtem a telót kivettem belőle a rugót de nem tudom szétcsúsztatni. Mit kell kicsavarnom még, hogy szétcsusszon? Az alsó részén van egy keménység állító csavar, meg egy elforgatható anya, ami mögött sejtek valami oldható kötést. De azt nem tudom kihajtani , mert elforog és kifelé meg nem jön.
Köszönet
de a lamellákat küldheted
váá 200ért tudok,mostha az alkatrész lesz vagy 100 akkor már megéri...ki tudja mi kell még..
vegyük meg felesbe
valaki nem tudja véletlenül hogy a DUKE2 és az LC4 SM blokk ugyanaz-e?lehet hogy blokkvétel lesz...tudok egyet jó áron

sos köszi
Köszi, majd szólok.
adok 5öt mer sos-be kell
4 ezer
te,de küldd má el azokat a lamellákat,hátha attol megjavul
naja ilyenkor visszasirom,de amikor 20km után ugy kellett lefeszíteni róla,akkor nem...

önindító asszem csak dísz lesz
marad a berúgókar ( amit minden motoros magánál tart mert az a kezed amivel a piát a szádhoz emeled na az a berúgó kar )

jóisvót az a 620 nemde hát de
hát,én 800km-t mentem vele,mondom jobb lesz megnézetni,aztán már irta a szerelő a mail-t hogy kezdhetsz sirni...

remélem nem kerülnek ezek a szarok tul sokba,ócsával beszéltem,talán tudnak vmi garis témát intézni,nincs benne a blokkba csak 18ezer,ráadásul 13körül már volt cserélve....széééép

LC4-em én igy szeretlek
Szia Alkonyat! Légyszi dobj be képet arról a rajtsegítőről. Meg elérhetőséget, ha kérhetnék. Köszi
ejj széthullot? pedig nemrégiben hívta fel a figyelmet rá Duke620 Petya hogy azt figyelgetni kell
05-ös lc4re kellene szabadonfutó,állórész,forgórész...

tud valaki esetleg jóáron?
Van egy 2000-es fekete gyári NX 650 Dominatorom, 29 e km-rel ha csak olcsóbb motorra lesz pénzed. 380-ért vihető. Annyiért nem nagyon kell Adventure 640-t nézegetni, aminek van papírja. Ha majd aktuális zörrents meg. Bár kétlem hogy sokáig meglesz, mert ezeket szeretik és mindig elviszik.
Sziasztok.Lc4 640 Supermotora szeretnék gumit előre, hátra(használt is) .Előre is köszi.üdv