Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig aszfaltra sokkal jobb a Duke futóműve mint a SM-é...
Ha ez az a motor amire gondolok, akkor nyugodtan megveheted...városba meg sztem kurvajó a Duke
Ennyiért SMC is kapni ami azért egy sportosabb motorja a KTMnek.
Ha tényleg vagánykodni szeretnél akkor jobban ajánlom a Dukenál.
A rajtolo 15000 az tényleg 25az uj amugy. Az ülésért 20.000 35900az uj!
Alkonyat! Mit kérsz a rajtsegitöért (25ujonnan) !? Meg a csuszásgátlos ülésért, az ugy tudom 30-35 az uj! Csak mondom nekem is volt.....
Bisop! Csak supermotot vegyél ha városba baromkodni akarsz. De különben a magánvéleményem az,hogy strapabiro LC-4 blokk van a duke-okban csak annyi a KTM LC-4 640 jobban néz ki szerintem mint a duke,,,/elölröl/,,, föleg a prestige kivitel. De kinek mi........ Nekem supermotom volt városban verhetetlen egykerék stb jol kezelhetö motor és nem forogja szét magát mint egy EXC-és NEM SZERVIZIGÉNYES! Ez nagy elönye az LC-4 nek!
Sziasztok Srácok! Elado lenne aa gépemröl KTMSXF450 .: -csuszásgátlos gyári ülés,,,,.-teljes Doma rendszer,,,rajtolo elöre a telora ,,, minden az uj ár feléért most irjatok mert van egy érdeklödö és eze nem kellenek neki az árat meg ugy kalkulálom,ahogy ezeket el tudom adni !
Csak sikerül pontosan leírnom! 2006-os KTM LC4 DUKE II 640-ről kérnék véleményeket!Városi huligánkodás céljából...
....pontosítok KTM LC4 640 2006-os évjárat!24e km, de elvileg garanciálisan blokk volt cserélve szóval 2-3e km van benne!Itt van róla a link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_duke_ii._li
mited_edition-3052776
Sziasztok!Motorvásárlás, jobban mondva csere előtt állok!Egy K4 600-as GSX-R-t cserélnék egy KTM LC4 640-re!Mi a véleményetek erről a KTM-ről?Mindenféle tanács, komment jól jön!Előre is kösz!
Jah és fordított teló van benn
Hellosztok érdeklődnek ti milyen olajat használtok az első telóba és mennyit? 1997-es ktm exc 300-am van ugyanaz mint a 250-es aki tud segítsen légyszi köszi.
Nem mondtam hogy nem tetszik a sima LC4. Tetszik mindhárom motor de a nagy endurók azok jönnek be inkább. Pl. Aprilia Tuareg, Honda Dominator, Yamaha Tenere, Honda Afrika Twin, Kawasaki KLE
meg persze a KTM Adventure.
Az EXC kilőve mert az nem arra való amire használnám, de a sima LC4 az elgondolkodtató.
Sziasztok.
Van egy KTM sx 125-ös motorom és 1991-es évjáratú. Az első telóban szeretném kicserélni a szimeringet, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Szétszedtem a telót kivettem belőle a rugót de nem tudom szétcsúsztatni. Mit kell kicsavarnom még, hogy szétcsusszon? Az alsó részén van egy keménység állító csavar, meg egy elforgatható anya, ami mögött sejtek valami oldható kötést. De azt nem tudom kihajtani , mert elforog és kifelé meg nem jön.
Szia Beb! írok neked egy e-mailt, az infó kukc blackmotóra!
Sajnos rengeted ilyen takony van .
Sok ismerősöm , aki árul valamit hasonlóan járt ,mint te .

Feltöltős számról vagy szám nélküli mobilról emberkednek ( hitegetik a csori eladót ) .
Sajnos a héten nem lesz belőle semmi,a vevő aki tegnap jött volna nem tisztelt meg a jelenlétével,tegnap reggel óta a el sem érhető.
Ha nem kell neki azzal sincs gond de legalább szólna hogy nem érdekli,mert én meg vártam egész nap és lett volna dolgom délutánra,azt is lemondtam végette.
az szép
Halihó!Valaki tud hozzászólni az lc4 gyujtáshoz?(nincs szikra,sehol áram)
Azt nem mondta hogy nem tetszik neki Lehet hogy csak nem látja a fátol az erdőt
Ha egyszer a "sima" LC4 nem tetszik neki...
Miért nem veszel sima LC4-est?Azzal is el tudsz menni túrázni meg fel lehet szerelni minden kütyüvel!Lehet a tankja kisebb de 150KM-t azzal is lezavarhatsz egyhuzamban minimum!Ja és sokkal több van belőle az országban legalább válogathatsz közöttük!Csak azért írom mert először egy EXC-t akartál aztán nagy ugrás és már adventure egy kicsit azért más kategória
Ha valakit érdekel:
Vín egy eladó alig használt supermoto szettem KTM EXC 450-en volt nekem fent. Mivel nem nagyon mentem vele, ezért megválnék tőle.
tartozékai: felnik, Pirelli gumik, lánckerék, lánc, sárhányó, féktárcsa.
Nem kell hozzá átalakító, berakod a kerekeket és már mehetsz is vele.
Ára: 150 000 Ft (fix ár)
Tel: 20/929-2424
Láttam a hirdetést a mai nap az expresszen, nagyon szép motor szépen egyben van. Jó kis dakaros jelleg akkora tank hogy kitömni is sok.
Nekem nem volt, de az ismerősök szerették...akadt olyan aki másodjára is olyat vett...mondjuk most éppen árulja(de nem jókedvéből)...