Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah és köszi prof!
Az tudom h Enduro..
CSak van Cross KTM is :D
Az EXC krossz?
és minden 2t-s KTM Üzemórás?vagy csak a Crossok?
Köszi!
Igen.
Sziasztok!Ákos vagyok Ibrányból(nyíregyháza mellett)
Azt szeretném kérdezni hogy a KTM exc 125 , KT exc 250, Üzemórás-e?Légyszí irjatok!
Előre is kösziíí..
Nem, sajnos a gyári az több helyen is ki volt szakadva (így vettem)...
140 széles az anyag és métere 23xx Ft. Nekem 50 cm kellett, de a 140 nyilván kurva hosszú volt az ülésre, úgyhogy lehet kijön a maradékból egy másik ülés...
Mondjuk amilyen olcsó szerintem veszünk belőle egy keveset!Remélem beválik majd.Négyzetméterre adják amúgy?
Jah ez az?Bocs azt hittem még a gyári űléshuzat!Na ez fasza nagyon anyagra!A maradék anyagot meg megköszönném haver nevében is!
Fogalmam sincs mennyire lehet nyújtani, nekem kárpitosok rakták fel...ott a kép lejjebb, ennél többet mit fényképezzek rajta?
Gondolom fekete Az a jó!És mennyire lehet nyújtani?Szóval könnyű ráhúzni az űlésre?Ha tudnál küldeni képet az űlésről azt megköszönném
Aha ez ilyen ponyva anyag Mondjuk az LC4-en is olyami van.Haver textil üzletbe vette de elég gyatra anyag.
Amúgy maradt egy csomó az anyagból, majd otthon lemérem hogy pontosan mekkora, ha kell, szívesen odaadom...
A sajátomon lévőt itt vettem. Majd meglátjuk hogy válik be...
Na akkor lehet tudnál segíteni!Haver is vett hozzá anyagot de elég szar!Tudsz esetleg címet ahol lehet venni fasza űléshuzatnak valót?A gyári huzat elég fasza,azt nem tudom tied milyen.
itt...faszom ebbe a szar billentyűzetbe
Nem, giraffe volt it egyik nap és mutatott egy Monster-es WR ülést, én meg mondtam hogy nekem is most lesz áthúzva az ülésem, amihez komoly 1400 Ft-ért vettem anyagot
Akkor ez csak népvakítás Oké
Nem árulom
Ezt te árulod dani?Lehet érdekelné havert csak neki régebbi űlése van.Még a kétféle színü EXC űlés.Nem tudom jó lenne e rá
Nem tudom mit akart elérni vele... , de ez legyen a legnagyobb öröme az életben